Kahvilla.

Olipa kiireinen viikko!
Onneksi tämä viikonloppu toi pari vapaapäivää niin ehdin kuin ehdinkin jälleen blogin puolelle kurkkaamaan. Kiitos ihanista kommenteistanne, vastaan kyllä :)

Ensimmäiset työmatkat kotoa käsin on nyt tehty ja ei se niin hirveää lopulta ollut. Matkan pituus ei niinkään ole ongelma vaan harvoin kulkevat bussit, mutta toisaalta ei sentään hiihtää tarvitse ;) Ja kun kassista löytyy aina hyvää luettavaa niin en edes huomaa ajan kulua! Sitäpaitsi uuteen kotiin on aina kiva sitten palata :)

Remontti ei ole vielä edennyt minnekään, kun vasta lattiamatskuja tässä pähkäiltiin. Kaikki aikanaan eikä hätiköidä. Lähinnä ollaankin täytelty keittiön kaappeja uusilla astioilla - näette pian mitä meille valikoitui!

Vieraitakin on jo käynyt monta kappaletta. Viimeksi tänä iltana herkuteltiin donitseilla ja fudgella ystien kanssa ♥ 
Nyt on maha ihan pullollaan ja sokerihumala päällä.Perus muuttajan elämää - kukat karkkipurkissa, tietokone vieläkin ruokapöydällä ja jotkut kauheet servetit laatikon pohjalta ;) Mut Egot on uusia! Love!
Hankittiin aluksi neljä Ego-kahvikuppia lautasineen ja kaksi isoa kuppia aamupalalle. Noi keskikokoiset oli just hyvät vieraskupit. Egot on muuten nyt tarjouksessa Stockalla tän kuun!
Oon niin onnellinen kaikista valkoisista astioista ja siitä, että viimein voi kattaa vähän kauniimmin!
Vielä vois kyllä hankkia jotkut kivat tabletit ja valkoisen pöytäliinan.. ja uusia laseja ja lautasliinarenkaita. Entäs sitten salaattikulho, erilaisia tarjoiluastioita ja ja ja.. Ei ole pelkoa, että lista loppuisi kesken ;)

Nähdään taas!

7 kommenttia:

 1. Meilläkin on tarjoiluastioista uupelo ja nehän aina ihan eripariakin. Nyt ostin Stokkan alesta Pentikin Vaniljan pari tarjoiluastiaa, kerään nimittäin sarjaa :) Nyt on vain ongelmana, että minne ne sijoitan. Tällä hetkellä astiat majailee kodinhoitohuoneen pöydällä mikä ei ehkä ole paras paikka arvokkaiden astioiden säilytykseen :)

  VastaaPoista
 2. Kyllähän muutoissa ja sen tuomissa muutoksissa on aina omat haasteensa, mutta onhan se sitten ihanaakin päästä uuteen kotiin!:)

  Todella tyylikkäät nuo kahvikupit!

  VastaaPoista
 3. Oi nam mitä herkkuja teillä on ollut :)

  VastaaPoista
 4. Sinulla on niin ihanan kaunis blogi.

  Olen lukenut tätä jo kauan ja toivon että se ei paljon muutu vaikka nyt olettekin muuttaneet Espooseen eli "landelle".

  VastaaPoista
 5. Onpa sulla ihania kuvia, hyvä mieli tulee! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea uusille astioille(kin)! ;D
  Niitä on kyllä ihana hankkia, itsekin keksin aina jotain pientä puuttuvaa Iittalan myymälästä...
  Ja donitseja, nam! Onneksi lähin Arnolds on tarpeeksi kaukana... ;)

  VastaaPoista
 7. Noora: Sellanen tosi eriparia kaikki astiat on ihan hauskaa ja retroa, mutta sitten jos osalle vieraista riittää jotain ja osalle ei, niin ei oo kiva ;)
  Ja totta tosiaan, pitäisi vielä löytää sitten paikkakin niille uusille. Mä vaan täällä oletan, että joo kyllä ne kaikki paikkansa kaapista löytää, mutta uhkaavasti alkaa kaapit täyttyä.. Kodinhoitohuone oliskin aika eksoottinen valinta, harmiksi sellasta ei meiltä löydy ;))

  Sofiina: Niimpä! Ei se loppujen lopuksi kauaa ota, kun jo osaa bussit ja jutut ja oikotiet :)
  Mä just astianpesukonetta tyhjentelin ja katselin noita kupposia. Oli tosi hyvä valinta :)

  Nanna: Hih, vieraille ;) Oli kyllä niin ällötysmakeaa, että donitsin jälkeen ei voinut enää kuvitellakaan fudgea!

  Ursula: Voi kiitos sanoistasi, olipas ihana kuulla <3
  En usko, että hirveästi mikään muuttuu, mutta olisin mielelläni kuullut mistä sinä eniten pidät ja minkä et ainakaan toivoisi muuttuvan ? :)

  Soikku: Voi kiva kuulla :) Pimeässä illassa ei ihan terävää jälkeä syntynyt, mutta kyllä noista sentään pääasian näkee :) Mukavaa, että tykkäilet!

  Katja: Hih, kiitos vaan ;D
  Todellakin astiat on ihania ostettavia. Runsaudenpulaa vaan tuppaa olemaan. Stockalla kävellessä miettii, että jos tuosta pari mukia ja tuostakin.. Onneksi keittiön kaapit ei taida vetää ihan rajattomasti. Mieskin saattanee ihmetellä, jos joka aamu juon teetä eri kupista ;)
  Ei ne Arnoldsit niin kummoisia ole, että älä harmittele ;D

  VastaaPoista