Mmmmmustikoita.

Vapaa viikonloppu on täällä!

Viikko ei varsinaisesti ollut ihan parasta laatua, mutta nyt se on onneksi ohi ja voin keskittää kaikki ajatukseni kotiin, viikonloppuun, vapaa-aikaan ja rentoutumiseen! Toivottavasti teilläkin on siellä vapaata tiedossa, ehkä jopa vapun yli?

Me ollaan itse asiassa Vimpulan kanssa ihan kahdestaan ja tehtiin iltapäivällä aurinkoinen lenkki nuuhkien lämmintä kevätilmaa ja Vilma jäi sitten vielä tuttuun tapaansa pihalle köllimään. Olis siellä varmaan hamaan loppuun saakka, jos ei ilonpilaaja vaatisi tulemaan sisälle ;) Nyt se onkin sit ihan naatti!Just nyt mun pitäisi olla Korkojen Kera-ohjelman yleisössä siskon kanssa, mutta toistamiseen se ei nyt onnistunutkaan, joten ehkä sitten pääsen joku toinen kerta. Oletteko te muuten olleet monesti ohjelman kuvauksissa? Itse olen pari kertaa käynyt ja viimeksi taisin olla Dancessa (siitä on kyllä aikaa), joka oli kiva kokemus!
No, nyt kun suunnitelmat muuttuivat niin ajattelin vaan herkutella kotosalla ja katsella suosikkisarjoja nauhalta sekä biletellä yksikseni sopivan viikonloppumusan parissa ;)

Ostin piiiiitkästä aikaa aivan ihania, suuria, pensasmustikoita! Törkeen kalliita, törkeen hyviä! ;)
Vilman kans herkuteltiin ne alta aikayksikön. Tosin minä taisin kuitenkin olla ainoa, joka lopulta niitä söi, kun neiti keskittyi vain leikkimiseen.

Oon kyllä imuroinut eilen.. hmm.Huomenna rakkaat tytsyt tuleekin tänne meidän kotiin ja pidetään kiva ilta Italian kuvia katsellen ja herkutellen.
Sitä odotellessa siis! :)8 kommenttia:

 1. Vähän samanlaista täällä... kotosalla, Korkojen kera tuli katseltua ja tuossa vieressä odottelee tuo Stockan lehti. Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle mitä parhainta sunnuntaita <3

   Poista
 2. Voi miten ihanat mustikat, miten mustikoiden katsomisesta voikin tulla hyvä mieli... kiitos!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tuli hyvä mieli <3 Kiitos itsellesi, kun tulit kertomaan :)

   Poista
 3. Voi nam! Mäkin katsoin yks päivä pensasmustikoita kaupassa, mutta olivat kyllä niin törkeän hintaisia, että sinne kauppaan ne jäivätkin!;D Ihanaa kun tulee kesä, ja saa syödä herneitä ja mansikoita niin paljon kuin sielu sietää! Kivaa viikonloppua Cherrylle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne oli.. mutta ostan niitä ehkä kerran vuodessa, joten sallin sen itselleni :D Piti ihan leikkimään ruveta ja kuvailemaan, jotta sain katsos koko rahalla :D
   Sinä sen sanoit, herneitä ja mansikoita, voi taivas!! Ajattele miten ihanaa, että koko kesä on vielä edessä!
   Kiitos, samoin sinulle ihana <3

   Poista
 4. Päiväsi näyttää olleen ihana rakas Cherry!! <3 Ja Vimpula ja tassut, awwww:). Tosi kivaa, että sulla on vapaata ja saat nauttia sitä kivassa seurassa. Kirjoittelen sulle pian. Ihanaa viikonloppua muru!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se oli! Ja Vilma aina muistuttaa miten pitäisi ottaa rennosti..rennommin :) Se on kyllä semmoinen hetkessä eläjä ja auringonpalvoja, joka tulee sisälle vasta kun on ihan pakko.. tai sitten jos kuuluu joku pelottava ääni..."äippääääää.....turvaaan!" ;))
   On ollut aivan ihana viikonloppu ja mikä parasta odotella sun vastausta <3 Ei kiirettä tietenkään!! Ihanaa, aurinkoista sunnuntaita Trina <3

   Poista