Poretta.

Tänään työpäivän päätteeksi alkoi niin tuntua siltä, että minäkin haluan palasen lauantai-iltaa kuohuvan kera. Kaunis aurinko vei meidät kuitenkin hetkeksi Suvisaarentielle, jossa ajellessa pääsi aivan täydellisesti pois työhuumasta ja mieli lepäsi kauniita taloja, sulaa merta ja joutsenia katsellessa. Mikä ihanuus olisikaan omistaa alueelta pieni kesähuvila..

Tultiin sitten kuitenkin kotiin Vimpulan seuraksi sieltä haaveilemasta ja seuraillaan korvat höröllään naapurissa käynnissä olevia tupareita. Kyllä meidän mielestä olis aika kohtuullista kutsua seinänaapuritkin kylään ;)

Ihanaa iltaa !!!


6 kommenttia:

 1. Kumpa täälläkin voisi sen kuohuvan avata. Mutta ei, töihin suunnataan kiltisti. Ehkä kuukauden päästä kun se opinnäytetyö on vihdoin valmis ja valmistujaiset ovat käynnissä. Kaapissa odottaa vuoden 2002 Moët kyseistä tapahtumaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, sulla on vielä hetki siis odottelua. Sitten se tuntuukin monta kertaa paremmalta, kun pullo poksahtaa juhlan kunniaksi! :) Paljon tsemppiä opinnäytteeseen!

   Poista
 2. Oi miten kuohuva maistuisi täälläkin! (aina...;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kyllä se niin hyvin maistui hyvässä seurassa, joten haehan pian teillekin pullollinen ;)

   Poista
 3. Toivottavasti olette saaneet kivat naapurit siitäkin huolimatta, ettei kutsua juhliin tullut. :) Me ollaan asuttu tässä meidän seinänaapureiden kanssa vajaa 2v ja eilen oltiin just ekaa kertaa heillä kylässä. Mukava ilta oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä ollaan! Vaikka no, vähäiseksi se juttelu on vielä jäänyt, kun sielläkin puolella seinää vasta ihmiset vaihtui :) Onhan tässä tottumista, että nyt tiedetään pihapiirin ihmisistä parissa kuukaudessa enemmän, kun Ullanlinnan naapureista koko kahden vuoden aikana. Turvallisempaa jollain tavalla :) Ihanaa, että pääsitte kyläilemään omille naapureille :)

   Poista