Kaunista kaupasta.

Hitsinpimpulat. Pitikö nyt tämäkin kauppa eteen tulla ;)
Näin ajattelee Cherry löytäessään jotain ihanaa ja syöksyy tutkimaan mitä kaikkea voisi kaupasta kotiuttaa.
Oih ja voih.


1. Vintage glass tealight holder 2. Portobello small serving platters 3. Handmade glass jug 4. Glass storage jars 5. Large rimini vase 6. Bud glass placecard holders 7. Fine wooden wall frames 8. Linen padded hangers 9. Tie-on porcelain hearts 10. Natural hand-woven baskets 11. Enamelware herb pots with tray 12. Small jute storage basket 13. Trio of porcelain bud vases 14. Rattan ceiling shade 15. Madison arched wall mirror

Kyseessähän on siis THE WHITE COMPANY, joka muun muassa Lontoosta löytyy. Voi että, pääsispäs joku kerta ihan paikan päälle ihastelemaan! :)

Vielä en laittanut mitään tilaukseen, mutta kesän hämärtyviä iltoja silmällä pitäen ajattelin mahdolliseen tilaukseen sisällyttää ainakin ensimmäisen kuvan lyhdyt. Toisen kuvan tarjotin on aivan täydellisesti sitä tyyliä, jota haluaisin ruokapöytään kantaa ja sitäpaitsi sushiastiasto on vielä ostamatta ihan kokonaan! Neloskuvan lasipurkit ovat todella kauniita, mutta itse ollaan sellaisia sählöjä, että kylpyhuoneeseen ei kannata lasisia astioita viedä.. Ehkä ne löytäisivät paikkansa jostain muualta?
Erilaiset korit taas toisivat kaunista lämpöä ulkonäöllään ja niihin saisi säilöttyä mitä tahansa irtotavaraa. Maljakoita tämä tyttö voisi hamstrata kotiin vaikka miten paljon ja kaikenlaiset kattauskoristeet olisivat myös tervetulleita nyt kun on viimeinkin tilaa vähän kutsua ystäviä kylään :)

Onko joku teistä tilannut The White Companysta jotain tai päässyt ihan paikan päälle hypistelemään?


10 kommenttia:

 1. Ah, The White Company on niin ihana!<3 Mun aupair-perheen äiti tutustutti mut tuohon kun olin Englannissa, heillä oli myös kotona paljon kyseisen kaupan sisustujuttuja. Silloin sain ihastella niitä ihan livenäkin, myös heidän liikkeet ovat niin ihanan rauhallisia ja yllättäen, valkoisia:D Kannattaa katsoa myös vaatepuoli, heillä on kauniita, laadukkaista materiaaleista valmistettuja perusvaatteita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! Oot päässyt sinne hypistelemään :)) Luulisin, että siinä käy vähän samallalailla kun Riviera Maisonilla tai muissa "valkoisissa" kaupoissa, että pitkä huokaus pääsee jo ovella! Vähän jo kurkkasin vaatepuolellekin, mutta ilman sovittamista en taida uskaltaa tilata ulkomailta :) Toivottavasti tuo kauppa osuisi matkanvarrelle joskus pian!

   Poista
 2. oih ja voih. Aivan ihanan näköistä! Pitääkin uuteen asuntoon muuttaessa tutkailla tarkemminkin tän nettisivuja.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta :)) Täälläkin odotellaan palkkapäivää, että jos jotain raaskisi tilata :)

   Poista
 3. Oi, täälläkin on ihasteltu TWC:n juttuja, ne on niin ajattomia ja kauniita. Sopisivat minne vain! Tää postaus ei yhtään helpottanut sitä kuumetta;). <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania todellakin ja sivuilta löytyis vaikka ja mitä! :) Ainakin jotain pientä aattelin kyllä laittaa tilaukseen ;)

   Poista
 4. Onpa kivan näköistä! Kiitos vinkistä, elokuussa mennään Lontooseen olympiahuumaan ja voisi siinä sivussa tuollaisen putiikin etsiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos sait tästä vinkin :) Ja ihanaa, että Lontoo on teillä edessä. Ties mitä ihanaa löydät matkalta kotiin :)

   Poista
 5. Itse ihastuin kyseiseen liikkeeseen kun luin siitä ihanan Mrs V:n blogista.
  Sattumoisin vanhempani suuntasivat Lontooseen pari viikkoa sitten ja maailman ihanin äiti toi mukanaan tuommoisen kauniin lasipurkin. Vaikka itse olenkin vähän sähläri niin purkki löysi tiensä kylpyhuoneeseen. Kyllä nyt kelpaa käyttää vanulappuja kun niitä säilyttää kauniissa purkissa :)
  Sain myös liikkeen katalogin ja voi ihanuus mitä tuotteita sieltä löytyykään. Siinä se su-aamupäivä vierähti kun selasin katalogia haltioituneena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sieltä minäkin sain muistutuksen, että olin kyseisen kaupan linkin joskus tallettanut koneelleni, mutta se jäi sen tarkemmin tutkimatta silloin :)
   Ooh, ihana äiti sinulla ja niin hyvä maku <3 Ehdottomasti kelpaa säilytellä vanulappuja! Meillä ei oikein ole tuota laskutilaa kun pesukoneen päällä ja siinä on lasipurkit vähän vaarallisella alueella, mut jotain kivaa täytyis kyllä keksiä kylppärin ehostamiseksi!
   Uskon, että katalogin kanssa vierähti yks jos toinenkin hetki ihastellessa :)

   Poista