Paulan luennolla Peacockissa.


kuva Iltalehti/ Janne Aaltonen

Kotiuduin juuri Linnanmäeltä Peacock-teatterista ja täytyy sanoa, että oli aivan upea ja energinen ilta! 

Niin kauan olen toivonut pääseväni Paula Heinosen luennolle sillä olen kuullut ja lukenut hänestä paljon hyvää. 
Pari päivää sitten huomasin lehdessä ilmoituksen Peacock-teatterissa pidettävästä yleisöluennosta, joten laitoin samantien ystävälleni viestin olisiko hän kiinnostunut kuulemaan tämän valloittavan "terveysgurun" oppeja. 

Koko Peacock-teatteri oli äärimmilleen täynnä innokkaita kuulijoita (yli 900 !)  ja ennen ovien avaamista jono ulottui reilusti ulos saakka. Onneksi oltiin hyvissä ajoin liikkeellä!


Paula on aivan uskomattoman energinen, mukaansatempaava, rento ja HAUSKA luennoitsija! Aiheesta voisi kertoa kuivasti, mutta Paulan kerronta oli kaikkea muuta kuin kuivaa. Silmät kyynelissä mietin saanko nauruani ikinä loppumaan ;D 

Paulalla tuntuu olevan aivan mieletön (varmaan rajaton..) tietotaito terveydestä sekä terveellisestä ravinnosta. Mua huvitti, kun hän yritti parhaansa mukaan puhua niin nopeasti kuin ikinä pystyi, jotta ehtisi kertomaan meille edes pikkiriikkisen siitä kaikesta tärkeästä tiedosta, jonka hän on vuosien varrella kerännyt. Arvostan todella Paulan kaltaisia ihmisiä, jotka ovat erityisen lahjakkaita siinä mitä tekevät, yrittävät ponnistuksillaan edistää ihmisten hyvinvointia ja tartuttavat ympärillä oleviin positiivista asennetta sekä iloa ja onnellisuutta!

Koen, että oma ruokavalioni on suhteellisen terveellinen, mutta sain kyllä sellaisen annoksen innostusta tästä illasta, että aion parantaa ruokailutottumuksiani entisestään ja yllyttää vielä miehenkin mukaan :)


Näistä linkeistä voit lukea lisää terveydestä ja itse Paulasta:

10 kommenttia:

 1. Mä oon kans käynyt Paulaa kuuntelemassa ja oli kyllä ehdottomasti paras luento millä olen koskaan ollut! Paljon asiaa hauskasti kerrottuna, oli kyllä mielenkiintosta kuultavaa ja olishan tuota kuunnellut vaikka pidempäänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä! Harva osaa puhua kolme tuntia noin mielenkiintoisesti ja mukaansatempaavasti! Hyviä esimerkkejä, tositarinoita ja paljon faktaa, jota pureskella :)

   Poista
 2. Paula on kyllä ihan mahtava! Olen ollut kerran hänen luennollaan ja sieltä saatu tieto ja inspiraatio oli aivan loistava juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Nyt täytyy alkaa varmaan kuuntelemaan sitten viimein sitä radio-ohjelmaa ja kaappiakin pitäisi hieman päivittää hyvillä tuotteilla.

   Poista
 3. http://lililii.blogspot.fi/2012/09/i-love-your-blog.html

  :))

  VastaaPoista
 4. Heh, Paula on äitini idoli! :D Aina kun on jokin vaiva, äiti laittaa linkin Paulan johonkin radio-ohjelmaan, jossa juuri sattumalta puhutaan migreenistä tai mahaongelmista tai mikä lie nyt itsellä juuri onkaan sillä hetkellä. :) Ja vaikka vähän äitiäni tuosta innostuksesta välillä härnään, niin kyllä ne neuvot vaan tuntuu toimivankin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se tuntuu olevan kyllä oikea idoli :)) Mutta onhan se aivan eri asia, että lavalla puhuu, joku joka on itse käynyt asioita läpi verrattuna johonkin, joka olisi vain opetellut asioita toisten ihmisten kautta tai kirjoista lukemalla. Tosielämän tarinat uppoaa aina paremmin :) Pitäis kyllä itsekin kuunnella sitä ohjelmaa, josko sieltä tarttuisi jotain tietoa matkaan. Noita nettisivuja ehdinkin jo vähän vilkaista.

   Poista
 5. Mun anoppikokelas oli käynyt samalla luennolla ja oli aivan fiiliksissä kuulemastaan. Tältä naiselta on paljon opittavaa ravinnon suhteen ja olen itse muuttamassa tiukan kielteistä kantaa lisävitamiineihin Paulan oppeja luettuani - ehkä kaikkea tarpeellista ei saa vain ruoasta, vaan välillä tarvitsee lisäapua luonnollisista vitamiinivalmisteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, kiva! :) Kyllä siellä tuli naurettua ja ihmeteltyä ja viisastuttua! Lainasin heti Paulan kirjan uudelleen, kun viimeksi en sitä ehtinytkään lukea. Muutama hyvä "litku" nousi heti ostoslistalleni, että jos kokeilisin mihin niistä on :) Tietysti tuo luento laitoi heti seuraavalla ruokakauppakäynnillä pohtimaan mitä ostoskoriinsa hyllystä nostaa! Paula totesi myös moneen kertaan sen, että kaikkihan me olemme yksilöitä ja jokaisella oma historiansa, joten jokaisen tulee itse miettiä mitä tarvitsee ja missä kohtaa petrata :)

   Poista