Sohvalla.

Ihana, leppoisa lauantai on täällä taas!
Ollaan otettu Vimpulan kanssa levon kannalta ja makoiltu sohvalla kylki kyljessä.
Niin, tosiaan uusi sohva saapui pari päivää sitten. Oikein iso ja mukava - varsinkin divaaniosa :) Väriä näette alla olevista kuvista.

Mies lähti kaupunkiin parturissa käymään. Oli aikakin, kun takatukkaan olisi jo saanut palmikot tehtyä. Vilma ottaa sitten turvaa minusta ja miehen villasukista.. varmasti herkulliset tuoksut.

Sisustuslehtien lisäksi olen lueskellut aivan ihanaa Kodikkaasti Valkoista - kirjaa. Niin kauniita kuvia ja sisustuksia. Jos tuon jälkeen ei halua sisustaa omaa kotiaan edes vähän valkoisella niin ei sitten ikinä. Mutta minä haluan! Lisää valkoista tänne vaan kiitos!


Kanakeitto porisee kattilassa. Taidan mennä vähän hämmentelemään ja toivotan kaikille rauhallista lauantaita!


7 kommenttia:

 1. Heippa hei Cherry! Heitin sua haasteella, olis kiva jos kerkeisit tekemään!;) Ja hei apua, sun blogi oli vaan itsestään kadonnut mun lukulistalta, ihmettelin kun mulle ei ollut tullut uusia juttuja sulta, voi kökkö! No, onneksi sen sai lisättyä takaisin!:) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voihan Vilma! Aina yhtä söpönä. :)

  Tuo kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta. Meillä on täällä menossa projekti nimeltä "koti vaaleammaksi". Voisi kurkkaista siis itsekin. :)

  VastaaPoista
 3. Teille tulikin samanlaisella kankaalla sohva, mitä meillä on. Voin sanoa, että kestävä on :) Meillä on tykätty väristä että materiaalista :) Vimpulalle rapsutukset :) Ja mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 4. lora: Hih, kiitti ;)

  lili: No heippistä! Kiva kun löysit tänne taas, mullakin oli vähän taukoa kirjoittelussa, mutta nyt taas postaillaan :) Kiitos ihana haasteesta, mä tässä jo keräilinkin vähän matskua.. oli yks sama kun sulla ;)
  Leppoisaa sunnuntaita!

  Varpunen: Se on semmonen vähän ressukka vielä uudessa kodissa kun kolisee ja tavarat vaihtaa kokoajan paikkaa. Sit vielä luulee odottavansa pentuja ja mitä kaikkee.. söpö :)

  Kurkkase ihmeessä! Mä ainaskin pidin, vaikka kirja onkin vielä kesken :)

  Janet: Voi, kiva kuulla! Vaikuttaa ihan napakalta ja hyvältä! Divaaniosa piti kyllä laittaa ikkunanviereen kauemmas tv:stä, mutta vitsit ku siinä onkin hyvä katsoo leffoja ;)

  Vimpula kiittää! Ihanaa sunnuntaita!

  Nanna: :)) Tuossa se viekussa röhnöttää :)

  VastaaPoista
 5. Hei viitsitkö antaa neuvoa, miten saat tuonne loppuun lisättyä tuon signeerauksen tapaisen ? :) Blogisi on muuten mahtava. yksi kauneimmista, hääblogista puhumattakaan ! <3

  VastaaPoista