Ukkonen ei sitten tullutkaan.

Sovittiin tyttöjen kanssa jo ajat sitten, että tänään mennään Pihlajasaareen piknikille. Niin kovin harvoin saadaan tätä porukkaa kasaan ja tänään viimein onnisti. Koko viikon on ollut aika lämmintä, mutta tietenkin juuri tälle päivälle luvattiin aivan hirmu-ukkosia! Pitkän Facebook-viestittelyn jälkeen päätettiin ottaa varman päälle ja kaikki tulivatkin lopulta sitten tänne meille. Ei ihan sama kuin Pihlajasaari, mutta kyllä me ihania herkkuja täälläkin saatiin aikaiseksi.Mulle jäi ehkä tunti aikaa käydä kaupassa ja laittaa jotain koristetta pöytään.
Löysin laatikosta kasan simpukoita, kaapin päältä pienen purjeveneen ja purkamattomasta ostoskassista
Lexingtonin lautasliinarenkaita.

Sitten ovikello jo soikin.
Tehtiin yhdessä pizzaa ja mansikkakakkua. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että kultahippuskumppaa löytyi lasista. Pysyvä perinne!


Pientä ripottelua taivaalta tuli niin ei viitsitty lopulta edes meidän pihalla syödä. Niin ja terassikalusteethan eivät ole vielä edes saapuneet.. On tässä vielä kesää jäljellä ;)

Kaikki ruoka oli niin herkkua, että pötkötettiin sohvalla puolinukuksissa kaiken mättämisen seassa ja höpöteltiin vaikka mitä tyttöjen juttuja. Aivan paras tapa viettää sunnuntaipäivää!

Loppujen lopuksihan ei sitten ukkostanut pätkääkään ja päätettiin, että ensi kerralla ei uskota säätiedotuksia vaan mennään Pihlajasaareen, vaikka taivaalta sataisi lumipalloja! :)

Mitä mukavin päivä kaikesta huolimatta!

ps. 5 päivää lomaan ;) 

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta sunnuntailta. :) Meillä alkoi viimein sataa joskus kymmenen aikoihin illalla. Kyllä se hyvää tekee sielulle ja puutarhalle. :) Tajusin muuten juuri, etten ole vielä tänä kesänä ostanut kertaakaan mansikoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se oli! :) Vaikka ihanahan se olisi ollut merta nähdä, mutta otan lomalla heti asiaksi.. Heinäkuu jo menossa enkä ole vielä Suokissakaan käynyt, hui!
   Sade on ihanaa, ei ole haitannut, vaikka on ollut vähän kylmempi kesä :)
   Nyt kipinkapin mansikkaostoksille siis!!

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia, hyvälle tuulelle jälleen tätä blogiasi lukiessa tulin kun kauniita kuvia katselin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Dahlia <3 Aika nopeasti tuli kuvat napsaistua, mutta onneksi ystävät ovat jo tottuneet, ettei saa tyyliin syödä ennen kuin yksi on saanut kuvansa ;))

   Poista
 3. Oi, teillä on ollut niin ihana päivä kaikkine herkkuineen! Itse odottelin ukkosta saapuvaksi, että olisin saanut napsittua kuvia. Kyllähän sitä jyrinää kuului ja välähdyksiäkin näkyi, mutta ei kyllä kameraan mitään hienoa tarttunut. Äh.
  Ihanaa loman odottelua! Täällä on sama määrä päiviä jäljellä myöskin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana päivä, kunpa aina saisi viettää "sunnuntaipäivää" :)
   Voi harmi, meillä meni vähän plörinäksi, ettei ukkosta tullut, mutta niin meni sitten sullakin! Toivotaan jollekin tulevalle kesäpäivälle oikein erityisen mahtavaa ukkosshowta! :)

   Kiitos samoin, alkaa vähiin käymään työt!!!

   Poista
 4. Minkä "merkkinen" o tuo shampanja-lasi!? :) Niin kauniit muodot ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut Bella, että vastaan tosi myöhään!
   Lasit ovat Casa Stockmannia! :) Muoto on kyllä kiva ;)

   Poista
 5. Njam, mitä herkkuja ja kaunis valkoinen kattaus!

  Tajusin muuten juuri, etten ole tänä kesänä ollenkaan tehnyt vielä mansikkakakkua! Tämä vääryys pitää kyllä heti korjata... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkut katosi kyllä nopeasti "parempiin suihin" :)) Voi vitsit ihanaa, kun on kesä ja tulee järkättyä istujaisia ehkä hippasen enemmän kuin talvella :)

   Jokos siellä on kakut tehty ja syöty!!? :))

   Poista