Iisisti.Toivottavasti kaikkien jouluaatto meni mukavasti! Mahdollisesti ähkyä ja sen semmoista ainakin osalla porukasta mitä nyt yleensä jouluun kuuluu ;)
Meillä oli kovin rauhallista kolmistaan. Availtiin lahjoja, polteltiin kynttilöitä ja katseltiin leffoja koko päivä. Mies kävi välillä lumitöissä (se on sen intohimo) ja mä ihastelin aina vaan jatkuvaa lumisadetta ikkunoista. Vilma oli assarina ja jos ei ollut niin läpsi mua tassullaan päästämään heti ulos! Siellä se sit hangessa teki enkeleitä selällään ja veti ihan hulvatonta sekopääjuoksua edestakaisin pihalla.

Illalla pimeässä mä uskalsin vähän jopa ulos. Oi vitsit mitä ihanaa puuterilunta olikin, en yhtään ihmettele Vimpulan riemua ;) Laiteltiin jäälyhtyihin uusia kynttilöitä ja kuluteltiin aikaa vaan. Saatiin tosi kivoja lahjoja kotiin ja varsinkin kosmetiikkaa tuli tällä kertaa paljon.

Tänään ollaan otettu vieläkin rennommin jos mahdollista. Aamulla herättiin aikaisin ja kymmeneltä otettiin jo parin tunnin päiväunia..
Oon niin rakastunut meidän pallovaloihin, jotka sain vasta aattona asennettua, että voisin niitä tuijotella kokoajan! Eiköhän niistäkin tänne kuvia jouda, kun ei tässä kauheesti nyt muuta kuvailla :)


Leppoisaa pyhien jatkoa!
6 kommenttia:

 1. Hyvin sanantyyppistä "Joulujuhlintaa täälläkin".
  Parhaillaan lököttelen oloasuisena, villasukat jalassa sohvan nurkassa kunnellen hiljaisuutta. Ah, sitä on!
  Pakkaspäivä nostaa päätään. Ai niin! Tapaninahan jo hullukin huomaa, että on valoisampaa !!
  Lokoisat jatkot sinne :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kovin tutulta :)) Jouluna ja lomalla muutenkin pitää kyllä ehdottomasti tehdä juuri sitä mitä kaipaa, tarvitsee ja haluaa. Useimmiten se on lepoa tai jotain pientä kivaa näpertelyä. Joulu sais olla pari kertaa vuodessa, kun tuntuu, ettei mikään muu juhla saa samalla tavalla pysähtymään ;)

   Tänään taisi paistaa aurinko ainakin? Menee vähän ohi noi ilmat, kun mörisee vaan siellä sohvatyynyjen välissä, mut eisse mitään, täältä on kiva nousta sit kevään korvalla ;)

   Ihanaa loppuvuoden jatkoa <3

   Poista
 2. Hih, ai sullakin on mies joka rakastaa lumitöitä -niin mullakin, tuolla se painaa pitkin pihaa kola ja lapio heiluen ;)
  Sikäli hyvä, että itse inhoan moista... Eilen kävin kyllä hetken ihastelemassa lasten mäenlaskua. Mutta koska patterihanskat (juu, ihan oikeasti :)) on vasta tilauksessa ei pysty kauempaa vaan pitää tulla takan eteen lämmittelemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Mä olen kyllä pari kertaa jo kommentoinut, kun menee vähän yli tässä naapurustossa tuo luominen.. Ei siinä mitään, jos siis pitää hommasta ja itsekin kyllä tykkään, jos lumi on kevyttä. Muuten mun käsivoimilla ei kyllä työnnetä kuormia penkan päälle! Kiva, et noi raavaammat hoitaa sen puolen :))

   Patterihanskat? Nyt saat avata tän mulle :D Älä nyt sano, että niissä on joku patterilämmitys? Hihihi.

   Poista
  2. Arvaa vaan mitä mies teki tänä(kin) aamuna hetikohta sängystä ylös päästyään... Kyllä, lumihommia... ;D

   Patterihanskat on tosiaan kunnon rukkaset (tai itse otin sormikasmallin mutta paksut nekin on) joissa on ranteen kohdalla pieni patteri/akku jossa on kolme eri lämmitystehoa. Kuosiksi (no niitä ei ihan hurjasti ollut tarjolla) valitsin pehmeän, ruskean nahan. Sitten ei toivottavasti sormet enää jäädy! :)
   Että niistä mut sitten tunnistaa kaupungilla pakkaspäivänä... xD

   Poista
  3. Heheeh! Nythän se lumi vähän niinkus suli, kun meni plussalle, mutta mitä vielä, täällä naapurit silti kolaa pihaa ;) Koukussa?

   Siis ne todella on sitä mitä ajattelin? Jestas, kaikkea sitä onkin olemassa :)) Mutta hyvä tarkoitus ja vilukissa ymmärtää hyvin. Löysin itseni googlettamasta asioita ja kenkiinkin saa kaikenmoista lämmikettä. Olenkin joskus miettinyt miten ulkotyöntekijät ikinä kestävät koko päivää pakkasessa! Nostellaan hanskaa jos törmätään! :D

   Poista