Mahan kanssa metsässä.

Hehhee, sain Facebookissa jo melkoista liikehdintää aikaan, kun menin väsyneenä kirjoittamaan statuspäivityksen: "Ekat masukuvaukset takana, kyllä se siitä :)"
No, te olette ehkä jopa paremmin perillä täällä näistä valokuvaussessioista, kuin ystäväni Facebookissa, joten tiedätte heti, että kyse oli tosiaankin ystäväni vatsasta eikä minun!

Kuvasimme ehkä pari tuntia kuvia jonkinlaisella metsäteemalla. Olen ehtinyt tarkistaa vasta muutaman kuvan, joten näette nyt vain yhden "kasvottoman" otoksen. Ehkä myöhemmin laitan pari lisää.

Kyseessä oli ensimmäinen masukuvaukseni, joten vielä on kamalasti opittavaa aiheesta. Mutta hauskaa meillä oli, ei siitä mihinkään pääse. Ehkä seuraavalla kerralla aurinkokin ilmaantuisi paikalle niin saisimme toisenlaista hehkua kuviin tulevan äidin lisäksi!Kiitos vielä ystäväiseni, että suostuit mallikseni ja makasit kiltisti ties missä muurahaisten ja mustikanvarpujen keskellä! :)


8 kommenttia:

 1. Oiiii <3 <3 Ihana!!!! Olet vain niin super taitava <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aina niin kultainen Celina <3 :)

   Poista
 2. Todella todella kaunis kuva! Sinä se vain kerta kaikkiaan osaat :) Näkisin mielelläni lisääkin kuvia, odotan innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jonna <3 Ehkä tuolta voisin pari vielä näyttää jossain vaiheessa, jos hyvälle tuulelle satun ;D

   Poista
 3. Ensivisiitillä! Aivan ihania kuvia, olet taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hepsu, ihanaa, että löysit tänne :) Ja suurkiitos!! Olipa kiva, että jätit kommentin :)

   Poista