Makkarin seinäprojektia.

Sain tosiaan lauantaina maalattua makuuhuoneemme päätyseinän. Jo ensimmäisen kerroksen jälkeen väri näytti kivalta ja kaksikin kerrosta olisi riittänyt. Maalasin nyt kuitenkin kolme varmuuden vuoksi, että sain ihan tasaista jälkeä. Ei ole tullut maalattua ennen tätä nykyistä kotia, mutta nyt se alkaa jo sujua :)

Jo tuo yksi erivärinen seinä vaikutti makkarin ilmeeseen todella paljon! Toivon, että ehtisin jatkaa projektia mahdollisimman pian ja tässä samalla yritän pohtia mitä muuta makuuhuone kaipaisi. Sängynpääty olisi niin must, mutta en ole löytänyt mistään järkevän hintaista ja sopivan eleetöntä päätyä. Mikä ihme niissäkin voi maksaa tonnin? Odottelen varmaan, että Ikea suunnittelisi jonkun hyvän ;)
Yöpöytien alatasanteelle hankin varmaankin jotkut korit ja seinille laitan valokuvia valkoisissa kehyksissä. Verhojakin on tullut kovasti mietittyä.. Voi, onhan tässä vielä paljon suunniteltavaa!

Ajatus rientää milloin missäkin huoneessa.. Onneksi on loma tulossa niin ehdin näitä ajatuksia ehkä toteuttaakin! :)

ps. kuvitelkaa väri asteen lämpöisemmäksi niin pääsette oikeille jäljille ;)

23 kommenttia:

 1. Hiukan tipahtelin keväällä kun mietin mistä hankin aurinkotuolit, ja löysin ihanan yksinkertaisen rottinkisen. Hinta reilusti yli tonni. Huh. Kaikkee ne pyytää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh, tarina ei kerro lähtikö ne mukaan ;))

   Poista
 2. Seinästä tuli todella nätin värinen, ihanan pehmeä ja lempeä värimaailma makuuhuoneessanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! On sitä tässä tuijoteltu. Olen tosi tarkka, et jos yhtään häiritsee niin vaihtoon menis ;)) Mutta eiköhän se nyt tuo ole, vaikka maalia nyt ei ole vaikea vaihtaa jatkossakaan. Tosin ei se nyt ihan ilmaistakaan ole :)

   Pehmeyttä ja lämpöä kaivattiin, joten siinä mielessä tuo on sopiva sävy <3

   Poista
 3. Tosi kauniin värinen seinä ja muutenkin huoneessa on rauhallisen ja lempeän oloinen tunnelma. Oma unelmieni makuuhuone olisi juuri tuollainen beigen sävyinen ja tunnelmaltaa pehmeä.

  Oletko harkinnut sängynpäädyn tekemistä itse? Ne on kuulemma kohtuu helppoja tehdä itsekin ja siten saa tietysti mieleisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos <3 Makkarissa saa olla vähän pehmeyttä, vaikka toisaalla ei olisikaan. Vähän pelottaa tuleeko meidän olohuoneesta liiankin kovakontrastinen :/ Tekisi sittenkin mieli sisustaa ihan vaan ruskean sävyillä, mutta tää on tätä mun tuuliviirimeininkiä ;)

   No, kyllä se itse tekeminenkin kävi mielessä, mutta ei, ei me osattais :) En missään nimessä halua siitä kotikutoisen näköistä, joka siitä varmasti meidän käsissä tulisi :D Joku muu voisi sen oikeasti osata tehdäkin!

   Poista
 4. Todella upea väri. Sopii loistavasti makuuhuoneeseen. :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin haaveilen sellaisesta ihanan pehmoisesta melko korkeasta sängynpäädystä. Missään en ole kaupassa nähnyt! Voi voi, millonhan sen saa, kun ei ole edes kunnon sänkyä vielä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan haaveillaan hyvin samantyyppisestä ;) Ihmettelen missä ne luuraa! Kyllä sisustuskuvissa niitä kuitenkin vilahtelee.. Ainakin sinnepäin. En tarvisi edes koko sänkyä vaan sen päädyn. Hihi, kyllä sinä sen vielä saat ;)

   Poista
 6. Toi seinä on kyllä ihan täydellisen värinen!:) Ja kaunis, rauhallinen makkari muutenkin, kyllä tuolla kelpaa koisia!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 Teidän kotoa voisinkin ottaa pari vinkkiä...niin kaunista <3

   Poista
 7. Juu, näiden kuvien myötä mäkin taidan maalata meidän makkariin beigen seinän;). Liliä komapaten tuolla tosiaan kelpaa koisia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, maalaa ihmeessä :)) Onneksi maalia voi aina vaihtaa! Jos noin muuten sisustukseen sopii :) Makkari on vielä hyvin kesken.. Mutta toivotaan, että se joku päivä vielä miellyttää silmää toiseenkin suuntaan katsellessa!

   Poista
 8. Ihanan harmoninen toi teidän makkari. Meidän makkarissa on hyvin sama värimaailma mutta ei siellä kyllä noin zen fiilis ole, rojut kun ei suostu pysymään piilossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Salaisuus lienee se, että nämä kuvat ovat kaikki samaan suuntaan ;)) Kyllä meilläkin sitä rojua on.. voi ei...lomalla kyllä yritän raa'asti vaan laittaa kiertoon ison kasan tavaroita ja vaatteita :)

   Poista
 9. Ihana seinä ja todella rauhallisen oloinen makkari! :) Kaipaisin lisää kuvia kotoanne, koska luulen, että siellä näyttää kivalta :) -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiina :) Kuvia tulee ihan varmasti jatkossakin. Mutta remontti ottaa niin paljon aikaa ja rahaa, että yleensä vähintään toisesta on pulaa ja tahti on hidas :))

   Poista
 10. oi mikä seinä! Ihanan rauhallinen tunnelma välittyy. Sattuu olemaan minun lempivärit teidän makuuhuoneessa:) ihana blogi muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidät <3 :) Makuuhuone kaipaa rauhallisuutta, minustakin :) Beigen sävyt on kyllä tosi nättejä missä tahansa seinässä!
   Ihana, kun jätit kommentin <3

   Poista
 11. Sisustuspostaukset on aina ihania, itsellänikin kärpänen puree muutaman kerran päivässä ;D Makkarissanne on juuri sellaisia sävyjä mitä haluaisin omaan kotiinikin.

  miukus.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, sanos muuta ;)Vielä kun kykenisin jonkinlaiseen päätöksentekoon.. voi hyvää päivää ;) Varmasti sinäkin näitä sävyjä vielä saat kotiisi <3

   Poista
  2. Todellakin! Mies on ihan pyörällä päästään, kun seuraavana päivänä ollaankin jo ihan eri mieltä. Ilmankos kun Ikeaankin saa raahata lähinnä lounasehdotuksella :D

   miukus.blogspot.com

   Poista