Inspiration.

Tiedättekös mitä? En pidä salaisuuksista! Olen nimittäin sellaista ihmistyyppiä, joka haluaa kertoa mahtavat uutiset heti tällä sekunnilla eikä pantata niitä päiväkausia. En koskaan pystyisi sanomaan vaikka puhelimessa, että minulle tapahtui tänään jotain ihan mieletöntä, mutta kerron siitä sinulle sitten kun näemme! Tästä syystä en myöskään pidä siitä, että jotkut näin tekevät :D Miksi odotella, kun elämä on tässä ja nyt, hih.

Pientä panttaamista oli kuitenkin täällä minunkin blogini puolella tehtävä, kun kerroin teille aikaisemmin liittymisestäni upeaan Inspiration-yhteisöön. Nyt on kuitenkin salailut ohitse ja voin vapautuneesti kertoa, että kyse on Indiedaysin Inspirationista, joka tarjoaa yhden ainokaisen sivuston alla 300 blogia, upean kuvavirran, kasapäin inspiraatiota ja tuhannen ideaa! 

Uudistuksen myötä Indiedays laajenee muodin ja kauneuden lisäksi myös ruokaan, sisustukseen ja lifestyleen, josta olen todella innoissani! Oma blogini kun käsittelee juurikin enemmän esimerkiksi lifestylea ja ripauksen näitä muitakin aiheita. Näin ollen olitpa kiinnostunut mistä tahansa aihealueesta, voit seurata näitä kaikkia yhden sivuston avulla. En usko, että sellaista päivää tulee, ettei uudelta sivustolta löytyisi kasapäin ideoita ruuanlaittoon, pukeutumiseen, sisustamiseen, valokuvaamiseen.. ja ties mihin kaikkeen :)

Olipa hienoa nähdä oma sivu ensimmäistä kertaa ;)


Jo nyt olen löytänyt Inspirationin kautta lukuisia uusia, upeita blogeja ja erityisen iloinen olen siitä, että kaikissa blogeissa panostetaan kuvien laatuun. Se miellyttää kovasti tämmöisen intohimoisen kuvien katselijan silmää! Vielä kun saisin jostain taiottua vähän ylimääräistä aikaa vuorokauteen, kertokaa, jos tiedätte keinon..

Jotta voisit tutustua Inspirationiin paremmin, on sinulla nyt mahdollisuus kurkata sivustolle ennen sen avautumista kaikelle kansalle. Sivustoa kehitetään vielä hetken ja se aukeaa kokonaisuudessaan lokakuun aikana. Joten ei muuta kuin TÄNNE jättämään sähköpostiosoitteesi, jonka jälkeen saat tunnukset tutustumista varten. 

Tervemenoa, tykkäät varmasti! :)


8 kommenttia:

 1. Ihanuutta! Sun upeat kuvat erottuvat varmasti tuola edukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olet ihana <3 Tuolla on kyllä hyvin paljon upeita kuvia ja runsauden pulaa, kun lähtee kuvien perässä tutkailemaan blogeja :)

   Poista
 2. Loistavaa! Tuo formaatti kyllä sopii loistavasti sun blogille, nimittäin niin upeita kuvia täältä löytyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Upeassa seurassa olen kyllä!

   Poista
 3. Mietinkin oletko mukana -paikkasi olet kyllä ansainnut. Siellä nähdään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän minäkin, hih :) Ihana, että ollaan molemmat! <3

   Poista