Ilta Marilynin seurassa.

Käytiin eräs ilta ystäväiseni kanssa katsomassa My Week with Marilyn ja tykästyttiin leffaan tosi paljon! Se oli juuri sellainen kepeän herkkä draama salaperäisestä Marilynista, kuin olisi voinut kuvitellakin. Pääosien esittäjät tekivät ainakin mun mielestäni loistavat suoritukset ja uskon, että elokuva löytyy jatkossa omastakin leffahyllystä.


“I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.”
― Marilyn Monroe“I don't mind living in a man's world, as long as I can be a woman in it.”
― Marilyn Monroe


“It’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”
― Marilyn Monroe


“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.”
― Marilyn Monroe

“It's better to be unhappy alone than unhappy with someone.”
― Marilyn Monroe“If you can make a girl laugh, you can make her do anything.”
― Marilyn Monroe


“It's not true that I had nothing on. I had the radio on.”
― Marilyn Monroe“This life is what you make it. No matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And babe, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up because if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”
― Marilyn Monroe
"Tositapahtumiin perustuva brittidraama kertoo Marilyn Monroen viikosta Englannissa, missä hän oli kuvaamassa elokuvaa "Prinssi ja revyytyttö" hurmaten kaikki niin kameran edessä kuin takanakin."
- lähde Finnkino -

10 kommenttia:

 1. Minä kävin katsomassa tuon vauvakinossa, oli ihan ok leffa ja helppo seurata silleen, ettei voinu koko aikaa kattoa ja ympärillä oli hälyä :) Kiitos muutes vielä vastauksestasi kuvailujesi suhteen kuvakirja postauksesi kohdalla :)

  VastaaPoista
 2. Ihania lainauksia. Pakko nähdä tuo leffa. :)

  VastaaPoista
 3. Me arvottiin The Iron Ladyn ja Marilynin välillä. Rautarouva oli ihan ok, mutta kaipasin enemmän juttuja hänen työajaltaan. Meryl Streep oli kuitenkin huikea!
  Tuo Marilyn on kyllä nähtävä myös! Marilynia kun en koskaan ole nähnyt (vrt. Thatcheriin), niin ei välttämättä ole niin kriittinen. Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 4. Me arvottiin The Iron Ladyn ja Marilynin välillä. Rautarouva oli ihan ok, mutta kaipasin enemmän juttuja hänen työajaltaan. Meryl Streep oli kuitenkin huikea!
  Tuo Marilyn on kyllä nähtävä myös! Marilynia kun en koskaan ole nähnyt (vrt. Thatcheriin), niin ei välttämättä ole niin kriittinen. Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 5. Marilyn oli fiksu nainen, niin paljon hyviä totuuksia hän on lausunut ääneen :) Kiitos, että jaoit nuo sitaatit blogissasi! Muistuttivat taas, kuinka tätä elämää elettiinkään.

  -Aino

  VastaaPoista
 6. Tämä leffa pitää itekin käydä katsomassa!!:)

  VastaaPoista
 7. Soikku: Eikö! Marilynilla on ollut paljon sanottavaa :)

  Noora: Kiva, että meni vauvakinossakin :) Siellä on varmaan vähän enemmän huisketta, kuin norminäytöksessä! Ja ei mitään, toivottavasti oli jotain apua!

  Varpunen: Noista vois tehdä kotiin vähän tekstitauluja ;) Mee ihmeessä katsoon. Itse pidin paljon ja jotenkin se Marilynin kohtalo muutenkin heilauttaa.

  Tickler: Kiva! Rautarouvan voisi tosiaan vilkaista. Välillä tuntuu, ettei leffassa mene mitään mielenkiintoista, mutta nyt on onneksi taas muutama sellanen, jonka vois katsastaa :)

  Aino: Oot oikeassa! Olen lukenut nuo taas moneen kertaa läpi. Fiksuja juttuja ja hauskojakin :) Ehkä jonkun voisi laittaa kodin seinälle muistuttamaan ;)

  nitta: Käy ihmeessä! Itse ainakin tykkäsin ja aion katsoa toisenkin kerran sitten joskus :)

  VastaaPoista
 8. Haluaisin myös nähdä tuon leffan, voisin kuvitella että se olisi juuri sellainen josta pidän :)

  VastaaPoista