Voi hyvä seura sentään.

Eilen sain kunnian viettää jälleen yhden niin hauskan päivän upeiden blogiystieni Elisabeten sekä RagDollin kanssa. RagDollin seurassa olenkin viihtynyt jo monen monta kertaa, mutta Elisabeten kanssa tavattiin eilen ensimmäistä kertaa. Eipä menneet villit veikkaukseni aivan superihanasta naisesta senttiäkään metsään! Mä niin nautin seurasta, jossa voi rauhassa rentoutua, olla oma itsensä, huumori kukkii samaan suuntaan ja jossa kaikilla on jokin yhdistävä tekijä, tällä kertaa tietenkin bloggaus. Siitä riittää aina hupaisaa puhuttavaa ;)

Aika lensi taas aivan hurjaa vauhtia shoppailun, herkuttelun ja höpöttelyn merkeissä. Saatiin tarjoilijakin kyllästymään kun ei meinattu saada juttutulvaltamme tilauksia tehtyä. Ehkä pitäis nähdä vähän useammin..?
Ai että oli muuten hyvää!
Ja kuten kuvista näkyy, niin pakolliset ruokakuvat olivat ainoat, jotka kamerallani ehdin nappaamaan. Tätä on vissiin liikkeellä näissä blogitapaamisissa..

Myös Tarun piti liittyä seuraamme, mutta hän joutui ihan kalkkiviivoilla perumaan tulonsa - niin harmistus meille! Mutta me vähän tyttöjen kanssa suunniteltiin, että joku ilta saatetaan ihan yllärinä ilmestyä ovellesi, joten tarkkailehan ovikelloa ;))

Päivän päätteeksi saatettiin Elisabete junalle ja lähdettiin vielä RagDollin kanssa kaunistamaan kynsiä! Jes!
Miten olikaan kiva saada kokeilla ekaa kertaa geelilakkausta, joka teki käsistä heti paljon huolitellumman
näköiset! Olet muru niin taitava ♥


Huonojen geelikynsikokemusten (tipeillä) jälkeen tämä tapa tuntui tuhat kertaa turvallisemmalta ja niin mahtavalta vaihtoehdolta tavalliseen kynsilakkaan verrattuna. Ensi kerralla saatan rohkaistua ottamaan ihan punaiset kynnet - grrr!

Sellaista tänne siis!
Tänään aion viettää koooko päivän kotona lökäpöksyissä hyvää musaa kuunnellen ja ovikellon soittoa odotellen - tule jo sysse! :)
19 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta päivältä. Hyvät ystävät ovat kultaakin kalliimpia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi ihana päivä, vaikka jännitinkin yhtä ainoota ihmistä tosi paljon :D Minä oon vähän tämmönen ujopiimä!

   Poista
 2. Voi että, miten ihanalta kuulostaa ja näyttää!:) Millä linssillä olet omuuten ttanut nämä kuvaset? Et vissiin käytä lisäsalamaa olleskaan?

  Hakusessa olisi uusi objektiivi ja olen miettinyt Canonin 60 mm f/2.8 macroa. Sulta taisikin löytyä kyseinen obu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin kiva päivä ja aika juoksi ihan hullun nopeasti!

   Kuvasin nämäkin kuvat tuolla Sigman 50mm f/1.4. Se on melkein aina se linssi, jolla nykyään kuvaan. Paitsi jos otan luonnosta/örkeistä ynnä muusta sellaisesta kuvia niin valitsen monesti tuon Canonin 60 millisen mukaan! Eli kyllä, se todella täältä löytyy ainakin toistaiseksi vielä. Tekee todella terävää jälkeä ja olen pitänyt siitä paljon. Jossain vaiheessa tosin aion vaihtaa kameraa ja se ei kai siihen enää sopisi (?) en ole ihan varma. Joten jos näin on niin linssini on myynnissä ;) Mutta ei ihan vielä!

   Salamaa en ole käyttänyt pitkään aikaan ja täytyy sanoa, etten oikein osaa sitä käyttää. Pitäisi opetella, mutta kun jotenkin minä oon sitä vältellyt vielä tähän asti :) Puhun siis lisäsalamasta, en siitä, joka on kamerassa kiinni. Sitä käyttäisin hyvin harkitusti vain ihan tiettyihin juttuihin..

   Poista
  2. Hei kiitti paljon vastauksesta! Mulla on itellä Canonin 50 mm f/1.8, mutta mietin josko sen vaihtaisi johonkin laadukkaampaan. Tuo Sigma olisi ainakin valovoimainen, kun sisällä kuvailen aika paljon. Canonin 60 millinen soveltuukin vamaan paremmin ulkoilmaan luontokuviin. Onpa objektiivien valinta vaikeaa! Täytyypä vielä tutkailla :D

   Itekään ole vuosiin käyttänyt kameran omaa salamaa vaan välillä lisäsalamaa, tosin senkin käyttö on vähentynyt hurjasti, kun en oikein tykkää salamalla otetuista kuvista.

   Poista
 3. Vaikuttaa ainakin luetun perusteella oikein hyvältä päivältä :) Ystävät antavat niin paljon sisältöä elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella hyvä päivä ja niin mukavaa seuraa että <3

   Poista
 4. Ihania kuvia ja tunnelmia! :)Ihanaa kun blogin myötä löytyy uusia ystäviä!

  Terkuin,

  Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta Mia! En olisi ikinä uskonut, että tapaan ketään tämän kautta silloin kun aloitin :)

   Poista
 5. Voi kun tuli herkkuja kuvia! Näiden jälkeen ei kehtaa itse julkaista yhtään.. ;) hihii.

  Kiitos murunen<3 Olet aina niin ihana ja kannustava. Otetaan pian se Turggunen haltuun! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi apua mitä herkkuja, nam!!:) Ja ihanat kynnet:)
   Kivalta kuulostaa teidän päivä :) Tervetuloa pian ottamaan Turkua haltuun;) <3

   Poista
  2. No höpsis RagDoll!! Sullahan oli sekin hauska kuva, jossa kamerat laulaa taustalla ;)

   Ja todellakin otetaan pian Turku haltuun!! Olen kaks kesää sinne nyt yrittänyt päästä, mut mikä on, kun ei ikinä meinaa ehtiä :) SIt soitellaan Mona teidän ovikelloa ;)

   Poista
 6. Aivan ihanat kynnet! Minkä merkin lakalla/geelillä nuo on tehty? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gelish. ;)
   Anteeksi Cherry muru, että vastaan puolestasi..

   Poista
  2. Joo kiitos, kun vastasit ja itseasiassa RagDollin blogiin olisin ohjannut joka tapauksessa, kun siellä on enemmän näistä juttua :)

   Poista
 7. Nähdään pian uudelleen, jookos <3

  VastaaPoista
 8. Minäkin täällä huonolla akryyli-geelikynsikokemuksella mietin geelilakkausta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Domi! Luulen, ettei kynnet tästä paljon kärsi verrattuna niihin rajumpiin tapoihin tehdä tekokynsiä. Vaikka kallista näkyi olevan tämäkin, jos menee jonnekin ottamaan. Kannattaa vaikka itse harjoitella tai ostaa ystävän kanssa puoliksi tarvikkeet :) Tietysti jossain hoitolassa ne osaavat tehdä varmaan upeita koristuksia, joita en kyllä itse osaisi varsinkaan vasemmalla kädellä.

   Poista