Maalaten.


Täällä ollaan vietelty mukavaa lauantaipäivää Heikki-hiekkapaperin ja Matti-maalitelan kanssa!
Noo, oli siinä pari muutakin osanottajaa toki, kuten kuvasta näkyy. Saatiin oikein mukavasti aikaan, vaikka lopulta aurinko meni ja laski just ennenkö ehdittiin viimeiselle kierrokselle. Huomenna sitten jatketaan ja vetästään porukalla tuo viimeinen kerros seinälle heti aamusta.Vaikeaa varmaan hahmottaa tuota tilaa, jos ei ole meillä käynyt, mutta maalailin tuota kuvissa vielä valkoista yläkerran ns. välitilaa, josta siirrytään joko makuuhuoneen tai työhuoneen puolelle. Halusin siihen jonkun haalean sävyn, joka olisi vähän samaan suuntaan, kuin makkarin sävymaailma. Ensimmäisen kerroksen ehdin nähdä päivänvalossa ja voipi olla, että joutuu uudestaan maalikaupoille. Ei nyt aivan täydellinen sävy ollut, mutta kysymys kuuluukin jaksanko tuota toista kertaa maalata, kun olisi muutama muukin paikka vielä kesken.. Katotaan kuinka paljon se alkaa ajan kuluessa pänniä ;) Onneksi kyseessä ei ole mikään iso tila. 


Palan jo halusta päästä ripustelemaan valokuvia tänne yläkertaan, joten siinä mielessä maali saisi nyt kelvata!

Sorry, ette nyt näe vielä maalinsävyäkään, kun otin kuvat odotellessani tasoitusaineen kuivumista. Eiköhän niitä kuvia tässä tule lisää :)


Nyt saunaan!

4 kommenttia:

 1. Oi, innolla odotan kuvia tuloksesta:). Teidän koti näyttää kyllä ihan täydelliseltä. Tykkään juuri tuosta, että makkarista tullessa näkee kotia yläperspektiivistä ja nuo kaitetaat ja työhuone ja... ;). Ihanaa saunaa ja terkkuja kotiin!! <3

  VastaaPoista
 2. Heh, no tuossa aamulla herätessäni taisin järkyttyä, kun vastassa oli melkein vaaleanpunainen seinä :D Että kyllä en taida tuota kovin pitkään katsella ja uuden sävyn metästys alkakoon. Olinkin todella ihmeissäni, että makkarin sävy löytyi kertaheitolla, kun yleensä lopputulos ei ole miellyttänyt. Hitsi on muuten vaikeaa tuo sävyjen metsästys! :)

  Mekin tykätään kovasti tästä korkeudesta ja avaruudesta :) <3 Terkut meni perille!

  VastaaPoista
 3. Pakkelia! :D Noita tuubeja meni aikoinaan meidän rempan yhteydessä useampi ja lopulta päädyttiin ostamaan isompi ämpärillinen pakkelia, kun käytiin kaikki seinät läpi. Jollain kierolla tavalla jopa tykkäsin tuosta remppahommasta.
  Tsemppiä ja remontti-iloa teidän urakkaan ja toki täällä odotellaan lisäkuvia jatkosta, kun kaikki on valmista. Ainakin noiden kuvien johdosta luulisin hahmottaneeni, että miten tuo huonejärjestys meneekään. (ja kiva, että teillä on tuollainen korkea olkkari!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sitäpä ;) Sen kanssa jotenkin lähtee homma käsistä! :D Huomaa tunnin pakkeloineensa, vaikka ei nyt välttämättä jokaista nirhaumaa edes tarvisi. Toisaalta 20 vuotta vanhassa talossa on jo kaikenlaista eikä kaikkea todellakaan mikään pakkeli pelasta.
   Mutta että ämpärillinen, haha, voin kuvitella :D

   Kiitos paljon tsempistä! Hyvin hyvin hitaastihan tämä etenee, ollaan kuitenkin jo vuosi kohta asuttu. Mutta ei näillä palkoilla kyllä mitään remontteja tehdä parissa kuussa ja tämän tyttösen täytyy miettiä kaikkea muutenkin aika kauan. Valmista tuskin tulee olemaan aikoihin, mutta tämmöisiä väliaikakuvia voin hyvin näytellä teillekin :)

   Poista