Päivän kuva.

Mikä ihana päivä olikaan! Ensinnäkin loma jo itsessään, tietenkin, ei se ainakaan päivää huonommaksi tee ;) Sitten rauhallinen aamu, joka sisälsi hyvän aamupalan, tietokoneella istuskelua (lempipuuhaani..) ja huomion, että ulkona todella paistaa aurinko. Siis täällä etelässäkin, vau!

Myöhemmin saimme kauan kaivatun lähetyksen terassille, arvaattekos? Sitten ystävä kutsui meidät huomisiin grilli-istujaisiin ja iltapäivällä lähdin kamerakamppeineni kohti uusia kasvoja. Sain tilaisuuden kuvata erästä ystävääni. Tekin hänet ehkä tunnette täältä blogimaailmasta. Ehdottomasti yksi kauneimmista naisista, joita olen koskaan tavannut :)

Tuliaisiksi sain vielä aivan supersöpöt karkkikynnet, kiitos RagDoll ♥
Kyllä nyt kelpaa kömpiä peiton alle näin kivan päivän jälkeen :)

Päivän kuvana tänään meren kohinaa, mekon helman hulmuntaa, kesäinen kallio ja oranssit varpaankynnet.  
I love summer !! 
14 kommenttia:

 1. Ihanaa <3 Paras mahdollinen valokuvaaja ja upea malli yhdessä <3 <3 Mukavaa viikonloppua kaunotar :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aivan mahtavaa päästä kuvaamaan viimein Ragdollia. Jos joku kuva ei onnistunut niin se oli kyllä aivan kuvaajan vika! Niin kaunis nainen linssin edessä :)

   Rentouttavaa viikonloppua sullekin Celina! Nyt vähän ripsii vettä, mutta toivottavasti saadaan vielä ihanaa auringonpaistetta! :)

   Poista
 2. Voi muru, mulla meinasi päästä itku kun luin tämän. Senkin hömppä!! <3
  Olet ihana. Ilta oli todella ikimuistoinen. Joudut kuvaamaan mua vielä tuhanteen kertaan kiitos. ;) Haleja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, voi kuule, kuvaan niin mielelläni tuhanteen kertaan! Mikä unelmatilanne, kun malli meikkaa itse itsensä, kaapista löytyy upeita vaatteita, sitten osaat vielä olla niin luonnollisesti kameran edessä, että eihän siinä muuta kuin napsii menemään! Kiitos vielä <3 Halit!

   Poista
  2. Sinä se jaksat aina kehua, ihanuus. <3
   Jos kaipaat johonkin kuvauksiin meikkaajaa, niin voin toki sellaistakin kokeilla. =)

   Poista
  3. <3 Kiitos! Pidän ehdottomasti mielessä!!

   Poista
 3. Olen ennenkin ihastellut kuviasi, mutta vautsi, tuokin kuva on niin ihanan tunnelmallinen! Olet kyllä oikea lahjakkuus! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, olet ihana unns, kiitos paljon <3 Minä jatkan harjoituksia :))

   Poista
 4. Katsoin juuri RagDollin blogista ottamiasi kuvia. UPEITA! Olet niin taitava <3

  VastaaPoista
 5. Eipä jää arvoitukseksi että rakastat valokuvaamista, kuten tuossa esittelytekstissäsikin toteat :) Upeita kuvia toisensa perään!

  Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Niin, kai tänne on vuosien varrella jo muutama kuva eksynyt blogi(e)n puolellekin :)) Kiitos paljon Elena, olet niin ystävällinen <3

   Poista
 6. Mielettömän upeita kuvia, mitä olit räpsinyt! Saanko kysyä, että mikä objektiiveistasi oli käytössä? Ja käytitkö mitään heijastinta tai muita apuvälineitä? Oon vielä aika noviisi näissä hommissa, mutta haluaisin oppia lisää kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Olen nyt käyttänyt suurimmaksi osaksi tuota Sigman 50 millistä, kun siihen niin palavasti olen rakastunut. Tai lähinnä sen valovoimaisuuteen.. Kyllä vaihtelun vuoksi välillä vaihdan 24-70mm myös kameran nokalle, mutta aina palaan kuitenkin viiskymppiseen. Heijastimia tai muita apuvälineitä ei tällä kertaa käytetty, kun ei ollut avustajia ja totuuden nimissä unohdan aina, että laukussa olisi heijastimiakin.. Pitäisi opetella käyttämään niitä :) Täälläkin opetallaan kovasti enkä missään nimessä tunne olevani yhtään ketään edellä näissä asioissa :)) Ihanaa, että sielläkin ollaan innostuneita valokuvauksesta!

   Poista