Pähkäilyn tulos.

Pohdiskelin sitä 365-projektia täällä joku aika sitten. Päätin nyt kuitenkin toistaiseksi olla aloittamatta sitä, koska huomaan, että aika ei meinaa riittää pakollisiinkaan juttuihin työpäivien päätteeksi ;) Vähän kyllä harmittaa, mutta siitähän tuo on kiva projekti, että siihen voi lähteä mukaan mikä päivä tahansa, jos tulee toisiin aatoksiin. Ja jos pimeä talvi pelottaa niin mikä estää kokeilemasta vaikka puolta vuotta ensin, esimerkiksi huhtikuusta syyskuuhun! Varmasti kevät, kesä ja syksy antavat paljon aihetta kuviin.


Eilen olin puuhailemassa yhden toisen hauskan projektin parissa. Siitä tuloksena tuo yllä oleva kuva. Taas tuli palellutettua viattomia ihmisiä kylmässä merituulessa, mutta jospa se lämmin kevät sieltä pian tulisi ja räntäkelit jäisivät taka-alalle. Nytkin aurinko paistaa niin kauniisti!

Mitä ihaninta viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kuva jälleen kerran, ihana fiilis <3

  VastaaPoista
 2. Tuo on varmasti paras päätös, ettei ainakaan ota lisästressiä, kun kiireitä on nyt muutenkin. :) Ehtiihän noita kuvia räpsimään aina kun siltä tuntuu.

  Nyt vain mielenkiinto heti heräsi, että mikä tuo uusi projekti onkaan..kuva on ainakin ihan superhieno! Matkalle maailman ympäri? Hmmm..;)

  VastaaPoista
 3. Netta: Voi kiitos! :)

  fairy tale: Niin, kyllähän sitä olis väkisinkin sit tullut mietittyä, että mistä sen kuvan repäsee, vaikka olen kyllä muutenkin lähes joka päivä kamera kädessä. Harvat niistä silti julkaisuun menee :)

  Hih, sori että kerron, mutta en kerro ;) Ihan omia juttuja vaan, ei oo mitään sen kummempaa ;) Kiva, jos pidit!, kiitti!

  VastaaPoista
 4. Vitsit miten upea kuva :)) Tykkään!!

  VastaaPoista