Haaveiluhaaste.

Sain tämän muutamissa blogeissa kiertäneen haaaaaaveilevan haasteen ihanuuksilta nimeltä Taru sekä lili, kiitos!!

"Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

Eipä noiden viiden asian miettiminen kauaa vienyt, mutta viisi ei kyllä mitenkään riittänyt :D
Jätin talot ja sellaiset suuret pois, koska ne ei varsinaisesti ole tavaroita, vaikka totta mooses, mielellään ostaisin jonkin upean pikku kartanon itselleni ;)


1. Juuri nyt haluaisin aivan palavasti valkoisen lautalattian! Sellaisen ottaisin uuteen kotiimme heti, jos vain mahdollista.

2. Laukkupuolelta ehdottomasti suurin unelmani olisi Hermes. Väreistä käy lähes mikä vaan, mutta kuvassa näkyvä olisi ehkä se voittaja!

3. Rakastan kukkia! Voi kun saisin joka viikko tuoreita leikkokukkia kotiini, elämäni loppuun saakka luonnollisesti. Onko kukat tavaroita.. nojaa...huijaan minäkin vähän ;)

4. Sitten siihen suurimpaan tavaraan. Kaikista autoista eniten haaveilen Audista. Väri olisi musta ja vaihteet tietty automaattiset. Muulla ei niin justiinsa väliä. 

5. Canonin kameraani tahtoisin jonkun unelmalinssin, mielellään koko paketin erilaisia! Huokaus :)


Tämmöisiä haaveita täällä päässä!

Mistä sinä haaveilet? Heitän haasteen seuraaville: MISSV, Baniina, Catherina, Nanna ja Petra Pauliina7 kommenttia:

 1. Valkoinen lautalattia olisi kyllä aika herkku! :) Kiitos paljon haasteesta, harmi että ehdin jo tehdä sen..

  VastaaPoista
 2. Nanna: Ei mitään, en vaan huomannut :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta! :)

  Tässä pian kuukahtavaa tulppaanikimppua katsellessani tulee kyllä mieleen, että voi kun olisikin mahdollista ostaa tuoreita kukkia kotiin jatkuvasti! Se olisi todellista arjen luksusta, ainakin minun mielestäni :)

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää lista!:P Ja oi, eipä tullut edes mieleen noita tuoreita kukkia! Ikuinen lahjakortti kukkakauppaan olis kyllä helmi!;) Raaskin niin harvoin ostaa leikkokukkia, vaikka esim. tulppaanit ovat ihan mun lemppareita:)

  VastaaPoista
 5. Petra Pauliina: Ollos hyvä :)

  Niimpä! Vitsi kun ne on niin turkasen kalliita täällä.. siis jos aikoo joka viikko ostaa. Mutta harvemmin ostettaessa niistä tietysti nauttii enemmän :)


  lili: Hih, eiks vaan ;) Olis aika ihanaa, jos lähetti toisi pari kertaa viikossa tuoreita kukkia, joilla voisi somistaa koko kodin! Ehkä nyt keväällä tulee taas ostettua enemmän kukkia, kun ensin saisi kotia hieman kuntoon.

  VastaaPoista
 6. Hihii. Meillä on aika lähelle samat haaveet. ;)

  Eilen sanoinkin miehelle, että voitaisiinko maalata uuden kodin lattia valkoiseksi. =D

  VastaaPoista
 7. RagDoll: Onko teillä parketti? Voi kateus! :D Yritän täällä saada miehen päätä kääntymään, kun vielä olis puolet asunnon lattioista laittamatta. Haluaisin niin sen puhtaanvalkoisen lattian.. jääkö haaveeksi, saa nähdä :)

  Ihanaa, kohta me nähdään kuvia teiltäkin ;))

  VastaaPoista