Taisto on päättynyt.

Otsikosta voisi päätellä, että kyseessä olisi jokin suurempikin asia, mutta tällä kertaa taisto on päättynyt niinkin vähäpätöisessä asiassa, kuin silmämeikin pohjusvoiteiden testauksessa ;)

No, tämä vähäpätöinen asia on kuitenkin pienuudestaan huolimatta tärkeä juttu mitä meikkaamiseen ja nättinä pysymiseen tulee, joten tässä minun mielipiteeni kahdesta silmämeikin pohjustusaineesta: Too Facedin Shadow Insurancesta sekä Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionista. Kumpi on parempi?


Monta vuotta takaperin käytin jotain muuta pohjustusainetta, kunnes kuulin Too Facedin Shadow Insurancesta ja tilasin sitä muistaakseni Nellyltä. Tykkäsin siitä ja käytinkin sitä monta vuotta, mutta jotenkin en ollut sitten kuitenkaan tarpeeksi tyytyväinen. Erinomainen tuote, jonka tarkoituksena oli ymmärtääkseni tasoittaa hieman luomen väriä ja pitää luomivärit siististi paikoillaan. Näin kävikin, mutta vain puolittain. Pitkän päivän jälkeen luomivärit olivat epäsiististi luomivaossa ja ilme muutenkin suttuinen.

Viime keväänä Milanon reissulla törmäsin vahingossa Urban Decayn Primer Potioniin ja nappasin sen matkaani kokeilumielessä. Shadow Insurancea oli kuitenkin niin paljon jäljellä, että vasta kesän lopulla sain sen käytettyä loppuun ja nyt Primer Potionia testattuani tykästyin aikalailla!


Vertailua

 • Shadow Insurance on koostumukseltaan hiukan ohuempaa verrattuna Primer Potioniin ja se tuntuu myös öljyisemmältä
 • Peittävyys on Primer Potionissa mielestäni parempi. Tuotteet ovat molemmat vaalean ruskeanvärisiä ja tasoittavat hieman luomen väriä vieden esimerkiksi punaisuutta pois
 • Riittoisuus on molemmissa samaa luokkaa. Tuotetta tarvitsee vain pikkiriikkisen nuppineulan pään kokoisen määrän
 • Primer Potion kuivuu mielestäni nopeammin. Se ei välttämättä tarvisi edes puuteria päälleen, mutta olen niin tottunut puuteroimaan luometkin
 • Käytännöllisyydessä nämä ovat samalla viivalla. Molemmissa kierrekorkki ja tuubimuoto, joka on hygieeninen
 • Takapuolelta löytyvä pieni merkintä kertoo, että Shadow Insurance säilyisi avaamisen jälkeen 12 kuukautta, kun Primer Potion olisi hyvä käyttää jo kuuden kuukauden aikana
 • Hinta? Shadow Insurance taitaa olla huokeamman hintainen
 • Primer Potion toimii kokonaisuudessaan paremmin pysyvyyttä ajatellen. Se pitää silmämeikin paikallaan paremmin eikä ole vielä pettänyt kertaakaan ;)Yhteenvetona totean, että tästä eteenpäin meikkipussistani löytyy Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion, johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Too Faced ei missään nimessä ole tuhoon tuomittu ja se saattaa sopia jonkun toisen luomille paljon paremmin, tällä kertaa voiton vei kuitenkin Urban Decay.


Kumpi on teistä parempi? Entä oletteko kokeilleet jotain nämä voittanutta? 
9 kommenttia:

 1. Kylläpä satuit sopivaan aikaan tekemään tämän postauksen, olen nimittäin pohtinut tätä. Taisinpa vastauksen saada! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hienoa! Kiva, että palvelee sitten siinä mielessä :)

   Poista
 2. Äh. kait se pitää tuo udpp sitten seuraavaksi vaan hankkia...ei auta, niin paljon on joka paikassa kehuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, niin kyllä jossain vaiheessa on aina itsekin kokeiltava, jos jotain huomaa kehuttavan jokapuolella ;)

   Poista
 3. Itselle tarttui Lontoon reissulta pari vuotta sitten Urban Decayn pohjustus ja ihan paras on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ! :) Mä tykkään kans, kuten varmaan huomasit :))

   Poista
 4. Mä en ole tuota Too facedia kokeillut, vaan päädyin Lumenen kautta UDPP:hen. Tuo jäi kyllä samantien mun vakkarituotteisiin, aivan huippu. UDPP:llä pysyy vahvakin meikki ihan täydellisenä aamuvarhaisesta yöhön asti :) Lumenesta ei voi puhua edes samana päivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no niin ;)
   Lumeneakin muistaakseni kokeilin joskus ja miten muistelen, että siinä olisi ollut parempi peitto, mutta huonompi pysyvyys. Näissä pohjustusvoiteissa on kuitenkin minusta kaikkein tärkeintä se miten ne toimii.. Sitä vartenhan niitä laitetaan ;) Kiva, että olet löytänyt tämän omaan meikkipussiin!

   Poista
 5. Hihii.. Kai se pitää seuraavalta reissulta tuokin napata matkaan! Olen käyttänyt tuota lumenen pohjustajaa, jossa on hyvä pysyvyys, mutta peittävyyttä ei niinkään.
  Barcelonassa hypistelin tuota kehuttua putelia, mutta sen sijaan matkaan tarttui naked-paletti, jolloin tuo joutui siirtymään syrjään. =)

  VastaaPoista