Stockalta löytyy.

Käväisin pitkästä aikaa Stockmannin nettikaupassa katselemassa...ihastelemassa..haaveilemassa. Monia näistä olen kurkkinut jo useita kertoja, jopa useamman vuoden, mutta eivät ole vielä kotiutuneet. Pidän niiden muotokielestä ja ajattomuudesta. Siitä, että näitä ei tarvitse piilotella kaapin perälle, ei edes sitruspuserrinta, koska se on niin upea!

Iittalan Egoja meiltä jo löytyykin, mutta vielä pari isoa aamiaiskuppia voisin hankkia. Tuntuvat olevan niin usein astianpesukoneessa. Tuota ihanaa lamppua yritän kovasti sijoittaa jonnekin, siis mielessäni, se olisi niin tyylikäs.

Yhden jutun näistä olenkin itse asiassa jo ostanut, mutta en ole vielä ehtinyt kuvaamaan saatika käyttämään.. Enköhän pian ehdi :)


Mukavaa heinäkuun ekaa viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Mä kävin just lauantaina häälahjakortella ostamassa ASAn A-table sarjaa puoli tusinaa, se on niin hyvännäköinen. Ja lauantaina oli vielä jopa alennuksessa, niin sattui aika sopivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva, ne on superkauniita! Just sellasia sopivan eleettömiä ja tyylikkäitä :) Ja mites sattuikaan, että juuri niitä ostin itsekin vähän aikaa sitten :)) Kiva, että osuit vieläpä tarjouksen aikaan ostoksille!

      Poista