Haaste: Lemppariblogit.

Minulla oli kunnia löytyä ihanan blogiystäväni tekemältä lemppariblogilistalta tässä jokin aikaa sitten. Taru kirjoitti todella kauniisti blogistani, kiitos vielä 

Tämän haasteen ideana on esitellä lukijoille viisi omaa lemppariblogia, joissa lukijoita on ainakin vielä toistaiseksi alle 200.
Itse olen katsellut mielenkiinnolla mitä blogeja listoille on valikoitunut ja löytänyt uusia, kivoja blogeja tätä kautta. Vaan miten vaikeaa onkaan itse valita viisi ihaninta, kun tarjolla olisi niin paljon lemppareita!Ääks, valinta on tehtävä ja vaikka moni jää ulkopuolelle niin tykkään teistäkin silti kauheesti! :)

1. Sweet & lovely.
Tämä ei ole kohteliaisuus haasteen antajaa kohtaan vaan rehellisesti voin sanoa, että ihastuin kyseiseen blogiin heti kun siellä kävin. Blogista löytyy kauniita asuja, joista saan paljon inspistä itselleni. Vaatteet ovat usein merkkeiltä, joihin itsellänikin on varaa, joka on ehdoton plussa!
Tarun koti aiheuttaa ihailevia huokauksia joka kerta, kun kotikuvia blogista löytyy ja olen saanut sieltä varmuutta sekä ideoita myös oman kotini sisustukseen. Tästä blogista löytyy myös herkkuja ja Taru on itse sellainen ihanuus-herkku, että eihän kyseisestä naisesta voi olla pitämättä!! :) Tarun blogissa pidän edellä mainittujen asioiden lisäksi siitä, että sinne on jotenkin helppo mennä ja kommentoida, koska postaukset ovat niin sanotusti lähellä lukijaa, "tavallista arkea" kuten Taru esittelyssäänkin kirjoittaa.

2. lili's
En enää muista kumpi meistä löysi kumman blogiin ensimmäisenä, mutta lilillä tulee aina niin hyvälle tuulelle! Ensin kiinnitin huomiota lilin hauskaan tapaan kirjoittaa postauksia ja heti perään jo ihailin valtavan kauniita vaatteita ja hyvää tyylitajua! Täällä kuolaan aina ihania Zaran tai Mangon (jne) vaatteita sekä matkustuskuvia. Lililtä olen saanut myös herkkureseptejä illanviettoihin ja ihastellut miten kauniisti joku voikaan pienen kotinsa sisustaa 


3. Place for Dreams
Kauniin Celinan juttuja luen mielelläni sen takia, että aiheet vaihtelevat usein ja ne liittyvät aina johonkin itseä kiinnostavaan, kuten matkusteluun, sisustukseen ja pukeutumiseen. Vaikka pidän päivänasujen katselemisesta, minusta blogissa täytyy olla paljon muutakin, että innostun seuraamaan sitä jatkuvasti. Celinan postausaiheet ovatkin juuri sopivassa suhteessa asuja ja sitä kaikkea muuta mielenkiintoista! Täältä löydät edellä mainittujen aiheiden lisäksi myös vinkkejä hiustenlaittoon ja keikkuupa menossa mukana myös karvapallo Zorro :)
Tämä blogi on niin symppis ja veikeä, kaunis ja rento. Ihanan simppeli blogi, josta löytyy kauniita kuvia, pieniä hetkiä ja suuria sanoja. Tykkään siitä miten MISSV osaa nauttia hetkistä ja kertoa siitä meillekin. Postaukset ovat sopivan pituisia, vähän tekstiä ja kauniita kuvia ja postauksissa on aina joku ihana pointti. Positiivisuus ja iloisuus tarttuu täältä blogista toisillekin ja koska olen myös itse kukkien rakastaja, katselen kauniita kukkia mielelläni myös muissa blogeissa. Niin ja Turku - se on aina kaunis :) 
Tätä blogia olen tainnut lukea näistä viidestä pisimpään, jos en aivan hassusti muista. Victorialla on ihan uskomaton tyylitaju ja vaatekaappi täynnä vaikka mitä aarteita! Jos kaipaat inspiraatiota pukeutumiseen tai muuten vain tyylikkäitä asuja, käy kurkkaamassa Such A Beautiful life-blogi. Blogi perustuu pitkälti asuihin ja herkullisiin kollaaseihin, mutta välillä kuvissa vilahtaa myös koti ja koiruuskin :) Voi että, miten joku voikin osata pukea itsensä noin upeasti viikosta toiseen! 

Varmasti moni teistä on jo tehnyt tämän haasteen, mutta jos se on vielä tekemättä niin ei muuta kuin listailemaan omia lemppareita :)
4 kommenttia:

 1. Voi muru mikä kunnia ❤ Kiitos ihana hurjan paljon, niin piristit päivääni ❤ Vielä, kun sinun blogi on yksi ehdottomista lemppareistani :)) Halii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ole hyvä Celina, ansaitset kyllä paikkasi ihan millä tahansa hyvällä listalla :) <3 <3

   Poista
 2. Tsiljoona sydäntä, hymiötä ja kauneimmat kiitoksen sanat <3 Oot sinä Cherry vaan yksi suurisydämisistä, ihanimmista ja kultaisimmista ihmisistä, jonka tiedän <3 <3
  Enkä mää nyt edes osaa sanoa mitään, millä ilmaisisin miten otettu oon sun kauniista sanoistasi.. Kiitos suloisuus, tästä tuli ihan älyttömän hyvä mieli :))))

  Ja upeaan seuraan olen päässyt, nuo mainitsemasi muut blogit on myös omia lemppareitani! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ihana <3 Arvaa kuinka hyvän mielen teit itse mulle silloin :)
   Kuulut ehdottomasti tuohon viiden joukkoon ihanalla blogillasi!!

   Poista