♥ ♥

It takes two to tango


6 vuotta yhteistä taivalta takana!


Helmikuu on siitä mukava kuukausi, että se on yhtä juhlaa. 
Vuosipäivä, syntymäpäivä ja ystävänpäivä samassa kuussa :)
15 kommenttia:

 1. Ihanaa, onnea teille kovasti! :) <3

  VastaaPoista
 2. ♥ Love ♥ Happiness ♥
  Oi onnea teille ihanille :)))

  VastaaPoista
 3. Hei onnea vuosipäivästä:)
  Täällä suunnilleen saman verran yhteistä polkua takana, kesällä tulee 7 v. Aivan mahtava fiilis kyllä ja tuntuu että suhde ja yhdessäolo vain paranee<3

  Miltäs Espoossa asuminen maistuu?
  Tiedän niin ton tunteen, että kaipaa "kaupungille", eli Helsinkiin;) Varsinkin kesällä täytyy päästä Helsinkiin hyvinkin usein, fiilistelemään Kaivaria, Seurista, Kauppatoria... Nyt talvisin kun yliopistolla ja töissä käy keskustassa niin vapaaa-aikana viihtyy hyvin Espossa, mutta kesällä on toinen juttu!

  Hrr mikä pakkanen! Kevättä odotellen:)

  VastaaPoista
 4. Oikein lämpimät onnittelut teille. Meillä tulee kesällä 10 vuotta täyteen avopuolison kanssa...huh miten aika rientääkään mukavassa seurassa :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea kaunis Cherry! Ollaankin sitten näemmä synttärikuukaimoja.:)

  VastaaPoista
 6. Nanna: Kiitos <3

  Nanna: Voi kiitos paljon <3

  Minna: Kiitos ihana <3

  Catherina: Kiitos paljon <3

  Taru: Kiitos murusein <3 <3

  Anonyymi: Kiitos! Tosiaan, samoissa vuosissa melkein mennään! Ihana kuulla, että edelleen olette samalla aallolla ja rakkaus roihuaa :) <3

  Voi Espoossa asuminen maistuu kyllä hyvältä! Onhan se erilaista... ja asioinnit pitää suunnitella. Tänään viimeksi en meinannut ehtiä bussiin, hetken päästä meinasin myöhästyä seuraavastakin. Niitä menee vähän harvemmin, kuin tuolla "kaupungissa" niin jäin jotenkin haaveilemaan ;) Kivaa on myös se, että pari tuttua asuu tässä ihan lähellä. Niiden perässä vähän niinkus Espooseen uskallettiin mekin. Tuskin oltais ekana muutettu tänne :)

  Ehkä eniten kaipaan kohteita mulle ja kameralleni. Nämä puskat oli niin nopeasti kuvattu ;) Keskustassa oli kamera melkein aina olalla, kun lähti vaikka koiran kanssa ulos. Mut kesää odotellessa. Lomalla voisin lähteä teltan kanssa kaivariin ;D

  Ja onhan sitä Espoossa monta paikkaa näkemättä, mutta niihin tarvii jo sit kuskin mukaan. Kotona olen joka tapauksessa viihtynyt ja huomasin jo aikaisemmin sen, että täällä asustelee varsinaisia kotihiiriä. Kun töistä palaa tänne peltojen taa, niin ilta vierähtää helposti ihan vaan kotona puuhaillessa!

  Kiva kun jätit pari sanasta :) Ihania, aurinkoisia päiviä sinulle <3

  lora: Kiitos! Ja vau, 10 vuotta on jo varsinainen rajapyykki! Muistakaa juhlia sen arvoisella tavalla :))

  Janet: Kiitos ihana <3

  Elisabete: Kiitos kaunis <3

  Alma: Kiitos Alma <3 Ja oih, ollaanko me molemmat vesinaisia??? Helmikuu ei oo ollenkaan hullumpi ;)

  VastaaPoista
 7. Myöhäiset onnittelut myös minulta! Ihana kun saa vierelle kumppanin jonka kanssa kohdata elämän ylä- ja alamäet :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut niin yhteisistä vuosista kuin pian koittavasta synttäripäivästä! Ihanaa kun sullakin on reissu tiedossa, niin saat hyvän irtioton arjesta. :)

  VastaaPoista