Aurinko armas.

Iiks, tää on sit jännää mitä kaikkea meidän pihalta oikein löytyykään, kun lumet sulaa!
Meidän pikkupihan yks nurkka on jo aikaa sitten sulanut (ja muualtakin mies yrittää viedä lunta kottikärryillä pois..) ja eräs päivä huomasin siellä tämmöisiä..


Kröhöm...onks nää krookuksia? (lunttasin)

Oli myös ihana huomata, että en enää myöhästy töistäkään, kuten talvella! Mulla on nimittäin bussin jälkeen vielä kilsan kävelymatka ja se vei ihan tuhottomasti aikaa hangessa ja liukkailla jäillä. Vaan meni tänään ihan lentämällä, kun koko matka oli sulaa tietä vaan 
Vaikka tää ei ole ollutkaan ihan mun parhaita päiviä (huonoja uutisia) niin silti on ihana huomata, että aurinko lämmittää ja luonto heräilee.. Bussistakin tiirailin ojanpenkkoja ja sulaa merta :) Kyllä ne aina silti vähän piristää, vaikka muuten murjottais ;)


Taivaskin oli ihan supersininen eikä harmaudesta ollut tietoakaan. Kattoikkunasta tulee kaunista valoa kotiin, tykkään tykkään!

Nyt jään odottelemaan miestä saapuvaksi. Huomenna juhlitaan paria synttärisankaria, joten voi olla, että en ehdi koneelle. Katsellaans!


Kaunista viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Wau mitä kukkia!! Näyttää kovasti krookuksilta, mutta ei varmaankaan ole mitään ihan tuikitavallisia sellaisia värin perusteella! Tosi hienoja! :)

  Ja upea tuo kattokuva, oliko pilvi oikeasti noin sydämenmuotoinen vai oletko vaikuttanut asiaan? ;)

  Juhlavaa viikonloppua Cherry! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten keväinen fiilis sielläkin! Mulla on ollut iloinen mieli kun on kuukausien untsikka-mahd. mukavat kengät-pipo -kauden jälkeen saanut vetäistä päälle korolliset nilkkurit ja villakangastakin, piristää fiilistä kummasti:)

  Hyvää viikonloppua sinne, ja muistahan ne kauniit asiat vaikeina päiviä <3

  Ps. Teidän kattoikkuna on ihana!

  VastaaPoista
 3. Oih mitä kuvia ja meillä on vielä niin paljon lunta, että ei tietoakaan nurmikosta, saati kukista. Ihanaa viikonloppua Cherrylle! :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja pikku ylläreitä sieltä pihalta paljastuu kevään myötä. Oih, teillä on kattoikkuna, vautsi :)

  VastaaPoista
 5. Komeita on krookukset; täällä on vielä kaikki metrisen hangen alla, mut ei sieltä noin jalostettuja krookuksia tule putkahtamaan! :)
  Pienelle pihalle voi laittaa ruukkupuutarhan!
  Oi tuota pilveä kattoikkunakuvassa!!

  terv.rami>60

  VastaaPoista
 6. Petra Pauliina: Hih, okei :)) Itse en olisi osannut yhtään sanoa ovatko tavallisia vai eivät! Saas nähdä koska aukeevat. Ehkä tarvitaan vielä muutama lämpöaste enemmän.

  Hihii, voipi olla, että hieman vaikutin tuohon pilveen ;))
  Leppoisaa sunnuntain jatkoa ihana <3

  Anonyymi: On ollut tosi keväisiä päiviä ja sit taas yhtäkkiä tullut lunta, kuten viime yönä. Mutta varmasti mennään kesää kohti, siitä nyt ei ole epäilystä !
  Kevyempien vaatteiden esiinkaivaminen piristää kyllä kummasti. Itse uskalsin eilen lähteä jo ballerinoissa juhlimaan ja ihan hyvin pärjäsi ;)

  Kiitos kauniista kommentistasi, yritetään <3 :)

  Riina: Voi, no onneksi se lumi lähtee kyllä siitä sitten nopeasti sulamaan, joten eiköhän saada teillekin pian keväisempää tuntua :)
  Ihanaa, rauhallista sunnuntain jatkoa sinulle <3

  lora: Niin paljastuu! En tiedä mitä kaikkea saadaan vielä tuolta maasta esiin. Pioneja ainakin, se on ainoa jonka kuvista huomasin, kun asuntoa ostettiin :)) Täytyy varmaan vähän googletella puutarhajuttuja tässä ja mahdollisesti jopa lisätä muutama lempikukka penkkiin :)

  rami60>: Ilmeisesti tässä on asunut joku, joka tietää kukista vähän enemmän kuin nykyiset asukin. Mutta hyvä, että kerrotte niin osataan sitten arvostaa niitä jo istutettuja :)) Saapas nähdä mitä kesän aikana saadaan pihalle aikaiseksi vai katsellaanko vaan mitä sieltä tulee ja vuoden päästä korjataan tilannetta ;)

  Täytyy nyt tuottaa pettymys, mutta pilvi ei ehkä ollut ihan tuommoinen mitä kuva antaa ymmärtää ;)

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo kattokuva. Pilvi sopivasti vielä sydämen muotoinen. Kyllä sinä vain osaat! =)

  VastaaPoista
 8. RagDoll: Kiitos, mutta kaikkea näkemäänsä ei kannata uskoa, varsinkaan tuota pilveä ;) Hihi. Meidän katto on kuitenkin kyseessä ;)

  VastaaPoista