Otetaan vielä yhet.

Viikonloppuna pyörin pariin otteeseen sisustuskaupoilla, kuten kerroin. Benicon lisäksi lemppareihini kuuluu luonnollisesti myös Ompun Sisustus Bianco, jossa kierreltiin ystävän kanssa huokaillen.
Biancossa myydään muun muassa Riviera Maisonia, Sia Home Fashionia ja Lene Bjerre Designia.

Muutamien uusien sisustustyynyjen lisäksi löytyi nyt sitten se täydellinen vaaleanpunainen sävy..
Oli sit pakko ottaa vielä yhet.
Näitä oli muuten kauniin harmaanakin vielä pari jäljellä. Pohdin pitkään kummat ottaisin, mutta kuten näkyy niin kaivattiin tuohon sohvalle vähän väriäkin näin takatalven kunniaksi ;)

Vielä jäi kaupoilta pari tyynyä kutkuttelemaan. Löysin nimittäin ihan täydellisen ison tyynyn makkariin, jonne on tarkoitus alkaa rakentaa lämpöisempää värimaailmaa. Vielä on tosin maalit löytymättä ja kaikki tekemättä, mutta jonkinlainen ajatus jo sentään mielessä! Kun työhuoneen seinät jonain päivänä saadaan kuntoon, on viereinen makkari seuraava remppakohde. Kuvia näette luonnollisesti vähän valmiimmista kokonaisuuksista ;)


6 kommenttia:

 1. Oi onpa tosiaan ihana vaaleanpunainen!! Hei teidän Milanon matka vaikutti mielettömän kivalta ja otinkin hotellin nimen ylös seuraavaa reissua varten eli kiitos vinkistä :))

  Oli ihana löytää tänne kauniiseen inspiroivaan blogiisi takaisin taas vähän pidemmän blogienlukutauon jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Jännää, että vastaan tuli just se sävy, jota olin miettinyt oliivinvihreän tilalle toiseksi vaihtoehdoksi :)
   Kiva, että myös Milanojutusta oli hyötyä. Me tykättiin hotellin sijainnista (hyvä lähteä shoppailemaankin..), koska siitä pystyi kävelemään ihan kivasti minne vaan. Kaikki oli myös tyylikästä ja ystävällistä!

   Tosi mahtavaa, että poikkesit jälleen ja jätit kommentin, halitus! <3

   Poista
 2. Onpa ihanan hempeän väriset tyynyt - jotain saman sävyistä on itsellänikin ollut hakusessa pääosin mustavalkoisten sohvatyynyjen kaveriksi! :)

  Blogistani muuten löytyy sinulle Kaunis blogi -tunnustus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on mielestäni tosi kivan väriset. En missään nimessä halunnut pinkkejä ja noista jopa mies piti :) Mutta äh, en löytänyt niistä mitään lappua, että olisin voinut kertoa sinulle merkin :( Toivottavasti löytäisit samantyyliset itsekin!

   Ja voi, kiitos paljon tunnustuksesta <3

   Poista