Häähuumaa.

Pientä hiljaisuutta taas ollut tällä suunnalla, kun työvuorot olivat koko viikon sellaiset, ettei muuta juuri ehtinyt tehdäkään.
Eilen puolestaan lähdettiin juhlimaan hyvän ystäväni häihin. Olikin tosi erilaiset häät sillä juhlat pidettiin laivalla ja sulhasia löytyi kaksin kappalein :)
Nyt ollaan jo löhöasennossa kotisohvalla - väsyneitä, mutta onnellisia mahtavan parin puolesta Kuvasin muutamia otoksia, vaikka laivalla olikin ihan kamalan pimeää ja ISO-luku huiteli välillä jossain kolmessatonnissa. Ehkä tuo laivan käytävällä otettu asukuvakaan ei nyt ihan parhaimmasta päästä ole, mutta näytän nyt kuitenkin :) Häissä oli violetti-musta-värikoodi ja tällä kertaa päälle eksyi vanha mekko, joka toimikin ihan hyvin. Seuraavia häitä ei tarvitse paria viikkoa kauempaa odotella, mutta niitä vietetään vähän perinteisemmin kirkossa ja paikallaan pysyvällä juhlapaikalla :)


10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Oliko nämä jonkinlaiset yhteishäät vai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sulhaset rekisteröivät parisuhteensa oikeustalolla ja hääjuhla pidettiin sitten laivalla. Eli kyseessä siis kaksi miestä, jotka "menivät naimisiin" :)

   Poista
 2. Ihana asu muru. <3 Harmi, kun ei keritty niitä lakkauksia tekemää, mutta ens kerralla sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niinpä, violetit kynnet olisi kruunannut asun, mutta mulla oli torstaina niin järkyttävä kiire sitten loppujen lopuksi, että pääsin vasta joskus yöllä nukkumaan. Onneksi en enää kynsien perässä lähtenyt juoksemaan :) Me ehditään kyllä vielä ne tehä jollain muulla värillä :)

   Poista
 3. Näyttää olleen hienot juhlat! Itsekin parisuhteen rekisteröintihäissä olleena tiedän, että ne ovat todella koskettavia ja romanttisia juhlia. :) Varmasti hauskaa päästä noin erikoiseen paikkaan juhlimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kivat juhlat ja erilaiset :) Meikäläinen tuttuun tapaansa tippa linssissä :´)

   Poista
 4. Ihana kokonaisuus ja tuo mekkohan on ihan mahtavan näköinen. Ei ehkä kesäinen, mutta todella kaunis kyllä ja teeman mukainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Ei tuo mekko ole tainnut paria kertaa enempää päälle eksyä ja tosiaan eihän se kesäinen ole, mutta tuonne juhliin sopi erittäin hyvin :)

   Poista
 5. Mun työkaveri oli varmaan tuolla samoissa häissä. Tuli mieleen kun näin sun asun, hän kertoi että teemana oli violetti-musta ja häät laivalla. Pieni maailma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, maailma on tosiaan pieni :) Varsinkin Facebookissa huomaa, että kaikki tuntee tai tietää toisensa jotain kautta.. Toivottavasti työkaverisikin piti juhlista <3

   Poista