Lämpöä ja hikipisaroita.

Lomalainen täällä terve!
Palattiin viime yönä pohjoisesta, miehen vanhemmilta, jossa muutama päivä vietettiin. Ilmat oli täydellisen kesäiset eli aurinkoa taivaan täydeltä! Että mikäpä siellä pitkään nukkuessa, herkkuruokia ja juomia nauttiessa, jalat pöydällä loikoillessa ;)Vimpulalle tuo paikka on aivan paratiisi. Siellä se juoksi niin, että apilat pöllysi. Reppana oli parisen viikkoa vähän kipeänä ja laittoi menemään kyllä senkin edestä. Söi keppejä, vahtasi ohikulkijoita ikkunasta, tervehti jokaisen kylään tulijan viimeisen päälle märin pusuin..
Niin hyvin näytti viihtyvän, että itse asiassa Vilma jäi pohjoiseen meidän lähtiessä kotiin!
Ikävä on kyllä jo, mutta kun se siellä niin viihtyy ja hyvä hoitopaikka muutenkin. Kunhan ei paina yli kymmentä kiloa takaisin tullessaan ;)
Kauniit oli taas maisemat ja huima tuuri kävi ilmojen puolesta. Mutta jos yksi huono puoli - ne itikat! Tuliaisina siispä parisenkymmentä aivan penteleesti kutiavaa punaista pallukkaa. Jalat näyttää siltä niinkuin niihin olis ammuttu jollain ammuksilla..Miehen sisarusten lapset ovat vakiovieraita, joten aikaa vietettiin myös hiekkalaatikolla. Vilma auttoi tietysti mukana!
Oli muuten melko kesäiset kynnet kuvassa näkyvällä neidillä, kukahan mulle tekis :)Heii tytöt, mikä on teidän lempiväri? ;)


Itse lihoin muutaman päivän vierailun aikana varmaan kolme kiloa. Tuli sitten jossain vaiheessa sellainen ajatus, että niin, ehkä pullaa ja kakkua ei ole pakko syödä joka kerta, vaikka sitä pöydässä joka kerta olikin!

Kiitos vielä tarjoiluista anoppilaan ja muustakin vaivasta! Terkut ja rapsutukset Vimpulle ♥
10 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Näitä oli ilo katsella! :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Se on niin kaunis! Varsinkin silloin kun aurinko paistaa :)

   Poista
 3. Mielettömän kauniita kuvia, näitä katsellessa tulee kyllä vääjäämättä kesäfiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Miten se maalaiselämä tuokin aina kesän tunnelman vähän paremmin esiin? :)

   Poista
 4. Kesä<3 Ihania kuvia. Nuo kukkasetkin on kuin karkkeja! Kyllä sinä osaat. <3

  Kakkua pitää aina syödä, kun sitä kerta saa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kesä, todellakin! Mahtavat ilmat eikä mitään muuta huonoa, kun ne itikat! Kukista taitaa kunnia mennä kuitenkin kasvattajalle ;)

   Poista
 5. Tuota "Tie"-kuvaa voisin katsoa vaikka kuinka kauan!!! Se teki minuun suurimman vaikutuksen!
  Herättää paljon ajatuksia.....mielikuvitus alkaa laukata.. :))

  rami>60

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hyvä, että löytyi oma suosikki, kiitos paljon <3 Semmoinen ajatus siinä olikin, että katsoja saa itse päättää minne tie jatkuu ;)

   Poista