Vuf.

Hän on täällä taas!!


Söpö kynttilänvalossa uinuva karvapallomme on palannut kotiin ja ollaan jälleen koko perhe kasassa! :)

Vilma vietti noin 1,5 kuukautta hyvässä hoidossa mummolassa, kaukana kotoa. Varmasti oli aivan super-kesäloma, jos Vimpulta kysytään ja vähän kuulin huhuja, että toisessa päässä taidetaan potea nyt kovaa ikävää.

Ensialkuun oli niin hassua, kun ei kukaan kävellyt perässä eikä imuri ilmaantunut itsestään ruuan pudottua lattialle. Nyt puolestaan pitää opetella ihan uudelleen, ettei kompastu tuohon valkoiseen pörriäiseen, joka tassuttelee keittiössä nenä pitkällään.

Vähän on turkki kesän aikana revähtänyt ja taitaa koira olla muutenkin aika zippi eilisestä kotimatkasta. Tuolla se kuorsaa ketarat taivasta kohti - otti ainakin sohvan haltuun ihan vanhaan malliin ;)

Tuhannet kiitokset vielä mummolaan 
7 kommenttia:

 1. Väsynyt, mutta onnellinen !! :))
  irkku

  VastaaPoista
 2. Voi teidän pientä imuria. <3 ;) Varmasti menee pari päivää tottua, kun on ollut niin kauan erossa. Jaksaa taas arvostaa kuolaisia pusuja, tassuttelun ääniä lattialla ja pyörivää pyllyä, joka tulee vastaan tullessasi kotiin. <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Vilma lähettää märkiä pusuja <3 Naureskelen täällä, kun tuo näyttää minusta ihan leikkikoiralta :))

  VastaaPoista