Pehmeillä kaupoilla.

Meidän pyyhetilanne on ollut vähän huonossa jamassa tässä viime vuosina ja ajattelin, että uuteen kotiin haluan kyllä uudet pyyhkeetkin. Että pyyhkis niinkun kaikilla tasoilla vähän paremmin, kuin ennen ;)

Lampsin siis Stockalle, mites ollakkaan, ja ladoin ostoskoriin muutaman ihanan pehmoisen kylpypyyhkeen.Nyt kun kaikkia pyyhkeitä on käytetty jo muutamia kertoja ja pesty useasti, voin todeta, että varsinkin nuo valkoiset Villa Stockmannin pyyhkeet ovat edelleen aivan unelmanpehmeitä! Harmaat Finlaysonin Polku-pyyhkeetkin ovat ihanat, mutta vähän sellaiset tavallisemmat. Minusta pyyhe on ylellinen, kun se on selvästi pehmeä ja siitä tulee mieleen joku tasokas hotelli :)
Hyvä ostos siis!Mitä pyyhkeisiin tulee, niin olen ollut menneinä vuosina niiden kanssa aika säästäväinen. Käytin nimittäin kaikki vanhat pyyhkeet aina siivouksessa vielä kertaalleen. Pesin ne viimeisen kerran, leikkasin muutamaan osaan ja käytin palasia siivouksessa mm. lavuaarin tai kylppärinlattian pesussa, jonka jälkeen heitin ne kokonaan menemään. Vähän niistä saattoi nukkaa irrota, mutta hyvin toimi muuten.

Pyyhekuvien seasta löytyi kuvia Vimpulasta talviturkissaan. Voi vitsit miten hassua on katsoa miltä se näytti ennen kesätrimmausta! Ihan yhtä pehmoiselta kun nuo pyyhkeetkin :)
Mukavaa viikkoa!


10 kommenttia:

 1. Pehmeä, iso ja imukykyinen pyyhe on kyllä luksusta! Semmoinen, mikä säilyttää kuohkeutensa pesusta toiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Me tykättiin Villa Stockmannista, mutta eiköhän niitä muitakin ole :)

   Poista
 2. Ihanan pehmoisilta näyttävät pyhkeet! Meilläkin on suurin osa pyyhkeistä on eriparia, joten ehkä pitäisi panostaa täälläkin suunnassa!

  Noh, viimeistään silloin kun mekin saadaan oma asunto;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kuules ihanan pehmeitä :)) Tosiaan, eriparia ne oli täälläkin, mutta nyt olen yrittänyt päästä pikkuhiljaa eroon. On muuten kalliita nuo isot pyyhkeet, että jos kerralla kaikki vaihtaisi niin tulisi tuntuva lovi lompakkoon :/
   Onkos siellä jo oman asunnon kanssa edistystä?;)

   Poista
 3. Jostain blogista sain hyvä idean, että nuhjuiset valkeat pyyhkeet kun värjää pesukonevärillä niin saa niistä näppärästi uuden näköiset harmaat :) itsekin käytän vanhat pyyheet luutuina tai koiran kuivaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä idea! Meidän vanhat vaan on jo niin vanhoja, että niissä on lankapakoja ja ne on muutenkin niin lytyssä, että uudet tuntuu aivan erilaisilta :) Mutta koiralle ne on tietty kelvanneet, kun eipä sillä paljon väliä mihin noita kuratassuja putsailee :)

   Poista
 4. Kerrassaan upean näköisiä pyyhkeitä :)

  VastaaPoista
 5. Oi kyllä valkoiset pyyhkeet ovat aina kovin ylellisiä. Olen haaveillut, että saisin sellaiset, mutta kun yhdistimme tuossa puoli vuotta sitten kahden ihmisen varsin mittavat pyyhevarannot, niin totesin, että josko hetken aikaa mennään näillä. Uuden asunnon etsintä on syksyllä edessä ja kyllä sinne ehdottomasti tahdon saman sarjan pyyhkeitä, siihen saakka voin elää vielä tuolla mittavalla eriparisarjan pyyhevalikoimalla :) (Onneksi pikkusiskoni on muuttamassa syksyllä omilleen, arvaa kuka saa kasan pyyhkeitä ja astioita :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku siinä valkoisessa tekee sen ylellisyyden tunteen ja tietysti pehmeys :) Heh, voin uskoa, että kahden aikuisen ihmisen varastoista löytyy parhaillaan muutama pyyhe! Sehän se, kun ei niitä viitsi hukkaankaan heittää, vaikka kuinka tahtoisi ne päivittää! Uusi koti on hyvä syy ostella sitten kaikenlaista ;)

   Poista