Pari pientä haavetta.

Blogimaailma on siitä ihana, että täällä saa ihan mielettömästi inspiksiä suuntaan jos toiseen. Kun yhdessä jos toisessakin blogissa huomaa samojen juttujen pyörivän viikosta toiseen, alkaa ne kummasti pyöriä kohta omassakin päässä.

Loppujen lopuksi aika harvoin mulle tulee sellaista pakko-saada-fiilistä, mutta nyt on jälleen peli menetetty kahden jutun kohdalla.Daniel Wellingtonin kelloja on arvottu useammassakin blogissa. Sellaisen ottaisin mielellään ranteeseen kesäkelloksi :)

Suosikiksi on noussut Classic Canterbury raikkaalla värityksellään.


Toinen jo pitkään blogeissa pyörinyt laukku sulatti mun sydämen jo heti ensinäkemältä! Tämä, sanotaanko täydellisen ulkomuodon omaava eikä edes hinnalla pilattu, Michael Korsin Hamilton löytää kyllä ihan varmasti tiensä myös Cherryn käsivarrelle. Kovaa kilpailua käydäänkin siitä mikä väri.. Tällä hetkellä ykköspaikkaa pitää ruskea (luggage).. Ihmetyksekseni olen katsellut noita laukkuja kullan värisillä yksityiskohdilla. Minä, joka niin hopeasta tykkään! No, tämähän tarkoittanee siis sitä, että jos laukku löytää kotiin, on sen kanssa saatava kultainen kello ;)
On se haaveilu sitten kivaa!!


8 kommenttia:

 1. Eikä maksa mitään! ;) Siksi täälläkin haaveillaan harva se pvä.

  Onneksi nuo kellotkaan eivät ole mitään sikahintaisia. =)

  VastaaPoista
 2. Ihania pikku unelmia! Itsekin olen jo alkanut lämmetä Hamilton Totelle, mutta reilun viikon päästä kun lähdetään Dubaihin niin sitähän ei tiedä mitä muuta kivaa sieltä löytyy! Jotenkin itse hieman kartan joitain ilmiöitä joihin kaikki tuntuvat tarttuvan ja etsin vähän persoonallisempia juttuja. Mutta hyvin meitä täällä blogeissa aivopestään uusiin ihanuuksiin! :D

  VastaaPoista
 3. No piti sun nyt tuo laukkukin esitellä! Eihh... en kestä! Nyt tarvitaan vaan se lottovoitto! =)

  VastaaPoista
 4. Voi Cherry minkä teit! ;) Tuo ruskea laukku on ihana, sopisi niin hyvin joululahjaksi saamani Michael Korsin kellon kanssa... Toisaalta, en olekaan pitkään aikaan omistanut valkoista laukkua, edes kesäkassina. Hmmm. :) Haaveilu on hauskaa, ja laukku taitaa olla realistisempi kuin uusi A1...

  VastaaPoista
 5. Oi että, mullakin on ollut tuo Hamilton ruskeana tähtäimessä, tosin juuri niillä hopeanvärisillä metalliosilla. Palloilen vielä tuon ja pienemmän satchel-mallin välillä, sillä en tarvitsisi kovin suurta laukkua. Tuosta on kyllä tulossa keskihintaisten laukkujen klassikko, pakko saada:)

  VastaaPoista
 6. Tuo vaalea MK laukku olisi ihana kevääksi, tahtoo.. :)

  VastaaPoista
 7. Kellojen suhteen kovin sama maku, itse valitsisin samat :)

  VastaaPoista
 8. Ragdoll: Niin, se on hyvinkin ilmaista ;) Pääsee mielessään ihan minne tahansa maailman kolkkaan tai omistaa ihan minkä tahansa laukkuihanuuden ;)

  Nimenomaan haaveilen näistä senkin takia, että näihin vielä näillä palkoilla pystyy :)

  Maarit: Siellä siis samansuuntaisia ajatuksia ;) Mutta Dubai....tosiaan, ehkä kannattaa kuitenkin odotella mitä sieltä löytyy. Voisin nimittäin veikata, että yhtä sun toista! Sitten jos jostain syystä olen väärässä niin onhan tuo laukku täälläkin aina odottamassa :))

  Miss M: Heeheee :D Oon pari kuukautta kuolannut sitä itse ja miettinyt, että miksi tuokin nyt piti vastaan tulla ;) Jatkan kiusaamista ;)

  Katja: Hihihi...eikös olekin ihana <3 Jostain syystä sai kyllä pään kääntymään heti ilmestyttyään näköpiiriin! Värivalinta on vaikea... Ja toisaalta en nyt ole ihan varma kahden mallin välilläkään, kun tarkemmin mietin... vaatii lisäpohdiskeluja ;)

  Sun olis kyllä melkein, lähestulkoon siis pakko saada tuo kellosi kaveriksi ;)) Niin..ehkä se A1 jääköön nyt kuitenkin vaikka syksylle ;D

  lisbet: Sielläkin siis ollaan ihastuttu kyseiseen laukkuun :)) Ensin pitäisi päättää väri ja sitten vielä hopeat vai kultaiset osat.. oih, vaikeaa! Itse laitoin kullanvärisen korun ensimmäistä kertaa vuosiin ja jotenkin se näyttää myös niin kauniille pitkän hopeakauden jälkeen!
  Sitten vielä se mallin valinta.. Kylläpä tulee vaikea, mutta ihana valinta! Kerrot varmaan sitten, jos/kun hankit ;)

  Riina: Hihii, kovasti tuntuu kuumetta olevan ilmasssa ;) Se on kyllä kaunis!

  Minna: Kiva :) Se ihan huutaa ostamaan...Kesäksi ainakin :)

  VastaaPoista