Uutisia täältäkin.

Kävin pari viikkoa sitten kuvaamassa ystäväpariskuntaa eräällä pellolla.
Olin koko kesän katsellut miten ilta-aurinko laskee pellolle niin kauniisti ja toivonut saavani jonkun pariskunnan sinne pitelemään toisiaan kädestä. E ja M olivat täydellinen pari kuvauksiin ja minä sain viimein peltohaaveeni toteutettua. Näitä kuvia vilautan jossain vaiheessa lisää :)
 

Nyt on jo viljatkin puitu ja kauniin kullanvärisen pellon tilalla näkyy multaa ja traktoreita. Syksyn tuulet puhaltavat ja tuovat uudistuksia myös tänne minun blogini puolelle. Vaikka kesä oli aivan mahtava vähän surkeista keleistä huolimatta, on ihanaa saada pimeneviin iltoihin jotain uutta ja jännittävää.

Ilolla olenkin seurannut miten moni bloggaaja on postaillut hyviä uutisia viimeisen parin päivän sisällä. Itse liityn tähän iloiseen joukkoon ja paljastan, että myös minun pikkuinen blogini on pyydetty mukaan lokakuussa avattavaan Inspiration-konseptiin.
Blogini pysyttelee edelleen täällä samalla paikalla ja kirjoittelen jatkossa samoista aiheista kuin tähänkin asti, kuten esimerkiksi Vilmasta, retkistä, shoppailuista, sisustuksesta ja valokuvauksesta. Jotain pieniä ulkonäkömuutoksia blogissa tulee näkymään, mutta tätä ei kuitenkaan kannata sen kummemmin säikkyä sillä sama Cherry jatkaa kaiken takana joka tapauksessa :)

Oikeasta sivupalkista löytyy lukijatutkimus, jonka avulla kartoitetaan teidän lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 10 lahjakorttia :) Toivoisin, että mahdollisimman monelta lukijoista löytyisi tuo pariminuuttinen, jonka tutkimus ottaa. Kiitos jo etukäteen!

Mitä parhainta viikonloppua!32 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Paljon onnea Cherry! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susku :) Kivaa, kun tämmöistä tapahtuu!

   Poista
 2. Olisi ihana nahda lisaa kuvia tuolta pellolta. Tuo yksi nayttaa nimittain aivan ihanalta. Itsekin haaveilen kuvaussessioista jossakin kauniissa luonnonpaikassa, mutta sitten muistan etta minulla ei ole hyvaa kameraa. Ehka joulupukki tana vuonna muistaisi minua sellaisella...

  Ihanaa viikonloppua! Ja onnittelut uusista blogikuvioista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 Sain jo luvan näyttää kuvia täällä, joten kyllä jossain vaiheessa laitan muutaman lisää. Vielä on kuvien käsittely kesken omalta osaltani.
   Se on ihan parasta, kun löytää hyvän paikan ja saa jonkun sinne kameran eteen! Toisaalta paikkoja voi laittaa muistiinkin ja käyttää niitä joskus, kun oikea hetki sattuu kohdalle :)

   Nyt kannattaa olla superkiltisti loppuvuosi niin ehkä pukki tajuaa ;)
   Kiitos!!

   Poista
 3. Jei onnea uudesta yhteistyöstä ja hei ihan mahtava tuo kuva!! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa! Siellä nähdään! :)

  VastaaPoista
 5. Isot onnittelut tulevaan! Hienoa, että pääset mukaan tulevaan konseptiin! :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. <3 <3 Olen iloinen tästä kunniasta!

   Poista
 7. upea kuva!
  ja onnea myös sinulle, kuullostaa ihan mahtavalta jututlta!!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana kuva!! Eiköhän tuo pari minuuttia löydy, hienoa että blogisi pääsee tuollaiseen mukaan!! Se ansaitsee varmasti paikkansa siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anskuliini kauniista sanoistasi <3

   Poista
 9. Palaanpas blogiisi pitkästä aikaa ja voi nainen, miten olet kehittynyt kuvaajana! Kohtahan voit ryhtyä ammattilaiseksi (vai oletko jo?). Hieno juttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, voi kiitos Hannele <3 En nyt sentään mikään ammattilainen ole! Ajatuksilla on tietysti hauskaa leikkiä, mutta eletään nyt ensin tätä päivää ;) Piristit kyllä kommentillasi!

   Poista
 10. Onpa hieno juttu! Onneksi olkoon! Varmasti jännittävää lähteä mukaan tuollaiseen, toivottavasti se on sinullekin antoisaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännityksellä täälläkin katsellaan mitä tuleman pitää :) Kiitos!

   Poista
 11. Hauskaa, löydän jo nyt uusia mahtavia tuttavuuksia tämän kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa M! Tosi kiva, että löysit ja jätit kommentinkin, piristi paljon :) Nyt lähden tutkailemaan sinun blogia!

   Poista
 12. Onnea täältäkin, mahtava juttu! <3 Teitä on mahtava joukko tulossa, kaikki lempibloggaajat:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Toden totta monta blogiystiä mukana myös!

   Poista
 13. Upea kuva! Ihana elokuun tunnelma. Ja onnea kovasti! Miten tuo Inspiration käytännössä näkyy blogissa/voiko sitä seurata jossain nettisivulla tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti muru <3
   Vielä en hirveästi voi kertoa ;) Mutta kyllä se tulee näkymään täällä sivullani erinäisinä muutoksina ja linkkeinä sekä Inspiration-sivuston kautta voit sitten seurailla meidän kaikkien mukaan liittyneiden postauksia :)

   Poista
 14. Onnea tannekkin Cherry!! Kirjoittelinkin jo Celinan blogissa, etta jotenkin kiva kun pysytte omissa osoitteissanne :) Blogisi kauniine kuvineen kuulostaa muuten taydelliselta valinnalta Inspiration -nimiseen konseptiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Piretta <3 Meitä tosiaan liittyy tähän niin monta, että osoitteiden pysyminen on varmaan helpompaa. Muutoksia blogin ulkonäköön kyllä tulee, mainoksiakin, joita olen tähän asti välttänyt. Ehkä se on näin pitkän blogiuran jälkeen kuitenkin jo ihan sallittua :))
   Ihana olet <3

   Poista
 15. Onnea!! Ajattelin vinkata uunituoreesta valokuvablogistani http://picnaps.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkistä, kävinkin sivullasi jo fiilistelemässä :)

   Poista