Sohvatyynyjä.

Uusi Belluksen sohvamme on palvellut meitä varsin kivasti eikä ole vielä kertaakaan tullut tilannetta, että ei oltais siihen kaikki yhtäaikaa mahduttu. Myös vieraiden kanssa ollaan istuskeltu siinä ja monta takapuolta siihen meneekin ihan sievästi vieretysten, jos tunkua tulee. Myös Vilma on pitänyt sohvasta kovasti ja nautiskelee siinä usein päikkäreitä tai katselee sohvannurkalta pihalle. Pitäisi kyllä koiran takia joku suojapeitto ostaa, mutta eipä ole vielä toteutunut. Suoja-aine toki laitettiin pintaan heti kun sohva meille saapui.

Sen sijaan ehdin viimein ostamaan muutaman sohvatyynyn ja näitä nyt on helppo hankkia sitten sitä mukaa, kun kivoja vastaan kävelee. 

Alin ja ylin tyyny ovat Hemtexiltä ja keskimmäinen tuli sohvan mukana.Kevättä varten voisin hankkia pari värikästä tyynyä niin tulisi hieman kesäisempi ja aurinkoisempi fiilis olkkariin. Oliivinvihreä voisi olla kaunis vaihtoehto!

Toinen juttu mistä olen kovasti ollut iloinen on toi orkidea! Vasemmanpuolinen on siis SIA:n tekokukka, mutta oikealta löytyy ihan ihkaelävä orkidea, vaikka olin ihan varma, että se kuolee ensimmäisen viikon aikana! No kyllä se melkein kuolikin, tai itse asiassa puolet kukista kuihtui ihan silmänräpäyksessä, mutta sittemmin olen opiskellut vähän kukkienhoitoa ;) Ja nyt siinä on iso nuppu ja noin monta kukkaa! Mikä voitto, hah!


Mitä väriä teiltä löytyy olohuoneesta kevääksi ja kesäksi? :)

4 kommenttia:

 1. Tuo teidän sohva on kyllä hurjan kaunis! Ja kivoja tyynyjä oot valinnut, sopivat tosi nätisti yhteen.
  Meillä on Vallilan Helsinki-kuosin tyynyjä, joista yksi on vihreän sävyinen. Se tuo kivasti pirteää ja keväistä ilmettä olkkariin! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita tyynyjä olet hankkinut :) Noi sopisi meillekin, mutta harmiksi on jo liikaa tyynyjä muutenkin :D

  VastaaPoista
 3. Meillä koira ei mene sohvalle eikä sänkyyn, juurikin siksi ettei jakseta mitään suojia :).

  Kauniisti olet sistustanut!

  VastaaPoista
 4. Janina: Kiitti! Nuo on vähän tuommoisia ankean värisiä, jos miettii tulevaa kevättä, mutta tyynyjä/päälisiä on niin kiva ostella milloin tahansa!
  Teidän Vallilatyynyt kuulostaa ihanilta, pitääpä vilkaista :)

  Nanna: Heh, niin siinä saattaa helposti käydä ;) Nyt uudelle sohvalle on niin kiva ostellakin. Vielä olis vilttiä vaille..

  Anonyymi: Se on kyllä fiksua, että koira ei pääse sohvalle. Meillä Vilma ei pääse yläkertaan, joten sen reviiri on vaan olohuone-eteinen ja olisi ollut liian ankaraa kieltää siltä vielä sohvakin ;) Joku päivä hankin kyllä kauniin, valkoisen sohvan, jolle ei koirat pääse!

  Kiitos <3

  VastaaPoista