Lahjoja miehelle.1. Hugo Boss - Boss in motion 2. Ratia Saunatyyny 3. Stockmann 1862 Kalvosinnapit 1 ja 2 4. Hugo Rusetti 5. Tiger Of Sweden Nahkavyö 1 ja 2 6. Stockmann Villahuivi & Paul Smith Villahuivi 7. Neuleita Hansen & Jacob, Esprit , Selected Homme

Suosin käyttötavaraa ja ns. fiksuja juttuja mitä tulee miehen lahjoihin. Myös mies on arvostanut sellaisia lahjoja, joita voi käyttää ihan vaikka joka päivä (lämpöiset neuleet), lempparijuttuja (suosikkisarjan tuotantokaudet levyllä) tai kosmetiikkaa (tuoksut, kasvonaamiot yms.).
Olenkin ostanut näitä kaikkia ahkerasti oli sitten mikä tahansa lahjallinen juhla edessä. Hauskinta on ehkä se, että miehen kaapissa komeilee rivi merinovillaneuleita, mutta itselläni ei taida olla ensimmäistäkään. Että miten niin ulkona on välillä ihan pirun kylmä?! 

Tänä jouluna mies osasi ilokseni mainita muutaman joululahjatoiveen ja kollaasissa niistä on kaksi ylintä; Bossin tuoksu ja Ratia saunatyyny.
Tietysti sitä voisi keksiä joskus jotain jännittävääkin, kuten yllätysmatka Pariisiin tai pari kierrosta formula-auton kyydissä, mutta harvemmin palkkapussi näyttää ennen joulua niin paksulta, että seteleitä voisi sen kummemmin ilmaan heitellä. Ehkä sitten joskus jonain spesiaalina päivänä.

Kuusen alle on jo kerääntynyt kivasti lahjoja. Se mitä niistä paljastuu, selviää tietysti vasta myöhemmin :)
2 kommenttia:

  1. Yllätys matka Pariisiin, juujuujuuu! Mä voisin siinä tapauksessa pakata itseni sinun matkalaukkuusi,hihi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, no sen kun saisi!! Yritin tässä vain houkutella tätä ajatusta miehen päähän, että kyllä minutkin sinne voi yllärinä viedä ;D Joku päivä vielä!

      Poista