Jouluinen tuulahdus blogiin.


Voi teitä ♥
En ole varmaan koskaan liikaa painottanut tätä, mutta mulla täytyy olla maailman parhaimmat lukijat! 
Kiitos teille kaikille ihan mielettömästi joulun toivotuksista, tsempeistä ja pikaisista paranemisista ♥♥ Olen todella otettu kaikista kauniista sanoistanne!Arvostan sitä, että te lukijat ymmärrätte, ettei elämä ole pelkkää joulukoristetta ja piparkakkureunoja.
Joskus (aika usein) elämä on jotain ihan muutakin, vaikka se harvoin täällä blogissa näkyy. Nyt kun tullaan kokoajan tutummiksi vuosien myötä, en jaksa enää piilotella kaikkea. Ainahan voisin valehdella, että lähden tästä joulun viettoon pariksi viikoksi enkä nyt ole blogin äärellä, mutta kun ei minulla ole mitään haluja heitellä täällä minkäännäköisiä valheita :) Kiitos, että sain tällaisen vastaanoton ettekä kyselleet enempää, vaikka on varmasti ärsyttävää, kun tarinasta kerrotaan vain pieni osa. Tervehtyminen on lähtenyt kuitenkin tällä kertaa todella hyvin käyntiin ja uskon, että kaikki menee hienosti! Toisten ihmisten tuki on suuri osa paranemisprosessia ja olen aika onnekas, kun minulla on teidät!!

Täällä aloitetaan kohta joululahjojen availeminen. Tänä vuonna kuusen alle on kerääntynyt ihan ennätysmäärä paketteja. Mies kysyi eilen, että kenelle nuo kaikki oikein ovat? Hihittelin, koska tiedän pakanneeni kaikenlaista sinne.. Semmoistakin mitä olen itse ostanut itselleni, mutta halusin laittaa ne pakettiin ja avata sitten aattona kovin yllättyneenä :D 
Kaikkein kauneimpia paketteja ovat minusta ruskeaan paperiin ja juuttinaruun käärityt, joten se oli tänä vuonna suunnitelmani mitä paketoimiseen tulee. Häistä meille on jäänyt hirmuinen kasa erilaisia kakkupapereita ja karkkikepit toivat pienen punaisen pisteen iin päälle. Tykkään Joten, taidanpa tästä lähteä nyt rapistelemaan paketteja ja toivotan kerran vielä kaikille rauhaisaa joulun aikaa! Toivottavasti olette jo joulutohinoissanne. Ihanaa joulua myös kaikille niille, jotka viettävät joulua töissä tai muualla kuin kotona :)


Pus!
18 kommenttia:

 1. Elämässä todellakin paljon muutakin kuin kullan kimallusta. Ihana kuulla, että voit jo paremmin. =) ihanan tunnelmallinen postaus kaikkine suloisine kuvineen :) Tunnelmallista Joulua ja terveisiä töistä! ..jonkun pitää töitäkin tehdä.. :) onneksi työnteossakin oma tunnelmansa näin aattona. Kaikkea parasta sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu kovasti <3 Ihana, kun jaksat täällä joulunakin käydä kommentoimassa ja lueskelemassa :)
   Oi, sulla oli tällä kertaa työjoulu. No, niitä on tosiaan tietyillä aloilla aina silloin tällöin. Toivottavasti aatto kääntyi positiiviseen suuntaan työpaikallakin. Eräs tuttavani on palomies ja joulun töissä. Silloin ei kyllä koskaan tiedä millaisia hälyjä tulee!

   Poista
 2. Ah, taas silmä lepää kun selaa blogiasi.. Olet mahtava valokuvaaja! Rauhallista joulua ja pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Jossu, kiitos taas <3 Rauhallista joulua kuin myös <3

   Poista
 3. Ihana, kun olet jo jaksanut kuvailla. Teillä on aina niin kaunista.

  Olet varmasti pakettisi ansainnut! ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3 Osan otin jo aikaisemmin ja kaivoin kätköistä, mutta kyllä kamera jotenkin löysi jo käteenkin :) Olen tuosta sohvaltakin räiskinyt kuule menemään :))

   Hih, toivon ;)

   Poista
 4. Hitsi vie, minulta oli tuo edellinen postaus mennyt ihan ohi!! Pikaista paranemista Cherry dear, ja rauhallista ja ihanaa joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Petra Pauliina! <3 Parempaan päin jo, huomattavasti :) Ihanaa joulun aikaa sinulle!!

   Poista
 5. Voi taas näitä kauniita kuvia! Ja mikäs ihana harmaa kassi se yhdessä kuvassa vilahti. ;) Mun blogissani olisi sulle muuten tunnustus. Ihanaa joulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sarafina! Ja sun haukkasilmä heti bongasi selkeästi jotain ;))
   Mä pohdiskelen tunnustuksen juttuja jonkin aikaa. Olen tehnyt sen jo monesti, mutta varmaan vielä joskus teen, kiitos siitä!!

   Poista
 6. Voih, unohdin kokonaan kommentoida aikaisempaan postaukseen lukaistuani sen niin pikaisesti liikkeellä ollessa! Ei kai koskaan ole kuitenkaan liian myöhä välittää valtavasti voimia ja paranemisia sinne ruudun toiselle puolen, sekä tietysti ihanaa joulua <3 Ja tuttuun tapaasi, todella kauniita ja tunnelmallisia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Jonna ei hätiä mitiä <3 Kiitos <3 Kyllä tämä tästä, on hyvät hoitsutkin :)) Täällä on hyvällä omallatunnolla makoiltu vain ja katseltu telkkaria, hih.
   Ihanaa joulun aikaa sinulle <3

   Poista
 7. Oi kun kauniita joulukuvia -ihana kuulla että voit jo paremmin! :)
  Toivottavasti paketeista löytyi ihania yllätyksiä. Hyvää joulun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katja, olette kaikki niin ihania :)
   Rennosti on otettu ja paketeistakin paljastui kaikkea kivaa! Toivottavasti omakin joulusi on ollut rentouttava!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos Anniina, kuin myös sinne :) <3

   Poista
 9. Voi voi, luen jälkijunassa vanhoja postauksia. Taidat voida jo paremmin onneksi! Mutta pikaista paranemista silti ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Pilvi, ei se mitään ja kiitos, voin jo huomattavasti paremmin ja ikävät joulukuun asiat alkaa unohtua uuden vuoden alkaessa :) Ihanaa tätä vuotta sinullekin <3

   Poista