Verhoja etsimässä.

Kävimme tosiaan eilen Stockmannilla verhojen perässä. Ensinnäkin nautin niin siitä, kun oli vapaa lauantai, kaikkialla paljon tyylikkäitä ihmisiä liikenteessä, aikaa ja rauhaa katsella Stockan tarjontaa.. Mies koeistui ihania nojatuoleja (jotka reilusti ylihintaisia meille, mutta mitä sen väliä) ja minä ihastelin maailman pehmoisimpia lampaantaljoja, pilkullisia sisustusbokseja, lamppuja.. Olisipa aina yhteisiä vapaapäiviä :)

Verho-osastolla oli muutamia kivoja verhoja varsinkin Villa Stockmannin puolella. Meiltä uupuu verhot vielä kaikista ikkunoista, mutta hieman ollaan jo sunnitteluja aloiteltu. Osa varmaan teetetään eräällä lahjakkaalla tutulla ja osa verhoista ostetaan mieluusti valmiina. Asunnossamme on kyllä hankalasti aina joku patteri tai aukeava ikkuna tiellä eikä ikkunanpuitteetkaan kovin kauniilta täällä näytä. Suunnittelua siis tarvitaan.

Tässä pieni katselmus Villa Stockmannin valmisverhoihin.
Tällä erää sovitukseen lähtivät ensimmäisen kuvan Paola-silkkiverhot ja työhuoneeseen suunnittelin hankkivani joko Paloma-silkkiverhot tai viimeisen kuvan valkoiset silkkiverhot. Olohuoneen ja keittiön verhoja täytynee miettiä vielä hetken lisää.

Stockmannilla on kodin tekstiilit -20% alennuksessa kanta-asiakkaille vielä tänään sunnuntaina, joten kipin kapin ostoksille, jos tekstiileille on juuri nyt tarvetta. Itse säästin yksissä verhoissa n. 55e normaalihintoihin verrattuna! :)

4 kommenttia:

 1. Hienot nuo paloma-verhot

  VastaaPoista
 2. Hyviä vinkkejä! Itsellänikin nimittäin hakusessa verhot aika lailla samalla värimaailmalla - kiitos siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit täältä vinkin! Nuo on nättejä verhoja ja tuovat ripauksen ylellisyyttä huoneeseen!

   Poista