Juhlalauantai.

Se olisi tänään kesän toisen hääjuhlan vuoro!
Pelkäänpä pahoin, että itken silmät päästäni. Ripsihuoltaja sanoi eilen, että kun nyt ei sais itkee, mutta käskyt harvemmin toimii, kun kirkonovet avautuu ;)

Päälle löysin Mangosta ihanan neutraalinvärisen mekon, joka on mun makuuni sopivan hillitty, mutta kuitenkin siinä on jotain. Kolme päivää juoksin asusteita, mutta en oikein löytänyt (= lue en osaa), joten mennään nyt sillä mitä löytyy.Mekon löydät täältä, jos kiinnostuit tarkemmista tiedoista. Kuvissa sitä on ehostettu tosi kivasti kultaisella ketjuvyöllä ja harmittelin, kun multa niin vähän mitään kultaista löytyy. Selvästi pitäisi vähän petrata sillä saralla :)

Valitettavasti vähän satelee tällä hetkellä, mutta vihkiminen on onneksi kirkossa. Iltapäivällähän se toki ehtii jo auringoksikin muuttua, jos on muuttuakseen. Tulee varmasti kivat häät 6 kommenttia:

 1. Onpa siitä aikaa kun olen viimeksi blogissasi vieraillut! Hauskaa löytää vanhoja tuttuja juttuja uudelleen:) Vilman pöksyt ovat kyllä supersöpöt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa, että löysit tänne taas uudelleen ja kiitos, että jätit kommentinkin <3
   Hih, Vimpulta terkut!

   Poista
 2. oi kui nätti toi mekko on :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mangosta löytyy kyllä kivoja näköjään! Ja mitä nyt kurkkasin vähän nettisivujen tarjontaa niin kyllähän sieltä olisi kotiuttanut yhden jos toisenkin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Hieman jäi asusteiden kanssa valjuksi, mutta hyvin sillä häät sujui kuitenkin :)

   Poista