Fiilistä.

Välillä joku kappale saa todella hyvän tuulen tuntumaan vieläkin paremmalta tuulelta. Tällä kertaa se on tämä biisi :)
Volumet kaakkoon..


8 kommenttia:

 1. Kaunista! Tykkään kovasti laulajan tyylistä <3

  VastaaPoista
 2. Florencen uusi levy on todella hyvä, tykkään! Mutta yllätyin kyllä kun kuulin, että laulaja Florence Welch on vasta 25 vuotias...! Itse kuvittelin hänen olevan lähes 4-kymppinen, hups... :/ Onneksi ikä ei korreloi musan laatuun :)

  VastaaPoista
 3. Ihana biisi! Omalla soittolistallakin tällä hetkellä. :)

  VastaaPoista
 4. Bella: Ihanaa <3 :)

  Miia-Oma koti valkoinen: Kyllä! Olen tosi iloinen, että löysin uuden lempparin!

  Petra Pauliina: Niin on! Olen täällä kuunnellut sitä taukoamatta. Tosi kaunista ja sopii taustalle :) Tästä tuli ehdoton lemppari!!
  Mä ajattelin kanssa ekaksi, että laulaja on ainakin jotain yli 30 v, mutta Wikipedia kertoi totuuden :) Onhan se nuorekas sitten kun alkaa tarkemmin katsoa :))

  Varpunen: Kiva! Mahtavaa löytää ihan uusia bändejä välillä soittolistoille!

  VastaaPoista
 5. Meillä on aivan samanlainen musiikkimaku. Ensin Davis Garrett ja nyt tämä. Pitää varmaan jakaa Spotify-lista keskenämme :)

  VastaaPoista
 6. Pipa: Eikä! No johan meillä sit musiikkimaku kohtaa :) Mies ei ollut tästä bändistä kovin innostunut, kysyi että "mitä kirkkokuoroa sä oikein kuuntelet"??!! Häh :D Olen siitäkin huolimatta kuunnellut bloggaamisen yhteydessä aina kun ehtii :) Tosi mahtavia biisejä!

  VastaaPoista
 7. Mä oon ollut viime aikoina myös ihan superinnoissani Florencesta -- upea kaunis ääni, jota kuuntelee niin mielellään. Täytyy toivoa, että pääsisin joskus kuulemaan tätä livenäkin.:)

  VastaaPoista