Viljapeltomaisemissa.

Viikonloppuna juhlittiin ystävän kolmekymppisiä Hämeen suunnalla ja oli oikein mukava mökki-ilta. Kuvia ei tällä kertaa ole yhden ainuttakaan sillä päätin kerrankin jättää kameran "kotiin" ja keskittyä tutustumaan ihmisiin ja pitämään hauskaa. Vaikka kaipasin kameraa suurinpiirtein koko illan, on välillä hyvä olla ihmisten kanssa kontaktissa muutenkin kuin linssin läpi ;) Huomaan nimittäin uppoutuvani kuvaamiseen usein niin, että unohdan kaikki ympärillä olevat.. Ei kovin kohteliasta syntymäpäiväjuhlilla.

Mökki-illan jälkeen poikettiin isälle pariksi yöksi ja herättiin kauniissa maalaismaisemissa.


Ilma oli trooppisen ihanan kuuma ja vilja aaltoili kauniisti tuulessa. Mikäpä olisi, jos saisi aina syödä aamiaista näin kauniin pellon laidalla.

Iltaisin heitettiin tikkaa, seurattiin peurojen elämää ja katseltiin olympialaisia viinilasit kädessä. Kyllä melkein väittäisin, että parin viikon jälkeen tämä on ollut yksi parhaista lomista. On saanut rauhoittua ja rentoutua, mutta myös koti on edistynyt remontin suhteen ja valokuvaustakin olen harjoitellut ahkerasti. Ulkomaanmatkoja ei tähän lomaan mahdu, mutta hymyn saa huulille ihan jo omalla kotiterassilla istuessakin.

Onneksi kesää (ja lomaa) on vielä jäljellä.
8 kommenttia:

 1. Me ollaan oltu tänään ihan samoissa fiiliksissä: postailin juuri pelto- ja vähän myös jokikuvia ja haaveilin maalle muuttamisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva :) Me otettiin jo vuoden vaihteessa askel kaupungista pois, mutta kyllä ainakin kesäisin asuisin mielelläni jossain maalaisparatiisissa järven rannalla, peltojen ympäröimänä :)

   Poista
 2. Oi mikä maisema tuossa vikassa kuvassa. Ihan kuin minun mummulastani. Tosin sitä ei enää ole.:(
  Ihana loma sinulla! Lomareissut on kivoja, mutta jos kotona on paljin häärättävää, on mitä parasta saada niitäkin juttuja eteen päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih :( Mummuloihin liittyy aina niin paljon muistoja <3
   Lomasta olen kyllä tykännyt ja tehnyt just niitä asioita, joita haluaakin. Töiden alettua sitä on taas pakotettu niihin arjen velvollisuuksiin ja kiireisiin, joten ihanaa on ollut lorvia ;) Huomenna varmaan jatkuu maalitelan kanssa!

   Poista
 3. Huomasin huokailevani syvään tässä näitä kuvia katsellessa. Kai sitä kaipaa vähän maalle, tai jonnekin rauhaan, näin lomalla. Tuolla olisi upea kuvailla elovena-kuvia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa kuinka yritin kuikuilla olisko lähimailla asunut joku "elovena". Olis saattanu joutua malliksi ;)) Maalla on kyllä hyvä käydä aina välillä rauhoittumassa!

   Poista
 4. Taas niin kauniita kuvia :) Voi kun iteki pääsis kesällä edes vähäks aikaa pois täältä keskustan vilinästä! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kelly <3 Voi, kunpa pääsisit! Kyllä maalla sielu lepää :)

   Poista