Mulperiseinä.

Niin se tuli uusi maali onneksi aika helposti vastaan tämän plörinäksi menneen maalailun jälkeen.
Saimme maalikaupassa tällä kertaa erinomaista palvelua ja etsittiin myyjän kanssa pari kivaa vaihtoehtoa, joista maali nimeltä Mulperi vei voiton. Minä tietysti hukkasin jo sen pienen näytelappusen, mutta kyseessä on tämä Tikkurilan sävy. Tuossa kuvassa se näyttää kyllä hieman lämpöisemmältä verrattuna seinään, johon sinertävä päivänvalo heijastuu. Maalina käytettiin Värisilmästä ostettua Sointu sisustusmaalia, joka on täyshimmeä ja vesiohenteinen sisämaali.

Oli aivan supervaikeaa kuvata tuota pientä tilaa, mutta saanette tästä jonkinlaisen ajatuksen :)Alemmassa kuvassa makkarin seinä toistuu totuudenmukaisemmin.
Nuo siivouskaapin ovet me ajateltiin vielä vaihtaa korkeakiiltoisiin valkoisiin, jolloin ilme raikastuu ja ne sopisi paljon paremmin meidän kotiin ja makuun. Voi kyllä olla, ettei ihan "ens viikolla" ole toteutettu.


Tilan oikeaan laitaan ostettiin Ikean Lack-hylly ja se odottelee vielä paikalleen laittoa. Alustava suunnitelma on laittaa siihen matkamuistoja tms. jossain vaiheessa. 

Työhuoneessa näkyy minun valkoinen Ikean vaatekaappini, Stockalta ostetut hatturasiat sen päällä (joita pitäisi muistaa hakea lisää), Ikean Knappa-valaisin ja ikkunassa joulutähti ;)


Nyt olen ollut todella tyytyväinen maalin sävyyn, vaikka se hieman valon mukaan vaihteleekin. Edellinen vaaleanpunainen maali oli aivan karmea tämän rinnalla.

Mutta kun aina kaikki pitää tietysti käydä kantapään kautta niin alettiin tässä miehen kanssa mietiskellä, että nuo ovia ympäröivät listat piti muuten vaihtaa.. Se olisi ehkä ollut aika paljon fiksumpaa ennen maalausta, mutta aina ei voi voittaa! ;)

Nyt kuitenkin kelpaa ainakin seinän sävyn puolesta tallustella yläkertaan!


ps. lähiaikoina tulossa vauvakuvia kaikille vauvakuumetta poteville, hih.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana, pehmeä sävy! It's a keeper.

  Itsellä olisi myös haaveissa maalailla kämppää, lähinnä makuuhuoneen ja eteisen aika, hmh, kiinnostavat keltaiset piiloon.. :D Mutta ei taida onnistua koska vuokrakämppä kyseessä ja nuo käsittääkseni maalattiin juuri ennen meidän muuttoa. (Miksi ihmeessä omituisella keltaisen sävyllä, kysynpä vaan...?) Nooh, omaa asuntoa odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täälläkin tykätään ja ehdottomasti pidetään :) Toivotaan, ettei kovasti kärsisi listojen vaihdosta. Onneksi niistä on tulossa leveämmät, kuin nykyiset. Sit vaan tarvii maalata uudestaan, jos huonosti käy ;)

   Keltainen.. voi harmi. No, se on ollut ilmeisesti omistajan lempivärejä. Me saatiin joskus maalata sillä verukkeella, että maalataan sitten takaisin, kun muutetaan pois. Mutta onhan se vähän rahan tuhlausta varsinkin, jos ei aio kauaa siinä asua!

   Poista
 2. Hih, mä päättelin otsikosta, että Mulberry on kehitellyt jo seinämaalejakin ;) missähän mun järki seikkailee?
  Ihanan harmoniselta näyttää teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, voi ei, pahoittelut tästä väärinymmäryksen mahdollisuudesta :))) Saattaa olla, että ne maksais vähän yli budjetin, jos jonain päivänä sellaista suunnittelevat :D

   Kiitos paljon!

   Poista
 3. Tää näyttää niin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Rimma <3 Nyt Cherry on tyytyväinen :)

   Poista