Vimpula videolla.

Otin eilen vähän videota Vilmasta sen kummempia miettimättä. Näiden piti olla vaan harjoituksia ja selvästi tota harjoiteltavaa riittääkin, jotta saisi edes kohteen tarkaksi, hah. 
Mies kysyi olenko esimerkiksi käyttöohjeista katsonut miten homma toimii? Ääääh, tylsää ;)

Niin, ei näissä sen kummempia tapahdu, kunhan nyt kuvailin. Vilmaa on joskus ihan kiva vaan katsella ja seurailla, et mitä se puuhailee. Niin, ja lässytys kuuluu asiaan, ei se muuten ymmärrä, että sille puhutaan ;)


Meille on Vilman kanssa tullut sellanen tapa, että lenkin jälkeen päästän sen meidän pikkupihalle vapaaksi ja se juoksentelee ja haistelee siellä ihan innoissaan. Seuraavassa videossa ollaankin just tultu lenkiltä ja itse menin jo sisälle, mutta katselin ikkunasta Vimpulan touhuja. Hetkeä aikaisemmin se oli istunut pitkään tuolla kinoksen päällä nenä kohti taivasta ja silmät kiinni. Taitaa meidän karvapallokin rakastaa kevättä ja aurinkoa :)


Koitan jos joskus saisin vaikka jotain parempilaatuista videota aikaiseksi. Tosin koiran kuvaaminen on siitä jänskää, ettei koskaan tiedä mihinpäin se liikkuu!14 kommenttia:

 1. <3 Ihana murunen! Ja lässyttäminen todella kuuluu asiaan ;) Voi, kun meilläkin olisi koiruudelle oma turvallinen piha!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin oli mäykkyni kanssa tänään aurinkoinen terassihetki. Mammalla kuppi kaakaota ja koira makuulla auringossa. Eipä oltu ku hetki sitten alkoi tuulla ja tuli kylmä molemmille. Ammari

  VastaaPoista
 3. Voi ku söpö, ja hei, teillä on ihana pikkupiha!

  VastaaPoista
 4. Voi mikä suloisuus tuo Vimpula! <3 Kääntelee päätä samalla tavalla kuin meidän 5 kuukautinen Cira; suloisesti, tarkkaavaisesti ja silmät suurina. :) Meilläkin hauva makoilee takapihalla lumihangen päällä, nukkuu päikkäreitä ja ottaa aurinkoa. Kevät! <3

  VastaaPoista
 5. Ihuna!!! <3 Voi kun minullakin olisi koira... *sigh*

  VastaaPoista
 6. Oi ihana <3 Musta noi koirien pienet eleet ja ilmeet on niin parhaita! Ja mitä tohon lässytykseen tulee...No se vaan kuuluu asiaan ;) Vaikka on mua välillä katsottu oudosti kun puhun ulkona meidän hauvoille :D

  VastaaPoista
 7. Celina: Kotona se lässyttäminen on ihan normaalia, mutta sitten kun sitä tekee kylässä tai lenkillä toisten edessä niin voin vaan kuvitella miltä se kuulostaa :D

  Piha on kyllä kiva, mutta mites opetat sitten, että se ei todellakaan ole pääasiassa se kakkipaikka esim kesällä ;)

  Ammari: Ihana hetki kuitenkin :) Se on niin suloista katsoa, kun koirakin nauttii lämmöstä :)

  Miss M: <3 Jännityksellä odottelen mitä kaikkea sieltä paljastuu lumen alta. Pitäisi olla ihan nätti piha kesällä! Nyt siellä on kauheasti lunta, kun joku ei antanut kolata sit talvella... heh.

  Mabn: Hih, tykkään "kiusata" sitä höpöttämällä joutavia, kun se on niin suloinen käännellessään päätä ;) 5 kuukautinen vasta söpö onkin, voi!
  Ihanasti ne osaa nauttia kaikista vuodenajoista. Vilman lemppari taitaa kuitenkin olla talvi. Sellaista iloa ja pomppimista ei kesällä kuumassa oikein näe mitä ensilumen tultua :)

  Petra Pauliina: Ymmärrän tuon huokailun. Ehkä sulla voisi olla joskus?

  Hoopa: Ne on just parhaita! Oikein tulee kalasteltua niitä ilmeitä joskus. Ja korvien asentoa on hauska kans seurata, että miten söpösti se osaa kaikki asetella sit kun se haluaa jotain ;))
  Niin on täälläkin katsottu hölmösti :D Mut jos on pennusta asti lässyttänyt niin lässytetään loppuun asti ;)

  VastaaPoista
 8. Miten loysinkin sun blogin vasta nyt...? Ihan loyto! :-) Ja sun kuvat on aivan mahtavia. Vahvisti vain mun halua ottaa ottaa muutama valokuvaustunti ja opetella kayttamaan meidan Canonia, joka on talla hetkella mulle taysi mysteeri...

  VastaaPoista
 9. Minä jo hetken luulin, että videolla lässytän MINÄ, niin tutulta se kuulosti intonaatioineen päivineen!
  Mulla on 11 viikkoinen kääpiömäyrikoira Mosse, jolle läpätän ihan samoin. Välillä se katsoo mua kuin todetakseen "voi tota vähäjärkistä".

  Oikein hyviähän nää otokset on!

  Ja Vilma, voi miten suloinen!!

  VastaaPoista
 10. Maria: Voi Maria, kiitos kauniista kommentistasi <3 Ihana, että löysit tänne! Kun saan pienen vapaa-ajan hippusen niin käyn tutustumassa myös sinun blogiisi :)
  Onko teillä siis järkkäri? Voi kuule.. tutustu ihmeessä, se on ihana maailma se valokuvamaailma ;)

  Helmi: Heh :D Hauskaa, että kuulosti niin tutulta ;) Vieraan korvaan se on varmasti hassua, jos joku lässyttää, mutta kyllä sitä varmaan melkein kaikki eläinten omistajat harrastaa. 11 viikkoinen koiravauva! Voi apua miten suloinen!! Nyt täytyy vinkata blogistasi eräälle ystävälleni..luulen, että sielläkin sydän sulaa! :) Paljon rapsuja Mosselle <3

  VastaaPoista
 11. Joo meillä on järkkäri... Ja just tsekkasin ja olin väärässä; ei se ookkaan Canon, se on Nikon. Hitsin iso ja painava, D700 näyttäis olevan mallin nimi. Siihen mun tiedot sitten jääkin :-)

  VastaaPoista
 12. Voi teilläkin on westie! En ollut huomannutkaan! Suloinen Vilma. <3

  VastaaPoista