Myleene Klass.

Olen tässä viimeaikoina katsellut aika paljon tv:stä kaikkea ylimääräistä höpö-höpöä ja erityisesti kiinnostava ohjelma on ollut Nuortumiskilpailua, jossa kaksi (yleensä) naista kisailee siitä kummasta saadaan muutosten myötä nuoremman näköinen. Toki muuttumista on aivan ihana seurata ja katsella miten ihmiset saavat jotain sellaista, josta ovat vuosia haaveilleet (vaikka kauniit hampaat) tai jotain sellaista, joka on jostain syystä menetetty, kuten oma hehku tai itsevarmuus.

Sitäkin enemmän olen kiinnittänyt huomiota ohjelman kuvankauniiseen juontajaan, Myleene Klassiin ja erityisesti hänen mahtavaan tyyliinsä herttaisen lookinsa lisäksi.
Surffaillessani netissä kohti Myleenen asuja huomasin, että itse nainen on varsinainen monilahjakkuus niin musiikin, muodin kuin kirjoittamisenkin saralla. Melkoinen paketti :)
Tähtien juhla-asuja on aina kiva seurata, mutta ne tuntuvat joskus niin kaukaisilta, koska itsellä on harvoin asiaa punaiselle matolle. Kiinnostuneempi olenkin arkipukeutumisesta tai aavistuksen juhlavasta tyylistä, jolla voisi sukulaisjuhlia tai illanistujaisia viettää. Niitä olen löytänyt eniten itse ohjelmasta, Myleenen päältä, josta tosin hieman huonolla menestyksellä vain muutaman kuvan sain napattua.


Olen huomannut Myleenen käyttävän todella paljon hameita ja keveitä puseroita, juuri sellaisia joista itsekin pidän ihan hirveästi! Kauniin ihonvärin myötä hänelle sopii myös hyvin voimakkaat värit, violettiin ja lilaan viittaavat taitavatkin olla hänen lemppareitaan..

Asujen lisäksi olen huomioinut myös miten paljon juontaja kanssaelää muuttujien tunteissa mukana ja seisoo vierellä jännittävissä tilanteissa. Vaatteilla pääsee pitkälle, mutta oikea hehku ja karisma tulee ihan muualta :) Ei nuo täydelliset hiukset & kasvonpiirteet tosin yhtään haittaa asiaa myöskään.Koska Myleene on saanut lähivuosina pari lasta, on netti pullollaan myös raskausajan pukeutumista, mutta valitsin tähän vielä muutamia asuja kadulta tai matolta, joista pidin.
Ylärivin harmaa pallomekko, punainen, ilmava mekko ja valkoinen jakku ovat aivan täydellisiä! Ottaisin kaappiini kyllä kaikki muutkin.


Vielä en ole saanut toteutettua haavettani käydä pukeutumisneuvojalla, mutta kyllä se tänä vuonna voisi olla edessä. Olisi aivan unelmaa alkaa rakentaa oikeasti sellaista vaatekaappia, jonka jokainen osanen sopii juuri itselle, jotka kuvastavat omaa persoonaa ja tyyliä ja, joissa oikeasti vain viihtyy hyvin.
Luulen, että tässä uuden kodin rakenteluvaiheessa tulen karsimaan vaatteistani pois ne, jotka eivät jostain syystä enää sovellu mulle, jos ovat koskaan soveltuneetkaan. Ehkä on aika viedä myös pari vaatetta ompelijalle paremmin muotoiltaviksi ja sitten tehdä listä must-have-hankinnoista, joiden löytämiseen sitä pukeutumisapua voisi vaikka pyytää!


Kohti omaa, parempaa tyyliä siis!


11 kommenttia:

 1. Tosi persoonallisen näköinen ja tyylikäs neito :)

  VastaaPoista
 2. Myleene on kyllä kaunis. :) Se on ihan totta, että ois kiva jos omankin vaatekaapin jokainen osa sopisi hyvin ja kuvastaisi persoonallisuutta. Ehkäpä nyt vuonna 2012 voisi alkaa viemään omaa vaatevarastoa eteenpäin. :)

  VastaaPoista
 3. Sarja tuleekin sopivasti 10 min kuluttua, pitää taas katsoa! Pidän myös Myleenestä ja mielestäni hän muistuttaa aika paljon Gleen Naya Riveraa (näyttelee Santanaa) joka hänkin on ihan hurjan kaunis!

  Oi jos itsekin voisi ja viitsisi pukeutua noin kauniisti joka päivä!

  t.lökäpöksyilijä

  VastaaPoista
 4. Minäkin joskus katsoin tätä sarjaa kun oli vielä telkkari! On kyllä ihana ja tyylikäs nainen! :)

  VastaaPoista
 5. Joooo!! Tämä nainen on supertyylikäs :) Mäkin tykkään noista hameen ja puseron yhdistelmistä, pitäisi itsekin haalia omaan vaatekaappiin lisää vastaavia yläosia kun hameita tuntuu olevan aikalailla joka lähtöön ;)
  Tuosta yhdestä mustavalkoisesta kokonaisuudesta pitääkin tehdä joku kerta copycat, kun muistuttaa niin kovasti yhtä H&M:n hametta, jossa on samanlainen valkoinen reunus! Kiva kun jaot tämän meidän kanssa :)

  VastaaPoista
 6. Mun blogissa olisi sulle haaste jos vaan ehdit ja haluat tehdä :D.

  VastaaPoista
 7. Tuo nainen käyttää todella väriä pukeutumisessaan! Pitäisi ottaa vähän mallia ;)

  VastaaPoista
 8. Ite oon kanssa samaista ohjelmaa pari kertaa kattonu ja pitkään pohdin, että mistä tää on niin hirveen tutun näköinen, kunnes osasin yhdistää sen Naked fashion-ohjelmaan joka tuli joskus satelliittikanavalta X ja oli aivan mahtava! Mylenen kanssa samassa ohjelmassa muotia oli ruotimassa Go fug yourself-blogin kirjoittajat.

  VastaaPoista
 9. Tuo on kyllä hauska sarja! Ja kyseinen neitokainen omaa kyllä kauniin ulkomuodon lisäksi hyvän maun. Voisin itsekin ottaa kynähameita kaikissa väreissä ja matskuissa omaan kaappiini. ;)

  VastaaPoista
 10. Maarit: Niin on! Älyttömän kaunis :)

  Soikku: Sanos muuta! Ei tietenkään kaikki voi aina sopia yhteen, mutta jos joskus olisi sellaisessa tilanteessa, että aina löytyisi jotain simppeliä eikä tarvisi tuntitolkulla koluta ;) Vaikka en ole edes ihan nuorimmasta päästä ei oma tyylikään ole tainnut vielä oikein varmistua..

  Otetaan vuosi 2012 sellasena kivana vaate- ja tyylivuotena ;))

  Petra Pauliina: Kappas! En olekaan Gleetä seurannut, mutta jotain samaa todella heistä löytyy :) Kaunottaria!

  Heh, no lökäpöksyilijä täälläkin terve vaan ;) Ei sitä nyt aina voi olla silkkipuserossa, mutta siihen voisi pyrkiä :D

  Miss M: Niin on :) On niin kiva katsella, kun juontaja on kivantyylinen. Se yksi vaalea juontaja samassa sarjassa oli ihan eri maasta...

  Taru: Hih, sielläkin on huomattu :)) No sähän olet sitten jo puolivalmis! Mä kyllä joudun alottaan jo niistä hameista.. aika kauheeta! :D
  Taidankin tietää mistä hameesta on kyse, tee ihmeessä! :)

  imlacking: Voi kiitos, minäpäs käyn kurkkaamassa :)

  E: Niin käyttää ja sopiikin hälle hyvin. Ehkä tummalle käy räväkämpikin väri ilman, että on liian räväkkä, mutta pitäisi kyllä ottaa mallia todellakin. Monesti mustaa vaan päällä päästä varpaisiin..

  Hanna: Oi, sellaisesta en tiennytkään :) Ilmeisesti nainen on ollut mukana monenmoisessa!

  RagDoll: Ihan hillittömiä muutoksia! Siksi sitä on kiva katsella :)
  Sulle ne kynähameet sopiikin niin täydellisesti, että osta pois vaan ;) Tässähän voisi lähteä vähän kurkkimaan nettitarjontaa tulevan kevään kunniaksi ;)

  VastaaPoista
 11. Itse olen myös kiinnittänyt ohjelmassa samaiseen neitokaiseen huomiota ja voih, hän on kyllä huikaisevan kaunis ja pukeutuu niin tyylikkäästi! Ohjelmakin on varsin viihdyttävää katseltavaa. ;)

  VastaaPoista