Tommya laseissa.

Edellisessä postauksessa näkyi yksi meidän Tommy-viinilaseista, joista tykkään todella paljon, koska Tommyn runot ovat lähellä sydäntäni ja olivat jopa meidän häissä kovasti esillä :)
Tabermannin Cupido runoviinilaseja on 12 erilaista ja niitä voi ostaa yksittäin keräten juuri sellaisen runorykelmän kuin itse kukin haluaa.


Harmittavasti meidän laseista on tainnut jo kaksi vai kolme hajota, joten pulaa ja tarvetta uusille olisi. Mielestäni Kampin Hemtexin yhteydessä myydään Muurlan tuotteita, joten sieltä voisi näitäkin bongata. Lisäksi tietysti Muurlan omasta myymälästä sekä verkkokaupasta.

Runoja ei löydy ainoastaan vain näistä laseista vaan myös muun muassa kuohuviinilaseista, lasikarahvista ja Passionata kattaussarjasta. Viinilasejakin on kahta eri mallia :)


Kelpaa kilistellä!


8 kommenttia:

 1. Tabermannin runot ovat todella ihania ja koskettavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat <3 Joku se osasi laittaa sanoiksi <3

   Poista
 2. Nuo ovat kauniita viinilaseja! Saimme niitä kihlalahjaksi. Pitäisi ostaa lisää, ovat niin mukavia. Hemtexillä on hyvä valikoima näitä laseja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana lahja ja sopivatkin juuri tuommoiseksi lahjaksi minusta :) Kiitos tiedosta, oon huomannut, että Hemtexillä on Muurlaa, mutta ole koskaan käynyt ihan hyllyn vieressä katsomassa onko näitä laseja :)

   Poista
 3. Heippa! En oo varmaan koskaan kommentoinu tänne, mutta nyt on pakko. Oon ollu vakkarilukijasi, kunnes sitten unohdin blogisi nimen noin kaks kuukautta sitten, enkä löytänyt tätä enää mistään. Oon yrittäny ettiä varmaan joka toinen päivä ja on tuntunu että nyt jään paljosta paitsi. Kunnes sitten eilen illalla löysin vihdoin ja viimein pitkän ettimisen jälkeen :) Ai että sitä riemua, pakko oli lukea heti kaikki mitä en ollut vielä nähnyt ja siihen sitten nukahdinkin. Kiitos vaan mahtavasta blogista! :) -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tiina! Apua minkä kommentit jätit - ihan mykistävä <3 Olen todella otettu, että olet nähnyt noin paljon vaivaa löytääksesi tänne taas ja että pidät näkemästäsi! Kiitos, että kerroit <3 Kirjoittelisin blogia vaikka en edes saisi kommentteja, mutta kyllä täytyy sanoa, että näin ihanien kommenttien saaminen antaa hirveästi energiaa ja hymyjä jatkaa taas eteenpäin <3 Aurinkoa viikkoosi <3

   Poista
 4. Kiitos! Hyvä että tulit iloiseksi, olet ansainnut sen! Nyt mun ei tarvi enää ettiä, enkä pääse unohtamaan, kun laitoin puhelimeen pikalinkin :) Tuntui, että on pakko kommentoida, koska halusin sinun tietävän miten iloiseksi tästä voi tulla! Toivottavasti jaksat kirjoitella tätä blogia ja siten tuoda hyvää mieltä meidän lukijoiden päiviin. Aurinkoista kesää ja kaikkea hyvää sinulle <3 Olet varmasti ihana ihminen, sellaisen kuvan olen ainakin saanut blogin kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, todella tulin :) <3
   Olen yrittänyt pitää blogiaiheet iloisemmalla puolella, vaikka elämässä sattuu kaikenlaista muutakin, tietty. Ihana siis kuulla, että toinen tulee iloiseksi blogistani - mitä muuta voisin toivoa? :)
   Kuulostat ihan siltä, että sinulla on maailman suurin sydän! aww <3

   Poista