Aino.


Formen mattoja on näkynyt jonkin verran blogeissa. Ilmeisesti ovat suht laadukkaita ja simppeleitä ja sopivat moneen kotiin. Itse olen enemmän pehmoisten pörrömattojen perään, mutta sellainen ei oikein sovi köökin puolelle. Siitä syystä katseeni kiinnittyikin tähän Aino-mattoon, joka ainakin väriensä puolesta keittiöömme kävisi. Onpa keittiömme vielä juurikin noin pieni kuin tuossa kuvassa, mutta päädyssä on uunin sijasta ikkuna :)

Mies tosin äsken hämmästeli, että "tuleeko meille matto keittiöön?!" Jotenkin olin lukevinani ilmeistä, ettei ollut käynyt miehen mielessäkään.. Mitään muita mattoja en ole meille vielä onnistunut löytämään, joten ehkä tämä avaisi ne mattohanat!
(kuva lainattu)6 kommenttia:

 1. Oi tosi kiva matto!

  Arvaapa mitä minä ajattelin joululomalla pohjoisessa tehdä? Paukutella meidän keittiöön juurikin raitamaton vanhoilla kunnon kangaspuilla. Tuleepahan ainakin uniikki, vaikka lopputulosesta ei muuten ole mitään varmuutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, toi kuulostaa niin hyvältä! Sata kertaa kivempi tulee, kun pääsee itse tekemään! Just semmonen lämpöinen ja ihan eri tunnelmaltaan! Siitä tulee makee! :)

   Poista
 2. Tuota mattoa on täälläkin mielessä pyöritelty ja ihasteltu kuvista, mutta toistaiseksi ei olla ostettu. Tuollaisia raidallisia mustavalkoisia mattoja kun luulisi löytyvän vaikka mistä, mutta todellisuudessa niitä ei tunnu olevan missään :) Ja tottakai matto keittiöön! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samat ajatukset kuule täälläkin, kun luulin nimittäin, että raitamaton nyt löytää mistä tahansa.. Mutta tuo meidän keittiö on niin pieni, ettei sinne mikä tahansa mene. En ole näitä Formen mattoja nähnyt oikeassa elämässä, joten saattaahan se mieli vielä muuttua, mutta toistaiseksi haaveilen tästä :) Hih, kiitos mielipiteestä ;)

   Poista
 3. Olen itsekkin haaveillut mustavalko raidallisesta matosta, Aino-matto on kyllä todella näpsäkän näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan näytäkin kivalta! Ei tuo keittiökään hullumpi ole :)) Katotaas jos laittais tilaukseen piakkoin!

   Poista