Huippisvoittaja!

Onnea Meri!

kuvat: täältä ja täältä 

Seurasin Suomen huippumalli haussa-sarjaa taas tänäkin vuonna silmä kovana ja mielestäni aivan oikea tyttö voitti kisan!

Meri oli vahvoilla läpi kilpailun ja hänestä muodostuikin jo aikaisessa vaiheessa yksi suosikeistani. Huikea edistys ujosta tytöstä itsevarmaksi tai ainakin itsevarmemmaksi malliksi, mielettömän hauska ja rento persoona, pitkä & hoikka varsi ja juuri sellainen asenne, jota kilpailussa tarvitaankin, perfect!

Tuntuu, että tänä syksynä/talvena on ollut kauheasti kivoja sarjoja, joita seurata, joten olen iloinen, että yksi on nyt ohitse, koska tätäkin tuli seurattua yön pikkutunneilla netistä käsin.


Nyt kiiruhdan kouluun, adios!
4 kommenttia:

 1. Mäkin tykkäsin Meristä, oikea voitti! Finaalijaksoa en ole vielä ehtinyt katsoa, mutta satuin näkemään iltasanomien sivuilta kuka voitti..

  VastaaPoista
 2. Mulla kävi vähän samoin, kun odottelin ohjelmaa nettiin ja sitä ei kuulunutkaan niin ehdin siinä vaiheessa jo nähdä kuvan voittajasta, mutta ei se mitään, kun se oli oikea ;)

  VastaaPoista
 3. oon samaa mieltä et oikee ihminen voitti ! mun lemppareita oli alusta asti annika ja meri, ja harmitti vähän että annika tippu ennen finaalii mut onneks sentään toinen lemppareista voitti : )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samoilla linjoilla sitten oltiin :) Varmasti Annikakin pärjää, kun saa enemmän kokemusta! Hurjan kauniita naisia :)
   Sulla on tosi kiva blogi, kiitos linkistä!

   Poista