Kolmekymmentä.

No mites ollakkaan, se tulppaanien istutus vähän jäi, vaikka saatiin muuten syksyn pihatöitä mukavasti eteenpäin pari viikkoa sitten. Viikot ne vaan vierii ja pohdiskelin, että olenkohan jo ihan myöhässä mitä sipulikukkiin tulee.
"Kyllä ne menee maahan vaikka kairalla!" Sanoi bussituttavuuteni eräs aamu, kun päivittelin, että kohta maa on ihan jäässä ja luntakin tulee taivaalta.
 (Bussituttavuuden kanssa matkustetaan aina aamuisin töihin. Kävellään molemmat tyhjän bussin takapenkille, hän vasemmalle ja minä oikealle laidalle. Siellä sitten pari sanaa vaihdetaan ja loppumatka luetaan lehtiä bussin körötellessä pitkin Espoota. Arvatkaa pelästyinkö ekalla kerralla, että nyt minun vakkaripaikkani viedään, mutta onneksi jako menikin juuri oikein. Nämä on tärkeitä juttuja ja päivä alkaa nääs mukavasti, kun saa torkkua tutulla paikalla vajaan tunnin verran ennen työpäivää ;) )

No mutta asiaan.
Viikonloppuna saatiin viimein ajettua Plantageniin ja ostaa täräytin tulppaanit sekä muuta pientä koristetta. Vielä pitäisi pari lyhtyä keksiä ulkokäyttöön ja pihalle näyttää vähän haravaa..
Mutta istutuspuuhat sujuivat rattoisasti. Ai että mä odotan kätteni jälkeä!Taisi olla ensimmäinen kerta, kun pääsin tulppaaneja istuttamaan. Työnsin niitä sitten vähän joka paikkaan. Kolmekymmentä on luku, jonka pitäisi keväällä pomppasta maan uumenista :) Saas katsoa kuinka monta loppujen lopuksi sitten. Tosin pohdin tässä, että ehkä enemmänkin olisi voinut laittaa komean kukinnon saamiseksi. Ens vuonna sitten tuplat!

Mies katseli mun touhuja:  " Jaa TOHON meinaat sitten laittaa?!? Eihän siinä mikään tulppaani kasva!"
 - Katotaanko! *Ähkii kuokan kanssa*. Keväällä se muuten nähdään, lyödäänkö vetoo niin kasvaa ja komeasti!
Jos meidän pihalla olis harmaata kalliota, istuttaisin jokaiseen kallion koloon kauniin punertavia Callunoita ♥
Tällä kertaa kukka pääsi kuitenkin pieneen koriin. Pienestä kukasta iso ilo silmälle.


ps. Onko vika kuva muuten liian suuri?

EDIT// kuva pienennetty


2 kommenttia:

 1. Minulla ei ole tänä syksynä ollut sipulinjemmausvimmaa ollenkaan. Outoa. Ehkä pidän tämän syksyn taukoa ja katson keväällä, tarvitseeko joku paikka uusimista. Narsissit ovat niin kiitollisia, kun jaksavat nousta vuodesta toiseen. <3

  Minusta kuvan olisi hyvä näkyä kerralla kokonaan. Viimeinen kuva ei näy ainakaan minun näytöllä siten, eli luokittelisin liian suureksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sinulla on sitten ollut sellainen aikaisempina vuosian :) Tässä on katsos aloittelijan innostusta varmaan! Kyllä itsekin taidan ensi keväänä katsoa vähän tarkemmin minne niitä kukkia oikein nousee ja suunnitella sitten syksyllä enempi. Nyt tuli vaan iskettyä hirveällä innolla nuo maahan :))

   Ok, kiitos minäpä pienennän vähän :)

   Poista