Pitkät lahkeet.

Olen taas tilaillut Hennesiltä ihan mukavasti syksyvaatteita sovitukseen. Huomasin, että tarjolla on tällä hetkellä aivan valtava määrä erilaisia ja erivärisiä housuja, joten ajattelin kokeilla onneani ja tilasin vajaa kymmenet housut kotiin. Toiveissa oli löytää ainakin burgundyn väriset ja miksei jotkut kivat vihreätkin. Olen tainnut saada jonkun sähköiskun päähäni, kun huomaan käyttäväni nykyään melkoisen värikkäitä housuja. Tästä voin kyllä syyttää ihan täysin tätä blogimaailmaa ja sen tyylikkäitä pukeutujia, joista saan paljon inspistä. Värien käyttö on jotenkin mystisesti tarttunut minuunkin!

Kuten yleensä käy, ei vaatteista juuri mikään jää lopulta omaan kaappiin vaan 95 prosenttisesti palautan kaikki. Joskus mietin miksi edes teen tätä, mutta netissä on helppoa klikata vaatteita koriin. Inhoan Hennesin täyteen tungettuja henkaririvistöjä, joiden välistä ei oikein meinaa mitään löytää. Netissä ei ole ruuhkaa ja vaatteetkin sievässä järjestyksessä.


Tällä kertaa koin iloisen yllätyksen sillä kokeillessani viimeisiä viininpunaisia housuja tajusin, että niiden lahkeet eivät nousekaan polven korkeudelle. Olin löytänyt Hennesiltä parilla kympillä housut, joita ei voi sanoa lyhyiksi edes näissä metrikoivissa, voi mikä ilonpurkaus!! :))
Housut eivät siis ole aivan burgundyt, kuten toivoin, mutta tuo viininpunainenkin (tai minusta enemmänkin luumu) menee. Jos sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy toisia pitkänhuiskeita niin voin suositella näitä kuvassa näkyviä housuja pituuden ja istuvuuden puolesta. Osa niistä on nyt alennuksessa eikä hintaa enää paljon jää. Mutta, nämä ovat vain värejä pelkäämättömille ;) Tästä pääset suoraan ostoksille!
8 kommenttia:

 1. Mulla on ihan päinvastaiset ongelmat, kun ilahdun aina löytäessäni "nilkkapituisia" housuja - jotka siis 160 cm pitkän päällä ovat ihan normimittaiset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin se vaan on, että toiselle hyvä ei sovi toiselle :) Onneksi on lahkeita moneen tarpeeseen, ne pitää vaan ensin löytää!

   Poista
 2. Hih, minäkin olen huomannut alkaneeni himoita entistä enemmän housuja (ja varsinkin värikkäitä sellaisia) vaatekaappiini! Ennen olen ollut ihan täysin mekkotyttö, mutta tekisi mieli ainakin parit uudet housut saada vaatevalikoimaani täydentämään :) Ehkä tosiaan olen minäkin saanut vaikutteita täältä blogimaailmasta ja huomannut miten kivoja yhdistelmiä housujen kanssa voi pukeakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin jännä juttu! Ja mä kun niin luulin tässä rakentavani sitä "perusväristä vaatekaappia".. No, ehkä se tulee sit tän värisuoran jälkeen ;) Hame/mekkotyttö olen kyllä edelleen, koska niistä löytää kokoja niin paljon useammin, kuin housuista. Vilukissalle ei vaan talvella sovi tuo hamelinja olleskaan :)

   Blogit vaikuttaa niin moneen asiaan, ettei aina ihan tajuakaan ;)

   Poista
 3. Minulla on ihan sama juttu, netistä on helpompi ostaa kuin itse kaupasta. Jotenkin koen sen kovin rasittavana sovitella. En tiedä mistä moinen ajatusmaailma on peräisin, varmasti siitä kun huomasi, miten helppoa netistä tilaaminen on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä en pidä shoppailusta kovin paljon, kun niin harvoin tuntuu löytyvän mitään sopivaa sitten kuitenkaan :) Se edestakainen riisuminen ja pukeminen nälkäisenä ja hikisenä ei oikein houkuttele :D Ehkä olisikin tarkoitus varata tarpeeksi aikaa ja syödäkin jotain, ettei tule kiukkuiseksi ;) Kotona voi sen sijaan sovitella vaikka kaksi viikkoa niitä paketissa tulevia vaatteita. Kyllähän sitä moni tuntuu nykyään tekevän syystä tai toisesta!

   Poista
 4. Itse ostin Hennesiltä yhdet burgundyn väriset housut ja ne todella ovat tälläisiin 36:n tuuman pituisia lahkeita vaativiin jalkoihin ihan liian lyhyet eli nilkat kyllä vilkkuu. :) Varsinkin kun nyt tuntuu kaikki housut olevan tuota nilkkapituista mallia. Noh balleriinojen yms. kanssa menevät hyvin ja kohtahan saapaskelit ovat edessä, joten sitten ei ole enää väliä. Tähän asti ei ole paljon tarvinnut ostaa muita housuja kuin farkkuja, koska yleensä lahkeet ovat lyhyet. Noh nyt mentiin vähän mukavuusalueen ulkopuolelle noilla nilkkapituisilla. Let's see what happens. :) Noita sun ostamia voisikin käydä kokeilemassa, jos vaikka olisivat vähän edes pidemmät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin varmaan samoja, kun niitä sellaisen kasan kotiin tilasin. En jaksa ostaa kaappiini enää yhtään väärän mittaisia housuja, kun niitä on niin kauheasti sinne kerääntynyt ja joka kerta vähän häiritsee, kun ne tosiaan ei ole riittävän pitkiä :) Talvella toki saa saappaiden varsiin piilotettua lyhyetkin lahkeet, mutta heti töissä ne saappaat pitää kuitenkin riisua. Sitten vedän taas vuorostaan pitkät villasukat siihen päälle! Olishan se mahtavaa, että tarpeeksi pitkiä housuja löytyisi useamminkin kuin kerran-pari vuodessa :) Tämä taisi olla ensimmäinen kerta kun täyspitkät löytyi Hennesiltä! Nuo on tosin aika venyvää matskua ja huomasin, että käytössä lahkeet nousevat ylöspäin. Tarpeeksi hyvät kuitenkin, joten jäivät minulle :)

   Missään nimessä en kuitenkaan pituuttani valittele ;) Ihana viikon alkua sinulle Kinuski!!

   Poista