Shamppista juhlan kunniaksi.

Iloista viikonloppua kaikille!
Me ollaan tänään vietelty 3-vuotis kihlapäiväämme, joka tosin oli jo keskiviikkona, mutta kivempi näin perjantaina vietellä. Pullo sanoi poks ja leffa lähti pyörimään, lempiruokaamme lautasella. Nautiskellaan :)

Uskomatonta, että minua kosittiin JO kolme vuotta sitten. Se gondoliajelu Brisbane riverillä on jäänyt aika hyvin mieleeni ;) Aika lentää..Toivottavasti teidänkin perjantaihinne kuuluu hyvää!
16 kommenttia:

 1. Oi onneksi olkoon :) nom nom ihanaa shampanjaa :P

  VastaaPoista
 2. Menestystä teille! :)

  Ihana blogi! Tulin Indiedaysin kautta ja heti selaamaan juttujasi.

  Kiitos hyvää kuuluu tännekin, mahtavaa kun viikonloppu tulee ja voi relata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Liisa T.! Huomasinkin jo toisenkin kommenttisi, tosi kiva että olet löytänyt tänne <3 Mukavaa, että Indiedaysin kautta löydetään tännekin, kun olen itse löytänyt sitä kautta moniin tosi kivoihin blogeihin :)

   Nautitaan viikonlopusta <3

   Poista
 3. Voi että, ihana perjantai teillä. Onnittelut täältäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Näitä juhlapäiviä alkaa olla tässä joka kolmas kuukausi, jos laskee hääpäivän, kihlapäivän ja vuosipäivän ;)) Mutta elämässä on lopulta niin vähän juhlaa, että mikäs siinä ;)

   Poista
 4. Oikein ihanaa vuosipäivää <3

  Me olimme eilen sielä serkkuni häissä, kyseinen päivä oli myös samalla heidän 13-vuosipäiviä. Aivan ihanat häät, syksyiset ja aivan hääparin näköiset! :) Ja tää mamma sai toistamiseen hääkimpunkin kiinne,hih! Matkalla kotiin ajaessa juttelimme miehen kanssa häistä ja mitä me toivoisimme ikimuistoiseen päivään, ja molemmilla oli valokuvaaja. Ja sun nimi nousi heti ensimmäisenä ilmaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3

   Voi teillä oli varmasti ihanat juhlat ja kimpunkin vielä sait, siis toisen jo ;) Olisipas ihana, kun alkaisit hääjuttuja pyörittelemään enemmänkin mielessä <3 Ja blogissa, hihi. Voi teidän kanssanne ihanat <3 Miettikää nyt kuitenkin vielä ;D

   Poista

 5. Onnittelinkin jo oikeana päivänä,
  mutta ei l-i-s-ä-ä ONNEAAAa ole pahitteeksi !!

  irkku <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No KIITOS uusintaonnitteluistakin <3 :)) Ei ole lisäonni todellakaan pahitteeksi, heh. Toinen taisi kyllä olla jo vähän sitä mieltä, että juhlia alkaa olla liikaa ja toinen taas sitä mieltä, että niitä on elämässä ihan liian vähän ;) Arvaatko kuin päin meni?

   Poista
 6. Kuullosti ihanalta illalta, onneksi olkoon :). Olisikin kiva kuulla kihlautumisesta enemmän jos haluaisit siitä kirjoitella :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Pilvi <3 Olen itseasiassa kirjoittanutkin siitä hääblogiini. Ehkä voisin näin vuosipäivän kunniaksi julkaista sen täälläkin :)

   Poista
 7. Ooh, onneksi olkoon ja voi kateus miten ihanasti sinua on kosittu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Niin, no olihan minulla hieman odotuksia kosinnan suhteen :D Mutta ihan itse mies kuitenkin kaiken ihanasti suunnitteli <3 Millainen olisi sinun haavekosinta? ;)

   Poista
 8. Oi, oi oiii onnea myös täältä!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista