Viikonloppu.

Apua miten outo tämä Bloggerin uusi käyttöliittymä. Se toki on ollut varmasti jo monella teistä käytössä, mutta itse välttelin sitä niin pitkään kuin mahdollista. Pari päivää sitten ei vanhaa käyttöliittymää ollut enää mahdollista pitää.. Näyttää aivan hassulle kaikki tällä hetkellä :)

Mitäpä muuta viikko on pitänyt sisällään?
Ensimmäisenä tulee varmaan mieleen kiirus ja matkustaminen. Siitä huomaa, että kiirettä pitää, jos ei blogi päivity moneen päivään. Vaikka blogi ei omalla tärkeysjärjestyslistallani olekaan ihan ensimmäisenä niin kyllä minä täällä silti haluan säännöllisesti itsestäni ilmoitella :)

Hyvinkään taidekoulu on alkanut mukavasti ja odotan innolla kaikkea tulevaa. Hyvin perusasioita ollaan vasta käyty läpi, joilla siis tarkoitan sitä, että ketä me olemme ja miten tätä koulua yleensä käydään. Mutta kyllä tässä hommiin vielä päästään!

Jos jotain konkreettista haluatte kuulla niin kysykää ihmeessä ja varmaan teen jonkin pienen postauksen myöhemmin, sitten kun koulua on käyty niin pitkään, että voin siitä oikeasti oman mielipiteeni kertoa. Joka tapauksessa taidan olla nuorin koko kurssilla (ainakin nuorimmaisia) ja joukostamme löytyy myös 20 vuotta kuvanneita. Tason nähtyäni olen mielestäni siitä keskimaastosta, joka on minusta ihan paras paikka olla. Opitaan varmasti tosi paljon toisiltamme ja rikkautta sekin, että kaikkien meidän kuvaustyylit ja aiheet ovat hyvin erilaisia.


Eilinen ilta hurahti skumppalasien kilkkeessä ja kynttilän valossa herkkuja syöden. Vietettiin pientä tyttöjeniltaa ja tuntui niinkuin joulu olisi tullut niiden kaikkien kauniiden kynttilöiden keskellä. Ei paljon syksyn pimeys ja sateet haittaa, kun asettelee kämpän täyteen kaunista valoa 

Lauantai onkin kulunut kotosalla siivoillessa. Jos joku on ihanaa niin se, miten hyvä olo tulee puhdasta kotia katsellessa. Ja nyt en voi todeta kuin sen, että olen tainnut tulla todella vanhaksi.

Tunnelmallista lauantaita jokaiselle! 6 kommenttia:

 1. Tuo Hyvinkään taidekoulu pomppasi silmään heti blogiasi lukiessani. Olen itse nimittäin alkuperäinen hyvinkääläinen. Onko siis kyseessä linja, jolla opiskellaan valokuvausta? En tunne kyseistä oppilaitosta, mutta olen heti kiinnostunut kuulemaan lisää. Kertoilethan opinnoistasi, mielenkiinnolla seuraan!

  VastaaPoista
 2. Kyllä, kyseessä on iltalinja, jolla opiskellaan valokuvausta kaksi kertaa viikossa. Linja kestää syys- ja kevätlukukauden.
  Käydään läpi kameran/kuvaamisen perusasioita ja edetään siitä sitten sopivasti varmaankin myös vähän ryhmän tarpeita kuunnellen. Ilmeisesti vuoden aikana tulee myös pari ulkopuolista luennoitsijaa (valokuvaajia tietysti) ja keväällä kaikki päättyy näyttelyyn. Pääasiassa asioita opiskellaan paljon kotona, koska tapaamisia on vain se muutama tunti viikossa, mutta kyllä tuolta tukea saa hyvin siihen itseopiskeluun ja voi sitten kysellä asioita niin opettajilta kuin muilta kurssilaisiltakin.

  Kerron opinnoista varmasti sitten kun ne ovat edenneet. Nyt on takana vasta neljä tapaamiskertaa ja ollaan käyty lähinnä läpi toistemme kuvia ja vuoden ohjelmaa :)

  VastaaPoista
 3. Mullakin meni vaikka kuinka kauan, että luovuin vanhasta bloggerista! Mielellään kuulisin minäkin tuosta koulusta, kovasti tseäkin kiinnostaisi ihan harrastusmielessä kehittää itseään jos joskus aika antaisi myöten.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tää on tosi outo. Kokoajan meinaan painaa ihan vääriä nappeja. Tämmöisissä asioissa en pidä muutoksista yhtään :))
   Ehdottomasti kerron koulusta sitten kun on jotain kerrottavaa. Voisin tehdä vaikka marras/joulukuussa jonkun perusteellisemman postauksen ja varmaan tässä välissäkin mainitsen jotain mitä on koulussa tehty :)

   Poista
 4. Todella ihania ja tunnelmallisia kuvia sinulla. Onneksi löysin tänne blogiisi;)

  Hyvää alkanutta viikkoa sinulle.

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Frida, ja ihana kun löysit tänne sekä tietysti sait mut iloiseksi kommentillasi :) <3

   Ihanaa viikkoa myös sinulle!

   Poista