Joululahjoja osa 1.

Edellisessä postauksessa näytin teille saunan sisustussuunnitelman ja nyt näette mitä pukki sitten lopulta toi.Kuusen alta löytyi molemmille omat saunatyynyt, Ratian kiulu sekä valkoinen kauha, joka ei ole Ratiaa, mutta löytyi samalta Kodin ykkösen saunaosastolta. Ratian saunakauhassa oleva tappi ei oikein sopinut käteen, mutta ei sitä edes huomaa, että ovat eri sarjaa. Valkoiset kiuaskivet hankittiin Bauhausista.

Vielä pitäisi ostaa laudeliina/pefletit ja saunavaha. Ratialla on muuten saunamittarikin, mutta me mennään aina saunaan kiukaan oltua noin puolituntia päällä ja sammutetaan se heti saunaan mennessä. Tulee tosi hyvät löylyt ilman mittareitakin :)Sauna on ihan siinä kunnossa mihin edelliset asukit ovat sen jättäneet ja tosiaan pientä korjattavaa varmasti olisi jo. Itseäni häiritsee ainakin tuo, ettei ikkunanpuitteita ole maalattattu samalla mustalla, kuin saunan seiniä ja toki lauteetkin ovat jo vähän kuluneen näköiset. Lisäksi ollaan mietiskelty saunanoven vaihtamista kokonaan lasiseen, joka toisi kylppäriä vähän enemmän tälle vuosituhannelle.Kassalla kiulu herätti muuten takanani seisoneen asiakkaankin mielenkiinnon ja tuli oikein siihen ihastelemaan miten tyylikäs se onkaan. Olen samaa mieltä :) Nyt kelpaa taas heitellä löylyjä!
On aivan ihanaa omistaa viimein oma sauna, kun sitä vuosikaudet ravasi kerrostalon yhteissaunassa. Nyt voi katsella pienestä ikkunasta lumisia puita ja rohkeimmat kieriä vaikka pihalla lumihangessa. Se on tosin vielä kokematta. Ehkä me vielä järkytetään joku kerta naapurit!


Sitten ei muuta kuin uutta vuotta odottelemaan! Palailen vielä huomenna :)

6 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallinen sauna teillä! Tuo tumma puu on kyllä todella kaunis. Niin on kyllä löylykiulukin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaisa! Tumma sauna tuo kieltämättä tunnelmaa :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Herää itsellekin halu tehdä jotain sille meidän saunalle.. No, ehkä sitten kun muu asunto on "joskus" kuosissaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos paljon! Tiedän tunteen, kun vähän joka paikka kaipaisi remppaa :) Teilläkin on ollut niin paljon hommaa jo ja vielä jatkuu. Varmasti saunankin ehditte jossain vaiheessa laitella. Sitäpaitsi sä olet yksi niistä, joiden edelleen epäilen nauttivan 30 tuntisia vuorokausia :D

   Poista
 3. Oi alkoi tekemään mieli saunaan :) viihtyisän näköistä. Hyviä hetkiä vuoteen 2013 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, sauna tuo hyvää mieltä :) Kiitos! Paljon onnen ja menestyksen hetkiä myös sulle ihana ystäväiseni <3

   Poista