Ilta parhaassa seurassa.

Oli niin ihana ilta eilen!
Koska kaikki eivät pääse mukaan synttärimatkalle Milanoon, ja koska en tietenkään halunnut viettää synttäripäivää yksin, kokoonnuttiin lähimpien ystien kanssa syömään herkullisen sushin äärelle!

Umeshussa oltiin viimeksi kesällä, kun vietettiin minun polttareita, joten paikka oli jo kerran korkattu ja hyväksi todettu :) Ystävällinen palvelu ja suussa sulava ruoka ovat jo sinänsä hyvät ainekset onnistuneeseen iltaan. Mutta eihän mikään synttäri tunnu miltään ilman parasta seuraa!


Ilta olikin varsinainen onnenilta sillä syntymäpäivien lisäksi juhlittiin myös yhtä masua ja yhtä uutta työpaikkaa! Monta ihanaa uutista siis!
Jotta äidillä ja muilla ei mene pulla väärään kurkkuun, totean tässä kohtaa, että alla näkyvä olutlasi on kuitenkin minun :))Sushi on kyllä ehkä maailman kauneinta ruokaa!Syömisen jälkeen poikettiin vielä Torniin lasilliselle höpöttelemään. Hauskinta oli ehkä se, kun sisko luuli, että Tornissa täytyy istua lumisateessa ja tuiskussa ;) Oli kesällä käynyt tietysti lämpimällä ilmalla ulkoterassilla :D
Mut hei, ei yhtään hullumpi idea, elämyshän sekin voisi olla, hehhee.

Oli kyllä niin kauniit maisemat kaupungin ylle, kun kaikki katot olivat valkoisen lumen peitossa.
Täytyy sanoa, että pitkään viipyi katse Johanneksen kirkon luona.. pieni ikävä on vielä, vaikka Espooseen olikin ihan hyvä palata :)

Kiitos vielä ystit rakkaat ihanasta illasta ♥

7 kommenttia:

 1. Ihastuttavia kuvia taas kerran! Tässähän alkaa tehdä sushia mieli :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostipa kivalta illalta. Eihän parhaisiin synttäreihin paljon tarvita kun on mahtavaa seuraa ja hyvää ruokaa. Kaunis miljöö on plussaa :)

  Tästä inspiroituneena taidankin hakea sushia lounaaksi.

  VastaaPoista
 3. Skädäm! Sinut on haastettu :D Käyhän kurkkaamassa blogistani ;)

  Hei tiäkkö mä en oo ikinä syönyt sushia! Pitäisi varmaan kokeilla - kuviesi perusteella näyttää kyllä tosi herkulliselta! :))

  VastaaPoista
 4. Oi nami! Umeshun Ebifurait on kyllä ehkä parasta mitä tiedän! Ja muutenkin mun lempi sushiravintola, hyvä hinta-laatusuhde ja viihtyisä paikka!

  VastaaPoista
 5. Maarit: Kiitos! Kyllä sushi on sellanen kestosuosikki.. sitä ku kerran maisto niin sillä tiellä edelleen :)

  lora: Totta! Pienestä se lähtee ihana ilta, ei siinä paljon muuta kaivata. Ja varsinainen synttärireissu vielä edessä :)

  Haitko sushia? :)

  Anttis: Oli kyllä niin nam! Tuoretta, pehmeää ja niin hyvää! Sushilla on vähän vaikea höpötellä, kun on kokoajan suu täynnä herkkuja <3

  Taru: Voi kiitos murunen <3 Toteutan piakkoin!!
  Oi, sun pitää kokeilla kyllä sushia! Ja jossain oikeesti hyvässä paikassa eikä mitään pikasushia :) Voihan olla, että jäät vaikka koukkuun ;) Siinä on kyllä silmänruokaa ja herkkuruokaa samassa paketissa :)

  Celina: Ei ihme ;)) Sushi vie kielen mennessään!

  Elina: Oih, niitä otan seuraavalla kerralla, kun mennään tuonne :) Se on kyllä melkein sama mitä laitto suuhun sushipuolelta, kun kaikki oli niin älyttömän hyvää! Palvelu oli ystävällistä ja ruoka ei liian kallista, tykätään :)

  VastaaPoista