Lumimetsä.

Olen tässä jonkun aikaa seuraillut huvittuneena meidän pihapiirin lumityöasioita. Heti tänne muutettuamme, kun ensimmäiset lumet saapuivat, vinkkasi naapuri hienovaraisesti, että lumitöitä saa täällä tehdä sitten ihan vapaasti..
Mies ottikin vihjeen kirjaimellisesti ja viiden minuutin päästä tästä oli naapurin kanssa kolaamassa lunta pihasta. Oli naapuri todennut, että "sehän kävi äkkiä", kun mies laittoi sporttivaihteen päälle ja teki varmaan jonkin sortin kolaamisennätyksen pöllytellessään puuterilunta kasoihin.

Sen illan jälkeen mies on kolannut pihan ensimmäisten joukossa. Aina kun se tulee töistä niin ensimmäisenä pitää sännätä lumitöihin pihalle :D Tosin rajasin innostusta sen verran, että kielsin meidän oman pikkupihan kolaamisen, kun ainakin itse nautin eniten koskemattomista hangista ja puuterilumesta :) Täällä on tosi nättiä!

Eilen käväistiinkin Vilman kanssa pienellä metsäkävelyllä, koska tuolla näytti ihan satumetsältä lumisine puineen. En ihan onnistunut saamaan samaa fiilistä kuviin, mutta oli tietysti kamera mukana. Meidän pieni, valkoinen pallukka meinasi kyllä pari kertaa hukkua hankeen, mutta luulen sen vaan tykänneen! Satuinpas juuri huomaamaan, että siellä tulee lisää lunta, kiva :)


Ainiin, kuulin eilen aivan mahtavia uutisia! Saatte kuulla niistä vielä tällä viikolla ;) Jännitttäääää!!!


11 kommenttia:

 1. Hauska kun vilma on niin valkea että hangestahan ei näy muuta kuin nappisilmät musta nenänpää :D Lumen kuvaaminen on kyllä vaikeata. Itse juuri painin saman asian parissa, koska en vielä osannut käyttää kunnolla kameran manuaaliasetuksia. Nyt kuitenkin jo vähän helpottaa kun sain pientä opastustasi kamerani käyttöön. Vaikka kesä onkin parasta niin kyllä lumisena talvena silmä lepää! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Ja nuo Vimpulan kuvat ovat aivan loistavia, se on mitä ilmeisimmin nauttinut aivan täysillä lenkillä käynnistä :)
  Itse ihastelen talvea mieluiten juuri kuvien muodossa, töppöset jalassa takkatulen ääressä, kevättä odotellen... ;D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia <3 Melkein kuulen metsän hiljaisuuden ja lumen kenkien alla.. westiet on niin mainioita! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja varmasti Vilman kanssa nautitte molemmat. Onko tuo metsä muuten Hannusmetsä? Näyttää niin sen tyyliselle sekametsälle ja siellä me koirien kanssa ennen vanhaan joka päivä lenkkeilimme.

  VastaaPoista
 5. Ihania maisemia ja onnittelut hyvistä uutisista <3

  VastaaPoista
 6. Hahah, tuollaiselta meidän karvapallo Cirakin näyttää metsäisillä lumireissuilla; nokka lumen peitossa ja mielellään upotettuna vähän väliä lumihankeen! :D

  Ihanan lumista sielläkin näyttää olevan, kunnon talvi on aina paljon kivempi kuin loskainen muka-talvi. Nautitaan! :)

  VastaaPoista
 7. Oi miten kivoja talvikuvia olet nappaillut, kaunista.

  Pitäisi itsekin eksyä lenkkipolulle viikonloppuna, valokuvauskurssin kotiläksyn aiheena kun oli talvi :)

  Hyviä uutisia on aina kiva saada, sain itsekin kuulla viime viikonloppuna niitä tuplana :)

  VastaaPoista
 8. Voi kun on niin ihanan tunnelmallisia kuvia<3
  Jopa minä, joka inhoan talvea, haluaisin noihin maisemiin näitä kuvia katsellessa. =D

  VastaaPoista
 9. Maarit: Hehee, no niimpä :)) Sit kun se vielä puskee itseensä hankeen ihan tahallaan niin hukkuu ihan kivasti ;)
  Se kiva puoli ulkona kuvaamisessa ja lumimaisemia kuvatessa on, että ainakin valoa riittää :)) Se helpottaa asetusten säätöä ja ei tule kohinoita!
  Mut joo, milloin hanki on keltasta ja milloin sinistä jne... eikai niitä opi kuin kuvaamalla. Sitä ennen voi säätää kuvia koneella, jos ei ole tyytyväinen :)

  Katja: Kiitos! Voi vitsit, just tänään miehen kanssa rupateltiin, että kauankohan Vilma olis ulkona, jos se sais itse päättää :D Ei oo kuule riemulla rajoja!
  Oot kyllä oikeassa, takkatulen äärellä nauttisin mielellään itsekin. Ehkä kevään läheisyys on saanut mutkin nauttimaan näistä säistä. Jos oltais marraskuussa, saattaisi tilanne olla ihan toinen ;)

  Pieni Lintu: Oli upeen näköistä! Harmi, että kaikkea ei pysty ikuistamaan :)

  Bella: Kiva, että pidit <3
  Hih, tykättiin kyllä Vilman kanssa molemmat tuosta ihanasta puuterilumesta ja siitä, että jokaisella oksalla oli lunta. Tosi kaunis maisema!

  Tickler: Kiitos, nautittiin kyllä molempaiset :) Vilma odottaa joka päivä kuin kuuta nousevaa milloin se pääsee ulos! Ei ollut Hannusmetsä, ehkä tutustutaan joskus siihenkin :) Se hyvä puoli täällä kyllä on, että metsää ja puita riittää. Saa rauhassa käveleskellä, mutta koiria on kyllä todella paljon!

  E: Voi kiitos <3 :)

  VastaaPoista
 10. Mabn: Hihii, samat kujeet sit sielläkin :) Ja miltä näyttää jalat ja vatsan alus, kun lenkkeilee talvimetsässä!! Kaipaa vähän sulattelua :D Hauska katsella miten paljon Vilma nauttii pakkaskeleistä. Puhdas, valkoinen lumi on kyllä tosi kaunista, vaikka ei voi kieltää, ettenkö odottaisi myös kevään tuloa. Kaikki aikanaan!

  lora: Kiva, jos pidät :) Ilman Vilmaa olis kyllä ollut vähän tylsiä, mutta onneksi se suostuu usein malliksi ;) Oi, sulla on sit tosiaan ulkoilua tiedossa! Olispas kiva olla jossain valokuvauskurssilla, voi vitsit! Ja onnea hyvistä uutisista sinullekin :)

  RagDoll: Kiitos muru <3 Sit on aika hyvä, jos noin ajattelet :D Oli oikeesti ihanan hiljasta, puhtaan valkoista ja kaunista. Ei nähty ketään ja saatiin kuvata ja möyriä ihan rauhassa :))

  VastaaPoista