007 Skyfall.

Kävin eilen piiiitkästä aikaa leffassa, kun huomasin, että mulla on vielä vuoden vaihteessa vanhaksi meneviä lippuja käyttämättä.
Meillä on miehen kanssa aikalailla erilaiset leffamaut ja harvoin löydetäänkään sellaista elokuvaa, jota molemmat lähtisivät tosi mielellään katsomaan. Minä pidän hyvistä trillereistä, draamasta ja hömppäleffoista. Mies taas katselee mielellään scifiä ja jotain ökkömönkiäisiä sekä ehtaa toimintaa.

Bondit ovat sen verran huumorilla tehtyjä toimintaelokuvia, että niitä kyllä tykkään itsekin katsella. Ei siinä räiskimisessä ole mitään vikaa, jos se sopii tilanteeseen eikä mene yli! Eilen istuttiinkin iltamyöhäisellä Ompun penkeissä Skyfallia katsellen.


Mielestäni Skyfall on yksi kaikkein parhaista Bondeista, jota muistan. En ole niitä varmaan koskaan katsonut useammin, kuin kerran, mutta tästä pidin tosi paljon. Upeat näyttelijät, vanhat ja uudet, ja erityisesti Javier Bardem sopi täydellisesti tuon pahismiehen rooliin. Javier osaa aina esittää mielipuolia enemmän kuin vakuuttavasti. 


Suosittelen, jos Bondista pitää. Ehkä olet jo nähnytkin :)
10 kommenttia:

 1. Kävin tämän uusimman Bondin katsomassa parikin kertaa, niin paljon tykkäsin. Nousi minulle top3-parhaiden Bondien joukkoon heti,:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sähän olet ehtinyt :)) Oli kyllä hyvä leffa! Kestää kuitenkin 2,5 h enkä siitäkään huolimatta ehtinyt pitkästyä laisinkaan :)

   Poista
 2. Samaa mieltä, minustakin tämä oli ehkä paras kaikista Bondeista. Danielista en ole aiemmin lämmennyt mutta nyt muuttui tämäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin kyllä omakin miesmakuni menee vähän Danielista ohi, mutta kyllä Bondina niitä tykkään :) Tykkäsin myös maisemista, Skyfall oli hieno!

   Poista
 3. Meillä on kanssa tollainen sama ongelma leffamaun kanssa :D Onneksi mies lähtee mun kanssa yleensä katsomaan hömppää, ja kaikista pahimpiin sci-fi hömpötyksiin hän saa yleensä jonkun kaverin mukaan tai toisinaan saatan itse mennä Esimerkiksi nyt kun Hobitti-leffa tulee niin lupasin lähteä mukaan vaikken niin siitä perusta :)

  Ja tuo uusin Bond on ehdottomasti paras leffa mitään oon tosi pitkään aikaan nähnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onneksi toisinaan ne miehet ja me ite tehdään kompromisseja niin ei tarvitse yksin leffoja katsella :) Sellaset draamakomediat menee kyllä hyvin molemmille onneksi ja jossain määrin voin niitä miehenkin lempileffoja katsella. Joskus vaan sivusilmällä kotona vilkuilen miehen katsoessa jotain zombieita ja avaruusolioita ja mietin, että justiinsa :D

   Poista
 4. Itse vielä odotan, että pääsisin tuon uusimman Bondin näkemään. Sitä ovat monet kehuneet juuri siksi, ettei muistuta (kuulemma) kovinkaan paljon aiempia Bondeja. Ohjaajan kädenjäljellä on siis ilmeisen paljon vaikutusta! Mutta kiva kuulla, että sinäkin pidit siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene ihmeessä! :) Kestää 2,5 tuntia, mutta meni kyllä todella nopeasti, kun en edes ajatellut kelloon vilkuilua :) En tiedä mistä se johtui, että tästä pidin niin paljon, koska en oikeastaan muista niitä edellisiä Bondeja, mutta kovin usein en ole leffasta lähtenyt Bondin jälkeen ajatellen "olipa hyvä" :) Kerro sitten mitä pidit!

   Poista
 5. Oi tää oli ihan paras!!!! Mietin leffaa katsoessani, että Mr Bond muistuttaa paljon poikaystävää ;D haha, ehkä sitten parinkymmenen vuoden päästä mies näyttää vanhempana just tolta :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh :D No, ei ollenkaan hassumman näköinen poikaystävä sitten vanhentuneenakaan :D Olisihan se hienoa, jos mies olisi joka päivä puku päällä, heheh.

   Poista